*רוני לוי רוצה להעלות את סואן במקום גזל [אנדרסון חוזר מפציעה ולא ישחק]. לא שאני מת על גזל, אבל עבאס סואן? הוא עלה מול מכבי פ"ת ופשוט לא היה לו מקום על המגרש. הכימיה שלו עם דירסאו על הפנים....הוא לא מתפקד לידו כמו שצריך, ולא עוזר לקבוצה...מה שהוא יעשה זה יתן 2 בעיטות מרחוק במשחק, שספק אם יפגעו במסגרת, זאת התחזית שלי.
*רוני לוי רוצה להעלות את משומר במקום חרזי שחוזר מפציעה ולא ששותף ב2 משחקים האחרונים של חיפה [פ"ת וטירת הכרמל]. גם לא מבין את זה. הוא מעלה את משומר, שאין לו ניסיון אירופי, ויכולת נמוכה משל חרזי. תגידו מה שאתם רוצים על חרזי, אבל מול ליברפול לא היו פריצות מהאגף שלו. יש לו ניסיון ויכולת. לא מבין.
*וגולת הכותרת, הטמטום הכי גדול, רוני לוי רוצה להעלות את שלומי "לא פוגע אפילו אם יתנו לו כדור כדוריד לזרוק לשער" ארבייטמן. כמה שקולאוטי בתקופה גרועה, יש לו תנועה ובעיטה פי אלף מארבייטמן. לא יעזור כמה שארבייטמן יתאמץ ככה המצב. לפעמים צריך את המיקום ויכולות נלוות של חלוץ מטרה, כמו גלגול כדור לשער אחרי הדיפה של השוער או משיכת שחקנים כדי ששחקן אחר יהיה פנוי.....לקולאוטי יש את זה, לארבייטמן לא! הייתי מעלה את עדן בן בסט רק לא הוא. שלא נדבר על חוסר ניסיון, וחוסר יכולת לא לקבל אדומים שטותיים.
נ.ב
אם אחד מהם שם גול או מצטיין במשחק עדיף לי. עדיף לי לצאת טועה לגביהם רק שחיפה תעלה.

ציטוט ההודעה
גשם של עופרת יצוקה.