|
|
אני מרחם עליך כמעט כמו שאני מרחם על אותו אחד שעשה את הסרטון הזה.
אני אתן לך עובדה - אתה לא יודע כלום, שום דבר, דעתך בנושאי התורה, האמונה וכל דבר שקשור ליהדות חשובה בעיני כקליפת השום. זאת האמת. תרד מהעץ מהר מאוד ידידי, שלא תיפול.
ספר הזוהר הוא ספר הרבה מעבר לבינתי לפחות בשלב זה, ולך או לחילוני הבזוי, הטיפש והאפס שעשה את הסרטון אני בכלל לא ממליץ להתקרב - שוב, מהסיבה שאתם לא תבינו דבר ותוציאו דברים מהקשרם ומהרצון העז להתנגד לרב\לתורה אתם עושים עבירות בזויות בקנה מידה שלא יתואר.
פעמים רבות הרב זמיר כהן, כאחד שמרצה הרבה בפני חילונים, משתדל להביא את הדברים לתפיסה הבסיסית הפשוטה עד כמה שאפשר שכן הקהל שלו לא יבין דבר ויחשבהו למשוגע אם רק ידבר על סודותיו.
בעבר ראיתי סרטון על סוגיית "בן סורר ומורה" (חבל שאין לי את זה כרגע להראות לך), המציג שהיה גוי בכלל הציג את הדברים כ"כ לא כמו שהם שפשוט כל שניה שהבטתי בזה רק הרגשתי עצבות וכל זה נובע מהבורות של אותו אדם. לא מזמן, אחד מידידנו לפורום שאל על הסוגייה הזאת וקיבל תשובה מעניינת, כזו שיוצר הסרטון כמובן לא הכיר כי שוב - הוא לא יודע כלום.
עכשיו אם יורשה לי אני לא מעוניין לדון איתך בדבר, הוכחת את טיפשותך. במידה ותחליט להיות ענייני ולהפסיק להיות ליצן, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי או לצטט אותי עם תוכן מעניין.
נערך לאחרונה על ידי gavra; 16-07-2011 בשעה 23:42.
בברכה,
תשמע בכנות ובגלוי אני אומר לך פה
אני מרחם עליך , אני מבין ששנינו מסתובבים במעגלים.
אני מצדד בצורך להוכיח ובמה אתה מצודד אין לי מושג את האמת.
תשמע אתה לא מנסה לסתור או להוכיח דבר כל מה שאתה אומר פה זה
הדת שלי נכונה / אתה ליצן/ מי שפרסמת ליצן בלי להסביר למה.
דבר זה שווה כקליפת השום
אשמח לדון אתך ברגע שתראה שמץ של הגיון או משהו דומה אליו.
עד אז אשמח שתמשיך לחשוב מה שאתה רוצה.
יאיר, אני מתייחס לכל אדם כשווה, לוקח לי הרבה זמן עד שאני מחליט לוותר על משהו
כל אחד הוא בנאדם מבחנתי ולא אכפת לי עם הוא מאמין שהרב שלו הוא סופרמן/קוסם/סתם בחור מגניב
מה שכן ברגע שהוא מתחיל לקלל אני רואה רמה ירודה ואני פשוט לא נותן כבוד, יחס כן כבוד לא
לגבי תגובתו האחרונה של גברה
בכ''מ אני יודע מאין באתי, אני עוד צריך לשבת עם עצמי ולהחליט לאן אני הולך.
ודין וחשבון אני אתן במקרה ויעצרו אותי על משהו, וואלה מקווה שלא.
אתה ממשיך לקשקש. הסברתי לך יפה מאוד למה הסרטון הזה הוא שקר אחד גדול.
אתה מתנהג כילד קטן שנחפז להסיק מסקנות שגויות, אלו סרטוני הסטה נגד הדת ובמקרה הזה נגד הרב זמיר כהן.
נהוג להמשיל את הסרטון הזה לאפשרות לעשות סרטון על אדם שלוקח סכין ודוקר מישהו בבטן, וכשעושים zoomout רואים שבעצם מדובר במנתח שכל רצונו זה להציל את המטופל.
תתבגר, ותפסיק לחוש שאתה יכול לרחם עליי. אתה טועה. אני מבטיח לך את זה. אתה באמת לא מבין כלום, אני יודע שקשה לך לקבל את זה אבל רק אחרי שתפתח לקבל דעות שונות משלך תבין שטעית.
בברכה,