קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-06-2010, 19:34
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 15:46
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 18:24
  4. [פרסום]EA: "נמאס לנו מעונת החגים"
    על ידי יהונתן בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2009, 00:58
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 75

[פרסום]נמאס לי מה' - עמוד 5

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    מדבר מי שמדבר... על כן נאמר.

עוד פעם הגענו לקטע שאין הוכחות ? ושכל מה שכתוב בתנ"ך והזוהר, זה הכל חרטא בשבילך ?! אז סתם אנשים כמוך חוזרים בתשובה ? ומאמינים בה' ? והמדענים וההמון בישראל שמאמינים שיש אלוקים ?! וכל ההתאמות וכל מה שמתחבר יחדיו באופן פלא בתנ"ך וכד' ? הכל זה צירופי מקרים ?

באמת שכדאי שתעזוב בשיא, כי אתה פשוט משפיל את עצמך, ועל כל מה שדיברת דיברו המדענים בסרטונים שהבאתי ( גם המדענים האתאיסטים והחילוניים ) וזה פשוט מצחיק איך שאתה כבר נראה, באמת כדאי שתעזוב, וזה לא חלילה כדי להעליב.
    עוד פעם הגעת לחלק שבו אתה אמור להציג לי הוכחות, וכמו פעם קודמת, סתרתי כל אחת ואתה נשאר בשלך? אתה פשוט קשה קליטה, וזאת בעיה, כי אתה חוזר על הדברים שלך 5 פעמים ולא קולט. אתה גם טיפש כי אתה מגבה את הדברים שלך בחומר דתי סובייקטיבי למדיי. זה לא נקרא להוכיח. אתה יכול עפ"י התנ"ך "להוכיח" משהו בדיוק כמו שנוצרי יכול "להוכיח" משהו עפ"י הברית החדשה בדיוק כמו שמוסלמי יכול "להוכיח" משהו מהקוראן בדיוק כמו שאדם מדת אחרת יכול "להוכיח" משהו מהספר המיוחד של דתו. אתה עדיין לא קולט את זה, אז תקרא את זה כמה פעמים. עד שתבין.

אם הם דיברו אז מה אתה עושה פה? אתה לא אמור לחזור בשאלה? הרי אם הבנת מה הם אמרו, סימן שהאמונה שלך עיוורת - אין לך במה להיאחז. טיפש, אם המדענים "האתאיסטים" (שאני לא בטוח עד כמה הם כאלה ולא בטוח אם מדענים דיברו על זה) היו מדברים על זה, אתה לא היית פה מתווכח איתי על דברים שקשורים באמונה שלך. כדאי שתשב בשקט, כי אתה עובר את גבול הטמטום המותר. אם היה לזה פרס, הייתי מעניק לך אותו.

וכמו שנאמר: "אל תתווכח עם אידיוט כי הוא יוריד אותך לרמתו וינצח בעזרת הניסיון". כאילו, באמת כדאי שתפסיק להוריד אותי לרמה שלך. לא שזה יקרה בעתיד הקרוב, יש דרך ארוכה. אבל עדיין, תפסיק לבלבל בביצים.

"If you could reason with religious people, there would be no religious people". - house, think about it..
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 20-12-2009 בשעה 19:27.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    עוד פעם הגעת לחלק שבו אתה אמור להציג לי הוכחות, וכמו פעם קודמת, סתרתי כל אחת ואתה נשאר בשלך? אתה פשוט קשה קליטה, וזאת בעיה, כי אתה חוזר על הדברים שלך 5 פעמים ולא קולט. אתה גם טיפש כי אתה מגבה את הדברים שלך בחומר דתי סובייקטיבי למדיי. זה לא נקרא להוכיח. אתה יכול עפ"י התנ"ך "להוכיח" משהו בדיוק כמו שנוצרי יכול "להוכיח" משהו עפ"י הברית החדשה בדיוק כמו שמוסלמי יכול "להוכיח" משהו מהקוראן בדיוק כמו שאדם מדת אחרת יכול "להוכיח" משהו מהספר המיוחד של דתו. אתה עדיין לא קולט את זה, אז תקרא את זה כמה פעמים. עד שתבין.

