אתם מחפשים תגובות נורמליות, בונות, תומכות, אתם מחפשים אחווה, לא?
אתם רוצים לקבל תשובות? לקבל מידע? שיעזרו לכם בבעיה כלשהיא?
המצב בפורום לא מאפשר את זה, כל אחד שפותח אשכול מקבל תגובות מפגרות, ספאם, אנשים לא חושבים לפני שהם מגיבים, העיקר עוד תגובה למונה, ואנחנו לא ניתן למצב להתפתח,
אנחנו נדאג לשנות את צורת הפעילות בפורום, אנשים יהנו לפתוח כאן נושאים חדשים, לא יהיו שטויות, ברור שיש מקום לכיף ולצחוק, אבל לא צריך לעשות צחוק מהפורום כולו.
הרבה אנשים רציניים אין כאן, ואנחנו נשנה את המצב הזה, פשוט נמאס לי לקרוא תגובות בפורום, אנשים לא נהנים, נרשמים , שואלים שאלה, ומקבלים תגובה שפשוט מוציא את המצב רוח, אני מבקש מכם, תשתנו, תעשו צעד תראו חוכמה, שיהיה כיף לגלוש כאן, איפה האיכות? אפשר עוד להחזיר אותה.
אני מבקש, מעכשיו תחשבו פעמיים לפני שאתם מגיבים, רק אם יש לכם משהו רלוונט לנושא תגיבו, אם לא תוותרו, מספיק זה לא נעים, ואתם חושבים שתעשו דווקא? אז לא תשארו בפורום, בלי יותר מדי דיבורים, חד וחלק, פורום אמור להיות מקום שמעבירים בו את הזמן, כשצריכים עזרה יש מקום לפנות להרבה בנושא מסויים, אין לכם זכות לקחת את האפשרות הזו מאחרים.
אני מבקש מכולם, תגלה איכפתיות, תחזירו את האחווה שפעם הייתה כאן, אפשר לעשות את הפורום מקום הרבה יותר טוב, שכולנו נרוויח ממנו.
אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי, ובאמת תתחילו לכתוב ברצינות בפורום, כי באמת במידה ואין לכם משהו רציני לכתוב, עדיף שלא תכתבו.
בתודה, צוות ההנהלה הראשית.

ציטוט ההודעה