הבעיה מתחילה בהנהלה |:
מצטער שאני יוצא ככה נגד כולם אבל זה הנהלה צחוק (אני לא בא לאף אחד) אבל כולם פה "חובבנים".
אין מה לעשות להיות היום בפורום הזה מפקח זה בדיחה אנשים עם חצי חודש וותק מפקחים פה, פעם זה לא היה ככה היו אנשים כמו ,FURY (ועוד איזה אחד שאני לא זוכר תניק שיש לו בסמל אישי סמיילי כזה שמהפנט |ולינקן שהיו מפקחים איזה שנה השקיעו תתחת ולא עלו בדרגה. והמנהלים הראשיים היו בכלל רמה שאין באף פורום כמו אלון ולא זוכר מי עוד.
פעם בישביל ניהול היה צריך משו כמו 1000 הודעות בדיבורים. אפילו בפורומים פחות חשובים כמו לא יודע מה נגיד "הומור" צריך להשקיע איזה שנה בפורום הזה. פעם באטרף לא היה צריך לחפש מנהל תמיד היה ביקוש של איזה 10 אנשים לפורום הכי מסריח פה ולא המנהלים ישבו וחיפשו משתמש משתמש "מי רוצה להיות מנהל" ובסוף דוחפים משתמש חדש עם 10 הודעות בישביל להגיד "יש מנהל" כמו מה שקרה לדוגמא בפורום "דתות ומיסטיקה".
רק מה אין לי בעיה עם פורומים כמו מתבגרים ומתגברים EDAX הזה עושה עבודה מצויינת ושלא נדבר עם פורום רפואה עם המנהל Complex שבכלל אין על מה לדבר יודע לעזור לכולם וחוץ מהמנהלים המשתמשים הרבה יותר רצניים בפורומים האלה, לא צוחקים ולא מזיינים תסכל כאילו הם מבינים (בדרך כלל).
בקיצור אטרץ צריכה לראות דוגמא מהפורומים האלה ובכלל מהקטגוריה של חיים ובריאות זה הדגל של אטרף ואם נלך בכיוון שלהם לא משנה גם אם נשנה תשם של הפורום ל "cooly" הוא עדיין יהיה רציני וברמה

ולינקן שהיו מפקחים איזה שנה השקיעו תתחת ולא עלו בדרגה. והמנהלים הראשיים היו בכלל רמה שאין באף פורום כמו אלון ולא זוכר מי עוד.
ציטוט ההודעה