אם הם דיברו אז מה אתה עושה פה? אתה לא אמור לחזור בשאלה? הרי אם הבנת מה הם אמרו, סימן שהאמונה שלך עיוורת - אין לך במה להיאחז. טיפש, אם המדענים "האתאיסטים" (שאני לא בטוח עד כמה הם כאלה ולא בטוח אם מדענים דיברו על זה) היו מדברים על זה, אתה לא היית פה מתווכח איתי על דברים שקשורים באמונה שלך. כדאי שתשב בשקט, כי אתה עובר את גבול הטמטום המותר. אם היה לזה פרס, הייתי מעניק לך אותו.

וכמו שנאמר: "אל תתווכח עם אידיוט כי הוא יוריד אותך לרמתו וינצח בעזרת הניסיון". כאילו, באמת כדאי שתפסיק להוריד אותי לרמה שלך. לא שזה יקרה בעתיד הקרוב, יש דרך ארוכה. אבל עדיין, תפסיק לבלבל בביצים.

"If you could reason with religious people, there would be no religious people". - house, think about it..

ולעומת זאת, אם הייתי מביא לך את המדענים שכן מאמינים שיש בורא לעולם, ואת המדענים הדתיים, היית סותם ת'פה ויושב בשקט.

אני נאחז, הבעיה שלך היא שאתה לא רוצה לבין, מפחד, מפחד להאמין שיש בורא לעולם. המדענים שהצגתי, לא דתיים מלידה, אלא חזרו בתשובה, והמספר הולך וגודל בארץ אצל החוזרים בתשובה, ולא רק, אלא גם במאמינים שיש בורא. אתה לא יודע מה זה תנ"ך, לא מבין ביהדות, ולא בקבלה. אתה מתבסס אך ורק על המדע ולא איך זה מתקשר עם התנ"ך. גם המדענים אמרו: " המדע לא יכול לסתור את התורה " כיוון שה' יודע יותר טוב מכולם איך הוא ברא את העולם. אתה פשוט לא מסוגל להבין שיש בורא לעולם, ואתה לא שם על ההוכחות, על הנבואות שהתגשמו, חוזר על כך מכיוון שלך צריך להסביר שוב ושוב כי אתה מתעלם ולא מבין, ומתעלם גם מהסרטונים של שתי קצוות המדענים ( דתיים ואתאיסטים ) שדיברו על כך.

ומה עם הממצאים הארכאולוגיים? איתם אתה יכול להתווכח ? אתה גם ארכאולוג במקרה ? לא צריך לספר לך כמה ממצאים ארכאולוגיים מצאו שמצדיקים בצורה מופלאה את התנ"ך. לא סתם אנשים מאמינים בזה. ממצאי הארכאולוגיה מתקופת דוד ושלמה ? אומר לך משהו ?

בבקשה, על אנשים כמוך שמנסים להכחיש את התנ"ך תוך כדי "שיבוש ההיסטוריה" והסתרת ממצאים חשובים שמוכיחים את התנ"ך.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/190230

עדיף שתשתוק.

ואגב, איסלאם ? חחח.. אתה יכול לבדוק איפה שבא לך אבל האיסלאם קוראים לעם ישראל "העם הנבחר", אז למה הפיגועים אתה שואל ? הם מאמינים שכרגע ה' בצד שלהם וצריך להרוג אותנו. שלא לדבר על כך שהתנ"ך זה לפני הנצרות ולפני האיסלאם.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 21:27.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ולעומת זאת, אם הייתי מביא לך את המדענים שכן מאמינים שיש בורא לעולם, ואת המדענים הדתיים, היית סותם ת'פה ויושב בשקט.

