|
|
בוא, תפתח אשכול עם כל ההוכחות
One Shot - One Kill
אני נתתי לך לקרוא שלוש דפים על זה.
לא רצית לענות,
שאני אחשוב שיש פה מישהו שאפשר לנהל איתו דיון בוגר בלי קללות והעלבות אני אפתח : )
עדיף שאני אפתח בפורום יהדות.
זאק,מעצב.
MSN:
ApolloDA@hotmail.co.il
DA:
http://adonisdesign.deviantart.com/
~החנות שלי~
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399
מה?
אתה מודע לכך שבספר עם יותר ממליון מילים אפשר למצוא הכ-ל?
קודם כל עובדות.
כל מלה בת עד שבע אותיות אפשר למצוא כמעט בודאות (ברווחים קבועים) בכל ספר עם יותר ממליון אותיות, כמו בתנ"ך. צריך רק להפעיל את התכנה המתאימה לקבוע יעד ולתת לה לחפש.
(רק הערה במאמר מוסגר, איך זה שיש לנו דילוגים בתורה רק מאז החל עידן המחשב? איך זה שלא שמענו על דילוגים לפני שלוש מאות שנה, מאציים שנה, מאה שנים?)
זה חשוב לכן צריך לחזור על זה שוב, גם בדילוגים וגם בגימטריה, אפשר למצוא כל מה שרוצים צריך רק לחפש.
דוגמאות: מבקשים מתוכנת הדילוגים למצוא את השם יהוה בדילוגים של 49 אותיות בספר בראשית מצד אחד, ובספר מלחמה ושלום עד האות ה-78,064 שזה מספר האותיות בבראשית.
בספר בראשית נמצא השם יהוה בדילוגי 49 אותיות- 9 פעמים, במלחמה ושלום 17 פעם.
מה זה אומר? שמלחמה ושלום יותר קדוש מבראשית?
בראשית מ'ד כג - כה:
ותאמר אל עבדיך אם לא ירד אחיכם הקטן אתכם לא תֹסִפון לראות פני.
ויהי כי עלינו אל עבדך אבי ונגד לו את דברי אדני. ויאמר אבינו שובו שברו לנו מעט אכל.
ואם אתה מתחיל באלף של המלה החמישית לא- ומדלג שש אותיות קדימה בכל פעם, ארבע פעמים, תקבל - אין אל.
ובאותם הפסוקים אם תתחיל באות אלף של המלה אתכם
ותדלג ארבע פעמים קדימה בכל פעם עשרים אותיות שוב תקבל -אין אל.
בפעם הראשונה אלו דילוגים של 6 אותיות. בפעם השניה אלו דילוגים של 20 אותיות. יחד 26 שהן הגימטריה של יהוה.
ואם בא לך עוד קצת שטויות, בבקשה.
אם ניקח את שמו של רבין בגימטריה = 470 נוסיף לזה את שני שמותיו 2 יחד 472 ונחפש במלחמה ושלום בדילוגים של 472, ראה זה פלא מוצאים פעם אחת בהתחלה מאות מסויימת, - רבין מת - ובחיפוש נוסף כשמתחילים מאות אחרת מוצאים באותו דילוג של 472 אותיות, - פרס חי - מדהים!
כמו שאמרתי אפשר להמציא כל סיפור ולמצוא כל דבר באמצעות תוכנה מתאימה.
וכדי לנעוץ מסמר אחרון בארון הקבורה של הדילוגים והגימטריה אתן לך שורת מחץ.
"החזרה בתשובה היא תעתוע מוח מרושע" = 2572 בגימטריה.
ואם תפתח ספר במדבר פרק ז' פסוק כה מלה 18 אות רביעית ותדלג שמונה פעמים קדימה, 2572 אותיות בכל פעם, תקבל "לא יהוה כתב"
יום טוב.