|
|
זה פשוט מעצבן שהורידו סתם מנהלים אפילו שהשקיעו.
מה לא הבנתי מה נפלתם על אילן?
אתם יודעים בכלל מה קרה? איך קרה? למה קרה?
למה אתם ישר מאשימים בן אדם שסך הכל עושה את העבודה שלו
כל מה שכתבתי על אילן זה בצחוק כי אין אשמים בסיפור הזה
רק בגלל הבכי הזה שלכם אטרף נראה כמו שהוא נראה
פעם ניהול היתה מטרה בפורום הזה, היום זאת סתם דרגה שאף אחד לא מתייחס אליה ברצינות
בקיצור כל מי שעף כנראה שמגיע לו ותפסיקו לזיין תשכל עם הבכי העלוב שלכם כי זה לא יעזור
עדיף שיהיה כך אני תומך 100%
וכן, תפסיקו להפיל הכל על אילן יחסרי דעה עצמית
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
מיד שירד ירד כי הגיע לו מה שקרה שדרגת מנהל נהפכה לשוק וחבל כי מנהל זה תפקיד מאוד חשוב.
אנחנו כרגע עובדים על לעלות את הרמה של כל הצוות הניהולי והעלאת הכבוד למנהלים.
ישי, מי שלא מתאים לניהול יעוף, גם אם הוא משקיע.
אני רוצה לחזק את אריק, זה לא שאילן יום אחד קם והחליט להעיף מנהלים, מי שעף כניראה מזלזל בפורום או עושה שטויות, כבר הרבה זמן חשבו על הניפוי הזה דובירו על זה בראשיים, אם מישהו ירד מניהול זה לא "בגלל שאילן החליט", כל מנהל שירד, זה בגלל שכל הראשיים או לפחות רובם הסכימו על להוריד אותו אז אל תזיינו לנו תשכל ואל תבכו שזה לא הוגן, נמאס מרמה זבל בפורום, ותנו לי להגיד לכם משהו שנמנעו מלהגיד אותו מקודם, חלק מהמנהלים ירדו בגלל שהם ברמה נמוכה שלא מתאימה להיות מנהל באטרף גם אם הם השקיעו אבל ראינו שהם מפגרים בוא נגיד ככה, מעכשיו זה לא יהיה ככה, מי שיהיה ברמה נמוכה לא יעלה מלכתחילה לניהול וזה יחסוף לנו בכי וחפירות.
ועוד תגובת ספאם אחת באשכול הזה ואותו אחד מושעה, נמאס משכונה באטרף, זה הולך להשתנות.
מעולם לא היית ידוע בגאוניותך ישי :|