אני נאחז, הבעיה שלך היא שאתה לא רוצה לבין, מפחד, מפחד להאמין שיש בורא לעולם. המדענים שהצגתי, לא דתיים מלידה, אלא חזרו בתשובה, והמספר הולך וגודל בארץ אצל החוזרים בתשובה, ולא רק, אלא גם במאמינים שיש בורא. אתה לא יודע מה זה תנ"ך, לא מבין ביהדות, ולא בקבלה. אתה מתבסס אך ורק על המדע ולא איך זה מתקשר עם התנ"ך. גם המדענים אמרו: " המדע לא יכול לסתור את התורה " כיוון שה' יודע יותר טוב מכולם איך הוא ברא את העולם. אתה פשוט לא מסוגל להבין שיש בורא לעולם, ואתה לא שם על ההוכחות, על הנבואות שהתגשמו, חוזר על כך מכיוון שלך צריך להסביר שוב ושוב כי אתה מתעלם ולא מבין, ומתעלם גם מהסרטונים של שתי קצוות המדענים ( דתיים ואתאיסטים ) שדיברו על כך.

ומה עם הממצאים הארכאולוגיים? איתם אתה יכול להתווכח ? אתה גם ארכאולוג במקרה ? לא צריך לספר לך כמה ממצאים ארכאולוגיים מצאו שמצדיקים בצורה מופלאה את התנ"ך. לא סתם אנשים מאמינים בזה. ממצאי הארכאולוגיה מתקופת דוד ושלמה ? אומר לך משהו ?

בבקשה, על אנשים כמוך שמנסים להכחיש את התנ"ך תוך כדי "שיבוש ההיסטוריה" והסתרת ממצאים חשובים שמוכיחים את התנ"ך.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/190230

עדיף שתשתוק.

ואגב, איסלאם ? חחח.. אתה יכול לבדוק איפה שבא לך אבל האיסלאם קוראים לעם ישראל "העם הנבחר", אז למה הפיגועים אתה שואל ? הם מאמינים שכרגע ה' בצד שלהם וצריך להרוג אותנו. שלא לדבר על כך שהתנ"ך זה לפני הנצרות ולפני האיסלאם.
    לא הייתי סותם את הפה, הייתי מוכיח לך שזה לא רלוונטי כי יש הרבה יותר מדענים אתאיסטים/שלא מאמינים באלוהים פרסונלי (כבר עשיתי את זה).

מפחד להאמין שיש בורא לעולם? כבר הגבתי על הטענה הזאת. היא הטענה הכי מגוחכת שאי פעם שמעתי. אם הייתי מפחד ממשהו, הייתי הולך לקראתו - לא נגדו, טיפש.

אני יודע מה זה התנ"ך. לא למדתי מעולם יהדות או קבלה, כך שכל תובנה שיש לי עליהן היא משיחות עם דתיים. המסקנה המתבקשת מהשיחות הללו היא שהתורה והמדע לא הולכים ביחד. הם היו אלה שטענו שהתורה והמדע מדברים על נושאים שונים. התורה לא מלמדת מדע. אחרי הנאומים הכוזבים שלך, אני בטוח שהם מבינים הרבה יותר ממך, כך שמהשיחות איתך אני לא מנסה ללמוד כלום.

כשלא הייתי מסוגל להבין שאין אלוהים, האמנתי בו. קיבלתי אותו כמובן מאליו - "אמונה עיוורת". זה היה לפני שהשכלתי. במשך כמה שנים צברתי ידע רב בנושאים האלה, ולא אתה ולא אף מאמין מזויף אחר יוכלו לשנות את אמונתי. כל הטענות המזויפות שאתה מביא לא תופסות בעולם המציאות. תלמד מהי אובייקטיביות לפני שאתה פותח את הפה שלך שוב. כדאי שתיקח את עצמך בידיים, כי הפוזות שלך לא עושות רושם. אתה רק מוכיח שוב ושוב כמה אתה מסכן, טיפש ועיוור.

