אתה רוצה לשבור לו עצמות ? בו תשבור גם לי.. חחחח איך זה מצחיק אותי העברייני מקלדת האלה "אני אעשה לך ככה וככה וככה" חחחחחחחחחחחחח למה מי אתה בכלל מי אתה שתגיד לו מה לעשות ואם להיות בצבא או לא הא? מי אתה בכלל.. (טוב מה אני מדבר אליך בכלל אתה חסום)
העלה לי תעצבים העברייני מקלדת המעפנים האלה שחושבים את עצמם מאחורי מסך.. חחח עלובי חיים..
בכל מקרה כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ומי שרוצה לצאת מהצבא, יצא!
ו
Dani325 אחי אני מבין אותך לגמרי..
עכשיו כל פעם שמישהו ישתף אתכם ויספר לכם שהוא יצא מהצבא ישר תצאו עליו בקללות וכו'.. ? חחחח זה שאתם מתגייסים אומר שכולם צריכים? ואם הוא לא מתאים, אם הוא לא כשיר, אם בא לו לא להיות בצבא.. זכותו, וזכות של כל אחד לעשות מה שבא לו במדינה המסריחה הזאת.. (שאני אישית לא סובל אותה וכנראה הולך גם לצאת מהצבא ואני ממש לא שם על מי שיגיד לי שזה לא טוב ובלה בלה בלה חחח כאילו שכמה ילדים מפורום ישנו את הדעה שלי.. הצחקתם אותי)
גם CoreOxide בנאדם חכם אחד האנשים החכמים והכי טובים שיש פה בפורום אמר דברים נכונים מאוד לגבי הצבא, הוא מתיחס אליך חרא, שם זין על הבקשות שלך.. למה שאני ילך לקראתו ויצא איזה מסכן ג'ובניק שלא עושה כלום רק כי לא נתנו לי לשרת במה שאני רוצה?
זין! שאני יהיה קרבי באיזה יחידה עלובה או איזה ג'ובניק שלא עושה כלום וסתם מבזבז 3 שנים!? לא רוצה! אני רוצה להתקדם בחיים, להשלים בגרויות (במקרה ולא סיימתי) לעשות פסיכומטרי ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה (או מכללה) ולהתחיל תחיים שלי יותר מוקדם בצורה הרבה יותר טובה ועם יותר כסף (כבר עכשיו אני עובד בעבודה ומרוויח יותר מבן דוד חורג שלי שהוא בתפקיד בכיר במחשבים).
בקיצור הנקודה שלי פה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ומה שהוא מוצא לנכון ואם למישהו יש בעיה אם זה הוא יכול להתעצבן כמה שבא לו, זה לא ישנה פה אנשים, זה לא ישנה את הדעות שלהם, ותקלטו כבר שזה שאתם הולכים לצבא לא אומר שאחרים חייבים להיות בדיוק כמוכם, כמו שאנשים שמאמינים באלוהים חושבים שמי שלא מאמין הוא מפגר (לדוגא.. מנהל ראשי פה.. RAN) סתם דוגמא..
יום טוב.