|
|
גם אתה כמו כולם נורא חשדן, וזה לגיטימי.
לא חזרתי להיות AFC, ההרגשה שלי לגביי עצמי פשוט פחות טובה. אף פעם לא הייתי AFC.
וזה לא שבועיים חביבי, הקורס התחיל ב25.7, מאז כמעט שלא יצאתי, ועד תקופת הבצפר לא הרגשתי שינוי משמעותי אצלי...
וואלה, רק התחלתי ויש שיפור + תוצאות...
זאתי שרציתי לדבר איתה מהבצפר עשתה לי היום מעשים מגונים עם העיניים בבצפר, ואז דיברנו סופסוף...
אחת שפתחתי לפני שנה חזרה להיות איתי בקשר...
עוד אחת שפתחתי שבוע שעבר מראה IOIS...
אחרי הפסיכומטרי אני יעדכן את המדריכים בלוג![]()
איך חוזרים לרצף של הקריאה, הלמידה והאימון אחריי שלא עושים את זה 3 חודשים?
אני מנסה לחשוב מה הייתי רוצה לשנות, או לשפר, או לא יודע מה אני קצת מבולבל פה...
מצד אחד, זה לא שאני פחות טוב מפעם... מצד שני, אני לא מרגיש מתוכנת ורובוטי כמו פעם... דברים באים לי בטבעיות ואני לא מתייחס לIOI או IOD באופן מודע, אני לא אומר לעצמי "זה היה IOI?" או "היא נתנה לי חישוק עכשיו"
אני לא יודע מה הייתי רוצה שיהיה... יכול להיות שנהייתי טבעי בקטעים האלה...
דבר אחד אני כן יודע, שאני יכול להצליח יותר...
אני גם לא יודע איך להתייחס למה שהיה עד עכשיו - היה את פולין שהיה מדהים ולמישהי משם היה קראש עליי ובארץ חזרתי והתחיל סבבה אחרי זה הרגשתי נפילה ת'אמת אבל עכשיו השתפר...
כרגע אני צריך לראות איך אני ממשיך - אני צריך לחזור לקרוא כל מיני חומרים שהייתי קורא פעם ? אני צריך לדעת קודם כל מה אני רוצה ? צריך לזרום ?
אני צריך לשבת ולחשוב על השאלות האלה...
אני שמח שאתה ממשיך לעדכן פה.
אתה ביב', אין לך הרבה שעות בבצפר, ולכן אני חושב שכדאי לך לנצל את השנה הזאת ללמוד חומרים שמעניינים אותך.
תתחיל לצאת יותר ותראה שיפור במשחק שלך.
תמשיך לעדכן![]()
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
וואלה כן, הבנתי שזה המקום שבו אני בודק את עצמי ומכאן נוצרת המחוייבות לתהליך כולו.
אתמול הזמנתי מישהי בערך 9 לבוא איתי ועם עוד חבר לצאת, היה נחמד, אבל באיזשהו שלב התחלתי להרגיש שאני "נקשר" אליה כזה, כאילו יש בה משהו מיוחד כזה...
בכל מקרה לא קרה כלום, ומשם הבנתי שאני צריך לשפר את עצמי עוד יותר - נכון קיבלתי מבטים מ1000 בנות שהיות באותו מקום ועוד בנות שאני מכיר היו שם וישבתי גם איתן והיה נחמד, אבל זה לא מספיק בשביל אשכרה להיות עם מישהי שהיא 9 או 10.
אני צריך לשפר את עצמי, אם אני רוצה להגיע לתוצאות טובות יותר, כי יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים, ובזמן האחרון אני שם לב שאני מתייחס רק לתשיעיות ועשיריות, כל מה שממתחת לא מעניין אותי
אני מתחיל לחשוב על דרכים להשתפר עוד יותר...