הנה עוד דוגמה לטיפשות שלך. אף פעם לא הכחשתי את תקופת המלוכה. זה שאני לא מאמין באלוהים, לא אומר שאני לא תומך בהיבטים ההיסטוריים המוכחים ארכאולוגית שבתנ"ך. אבל אם אתה באמת חושב שהממצאים הללו מוכיחים את קיומו של אלוהים, אתה באמת אטום. יש ממצאים ארכאולוגים גם מהיוונים, הבבלים וכד'. לכל אחד אמונה שונה, הארכאולוגיה לא מוכיחה אותה.

בקשר לאסלאם, שוב אתה מציג פה דוגמה לטיפשות שלך. לא ענית על הטענה שלי, אלא "נעזרת" בטענה אחרת "שמוכיחה" את טענה חדשה. אתה מוזמן לחזור לקרוא את טענתי, ולהפריך אותה.

לא הייתי סותם את הפה, הייתי מוכיח לך שזה לא רלוונטי כי יש הרבה יותר מדענים אתאיסטים/שלא מאמינים באלוהים פרסונלי (כבר עשיתי את זה).

מפחד להאמין שיש בורא לעולם? כבר הגבתי על הטענה הזאת. היא הטענה הכי מגוחכת שאי פעם שמעתי. אם הייתי מפחד ממשהו, הייתי הולך לקראתו - לא נגדו, טיפש.

אני יודע מה זה התנ"ך. לא למדתי מעולם יהדות או קבלה, כך שכל תובנה שיש לי עליהן היא משיחות עם דתיים. המסקנה המתבקשת מהשיחות הללו היא שהתורה והמדע לא הולכים ביחד. הם היו אלה שטענו שהתורה והמדע מדברים על נושאים שונים. התורה לא מלמדת מדע. אחרי הנאומים הכוזבים שלך, אני בטוח שהם מבינים הרבה יותר ממך, כך שמהשיחות איתך אני לא מנסה ללמוד כלום.

כשלא הייתי מסוגל להבין שאין אלוהים, האמנתי בו. קיבלתי אותו כמובן מאליו - "אמונה עיוורת". זה היה לפני שהשכלתי. במשך כמה שנים צברתי ידע רב בנושאים האלה, ולא אתה ולא אף מאמין מזויף אחר יוכלו לשנות את אמונתי. כל הטענות המזויפות שאתה מביא לא תופסות בעולם המציאות. תלמד מהי אובייקטיביות לפני שאתה פותח את הפה שלך שוב. כדאי שתיקח את עצמך בידיים, כי הפוזות שלך לא עושות רושם. אתה רק מוכיח שוב ושוב כמה אתה מסכן, טיפש ועיוור.

הנה עוד דוגמה לטיפשות שלך. אף פעם לא הכחשתי את תקופת המלוכה. זה שאני לא מאמין באלוהים, לא אומר שאני לא תומך בהיבטים ההיסטוריים המוכחים ארכאולוגית שבתנ"ך. אבל אם אתה באמת חושב שהממצאים הללו מוכיחים את קיומו של אלוהים, אתה באמת אטום. יש ממצאים ארכאולוגים גם מהיוונים, הבבלים וכד'. לכל אחד אמונה שונה, הארכאולוגיה לא מוכיחה אותה.

בקשר לאסלאם, שוב אתה מציג פה דוגמה לטיפשות שלך. לא ענית על הטענה שלי, אלא "נעזרת" בטענה אחרת "שמוכיחה" את טענה חדשה. אתה מוזמן לחזור לקרוא את טענתי, ולהפריך אותה.

ועוד איך מוכיחים את קיום ה', על פי הכתבה, נמצאו הוכחות ארכיאולוגיות חותכות לתקופת דוד ושלמה, מכיר אותם ? שמעת עליהם ? רואים שלא קראת את כל הכתבה.

אומר לך משפט אחד שאמר דוד בזמנו - "השמיים מספרים כבוד אל, ומעשה ידיו מגיד הרקיע ".

מבחינתך אין לנו קשר לאלוקים, וזו המצאה. אתה משתמש בהכללה כדי להוכיח את הטענה שלך, מה שמראה כמה אתה טיפש.

התנ"ך נכון, וקיים. והמדע לא יכול להפריך את זה, אתה בוחר שלא להאמין בה', בבורא לעולם, "פרסונלי" או לא "פרסונלי" בשלב כלשהו אתה תגיע להבנה שיש בורא לעולם.

עם המדע באמת היה מוכיח שאין אלוקים, הוכחות חותכות לזה שהתנ"ך לא נכון וכל מה שכתוב שם זה חרטא, ועוד ממצאים שמשתיקים אנשים כמוך, עם ישראל לא היה מאמין בתורה ובכל מה שכתוב שם.

אבל עובדה, עובדה שלא. זה שאתה לא יודע איך "אבולוציה" וכד' מתקשרים לתנ"ך או לא מתקשרים ( שנוי במחלוקת ) מראים כמה אתה לא יודע על מה אתה מדבר, כי מבחינת התורה והתנ"ך, והיהדות והקבלה אין לך על מה להתבסס, כי אין לך שמץ של מושג.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 22:15.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

...
    הטענות שלך מגוחכות ואתה מתנהג כאילו אתה מכיר אותי או יודע מה הידע שלי.

אתה מוזמן להמשיך להאמין בהוכחות הכוזבות שהרבנים מספקים לך, להמשיך לדבר שטויות ולהתחיל לדבר לקיר, כי אתה ממש לא ברמה של לקבוע מה הטענות של רבניך מוכיחות. תתחיל ללמוד מרבנים אחרים (כמו אורי שרקי) ותשכיל. אתה תבין ששיקרו אותך במשך הרבה זמן.

פחחחחח פפירוס איפוור - קרא את הפרשנות, אידיוט.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 20-12-2009 בשעה 22:16.

הטענות שלך מגוחכות ואתה מתנהג כאילו אתה מכיר אותי או יודע מה הידע שלי.

אתה מוזמן להמשיך להאמין בהוכחות הכוזבות שהרבנים מספקים לך, להמשיך לדבר שטויות ולהתחיל לדבר לקיר, כי אתה ממש לא ברמה של לקבוע מה הטענות של רבניך מוכיחות. תתחיל ללמוד מרבנים אחרים (כמו אורי שרקי) ותשכיל. אתה תבין ששיקרו אותך במשך הרבה זמן.
    בבקשה, הרי הדבר הבא גם הוא שקר ?

"היא כי פפירוס איפובר, פפירוס מצרי עתיק, מדווח למעשה על עשר מכות מצרים ובכך מעיד על יציאת מצרים כפי שהיא מתוארת בתורה"

ממצא אריכאולוגי היסטרי ! נלקח מצוטט באחד על אחד מויקיפדיה.

אם היית מבין את הדברים, ויודע על מה אני מדבר ובהקשר למה, ובאיזה הקשר ארכיאולוגי ובודק את הדברים, ומי זה היה "פפירוס" ואיך מצאו את הממצא המדהים הזה שמדווח על עשר מכות מצרים ובכך מעיד על יציאת מצריים כמו שהיא מתוארת בתורה ! אז היית מדבר אחרת.

ויפה שאתה מדבר על רבנים אחרים ( שוב, שנוי במחלוקת ) כעל "משכילים" ולא כעל "טיפשים"

אשמח לתגובתך על מה שהבאתי לך בנ"ל.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 22:17.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ויפה שאתה מדבר על רבנים אחרים ( שוב, שנוי במחלוקת ) כעל "משכילים" ולא כעל "טיפשים"

אשמח לתגובתך על מה שהבאתי לך בנ"ל.
    אני ראיתי את הרבנים שהבאת - לקחו פסוק שמתאר גילויים מדעיים, וללא כל ביסוס קבעו שהמידע הזה הגיע מהתורה כחכמה אלוהית. בהרצאה של אורי שרקי, הוא טען שהרמב"ם אמר משהו סותר והוכיח את דבריו, וגם הרב קוק תמך בגישה הזאת. זאת אומרת, שהרבנים שלך נואשים להוכיח ע"י דברים בלתי מבוססים את דבריהם, בניגוד לרבנים אחרים שמתבססים על דברי הרמב"ם גם.

(אגב, אם אתה מצפה לתגובה על הפפירוס, אתה לא תקבל שום דבר בנוסף למה שכבר אמרתי בהודעה הקודמת).

תגובה אחרונה בהחלט, מקווה שאתה שמח ("אשמח לתגובתך...").
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 20-12-2009 בשעה 22:26.

אני ראיתי את הרבנים שהבאת - לקחו פסוק שמתאר גילויים מדעיים, וללא כל ביסוס קבעו שהמידע הזה הגיע מהתורה כחכמה אלוהית. בהרצאה של אורי שרקי, הוא טען שהרמב"ם אמר משהו סותר והוכיח את דבריו, וגם הרב קוק תמך בגישה הזאת. זאת אומרת, שהרבנים שלך נואשים להוכיח ע"י דברים בלתי מבוססים את דבריהם, בניגוד לרבנים אחרים שמתבססים על דברי הרמב"ם גם.

(אגב, אם אתה מצפה לתגובה על הפפירוס, אתה לא תקבל שום דבר בנוסף למה שכבר אמרתי בהודעה הקודמת).

תגובה אחרונה בהחלט, מקווה שאתה שמח ("אשמח לתגובתך...").
    אני תמיד שמח ברוך ה', לא יודע מה איתך.

הרבנים שלי ? לא ידעתי שהם הרכוש שלי. כמו שאמרתי, הכל שנוי במחלוקת וכבר כתבתי את זה אלפי פעמים. עוד מעט גם יכול להתגלות שהרוב ההוא צדק, שבכלל ההוא אומר ככה, שוב, הכל שנוי במחלוקת.

התגובה הקודמת ? מה היה בתגובה הקודמת ? רצית הוכחה אורגינל ? הבאתי לך:

"היא כי פפירוס איפובר, פפירוס מצרי עתיק, מדווח למעשה על עשר מכות מצרים ובכך מעיד על יציאת מצרים כפי שהיא מתוארת בתורה"

מה יותר מזה ? מצאו ממצא ארכיאולוגי של פפירוס שמדווח על עשר מכות מצריים ובכך מעיד על יציאת מצריים כפי שהיא מתוארת בתורה !

מה אתה יכול להגיד על זה עוד לא הבנתי ? אתה בכלל יודע מה זה אומר הממצא הזה ? ואת זה שום רב לא אמר אלא מצוטט מויקיפדיה ושלא יהיה לך שום ספק !

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

איך הנושא הזה מייאוש דתי של אדם אחד, הפך לריב בין שני צדדי המטבע התיאולוגי.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    איך הנושא הזה מייאוש דתי של אדם אחד, הפך לריב בין שני צדדי המטבע התיאולוגי.
    מסכים, אך אני בסך הכל ניסיתי להסביר לו שהוא טועה, ותראה למה זה התפתח.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 21-12-2009 בשעה 15:16.

מורחקים
    שם פרטי
    שימי
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שימי

אחי גם לאלוהים מותר להגיד לא ודבר שני גמאני מתפלל ולפעמים באסה שלא מתקיים אבל בסופו של דבר זה יוצא טוב

ציטוט נכתב במקור על ידי stoozi צפיה בהודעה
    אחי גם לאלוהים מותר להגיד לא ודבר שני גמאני מתפלל ולפעמים באסה שלא מתקיים אבל בסופו של דבר זה יוצא טוב
    צודק. אין לך כמה מושג כמה פעמים התפללתי לציון טוב, קיבלתי ציון לא טוב, וזה בא לי לטובה בכמה מקצועות אחרים באופן שלא יאומן ! בגלל שאתה בנסיונות כאלו, כמו שאני ואתה עברתי, צריך לעבור אותם ב"הצטיינות" מה שנקרא, ואז אתה באמת מראה לקב"ה שאתה סומך עליו בלב שלם.

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

אחי עוד יש לך מה ללמוד.בחיים אבל בחיים אל תאשים את אלוקים הכל לטובה תזכור מה שאני אומר לך,אלוקים בחן את יוסף 22 שנה בכלא המיצרי ויוסף שתק ותמיד הוא שיבח את האל ולא אמר מילה רעה או "למה זה מגיע לי",אלוקים בוחן אותך תמשיך להאמין עוד פחות משנה יגיעו התוצאות,לך ללמוד תורה,תניח תפילין,צדיקים אנחנו!

משתמש מתקדם האוואטר של matancohn89
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    תקשיבו לי ? אל תקשיבו לאפחד :]

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל אגמון צפיה בהודעה
    אל תדאג אחי רק תמשיך להתפלל והדברים הטובים יגיעו שיהיו לך מספיק זכויות (תפילות = זכויות)

אל תוותר !!!!!!!!!
    חח איך אני אוהב אתזה..
    "תמשיך להתפלל והדברים הטובים יגיעו"
    מה שאתה אומר לבנאדם זה כאילו אל תעשה כלום עם המצב שלך רק תתפלל ?
    חחחחחחחח במקום שתתפלל תקום ותעשה משו עם עצמך תוציא את עצמך מהבור..
    אל תהיה אטום כמו כולם ותמצא לך תירוצים בחיים או מישו לסמוך עליו שיתקן לך הכל או שיוביל אותך לטוב.. קום ותעשה משו..
    אטומים כולם

קרדיט ל- micmic התותח =]

מי שאוכל בשבת שבע בשבת

sahar omaisy aka matancohn(nick) style

ציטוט נכתב במקור על ידי matancohn89 צפיה בהודעה
    חח איך אני אוהב אתזה..
    "תמשיך להתפלל והדברים הטובים יגיעו"
    מה שאתה אומר לבנאדם זה כאילו אל תעשה כלום עם המצב שלך רק תתפלל ?
    חחחחחחחח במקום שתתפלל תקום ותעשה משו עם עצמך תוציא את עצמך מהבור..
    אל תהיה אטום כמו כולם ותמצא לך תירוצים בחיים או מישו לסמוך עליו שיתקן לך הכל או שיוביל אותך לטוב.. קום ותעשה משו..
    אטומים כולם
    דבר ראשון, אתה הוא האטום. כי אתה לא מבין בכלל מה זה אומר בכלל "התורה" בוא נתחיל מזה.

ואגב, יש פה חבר'ה שבגלל שהם לא קיבלו ציון טוב, או לא הולך להם השנה או בכללי, הם פתאום "לא מאמינים".

מה חשבתם גאונים ? שאם לא תלמדו למבחן, תבקשו מה' ופתאום תקבלו מאה ? אתם רוצים לקבל ציון טוב ? תלמדו ותפללו שתקבלו ציון טוב ! וכד'.. אתם רוצים מהקדוש ברוך הוא עזרה ? קודם תעזרו לעצמכם, ואחרי זה תבקשו ממנו עזרה. הוא כבר יעשה את השיקולים שלו לגבי איך לנהל את העולם..

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,353 | הודעות: 8,202,946 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect