נכתב במקור על ידי noamXD אה חחחחח באתי לשאול....חחח האמת שלא אכפת לי XD אני מסתדר עם כוולם חע! אז איך החברים/ות קוראים/ות לך? מרים .. מירימוש ... אממ בגדול הם קוראים לי מרים XD
נכתב במקור על ידי pupi מרים .. מירימוש ... אממ בגדול הם קוראים לי מרים XD אה......טוב ...ולמה את לא מפרסמת את השם שלך?שלא יחשבו שאתה רבנית XD .
נכתב במקור על ידי noamXD אה......טוב ...ולמה את לא מפרסמת את השם שלך?שלא יחשבו שאתה רבנית XD . הייתי אומרת לך משו אבל אני לא יגיד XD לך ****** ! XD רבנית אחותך XD
נערך לאחרונה על ידי pupi; 09-09-2011 בשעה 00:06.
נכתב במקור על ידי pupi הייתי אומרת לך משו אבל אני לא יגיד XD לך ****** ! XD רבנית אחותך XD חחחחחחחחחחחחחח אולי אני אלך למירוץ למיליון?
נכתב במקור על ידי noamXD חחחחחחחחחחחחחח אולי אני אלך למירוץ למיליון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח XD מה ת'חפש שם XD ?
נכתב במקור על ידי pupi חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח XD מה ת'חפש שם XD ? מיליון,יש עוד משהו לחפש?
נכתב במקור על ידי noamXD מיליון,יש עוד משהו לחפש? זה לא לגיל ש'ך ניראלי XD
נכתב במקור על ידי pupi חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח XD מה ת'חפש שם XD ? נכתב במקור על ידי noamXD מיליון,יש עוד משהו לחפש? דברו בפרטי.. לא מתאים לפה כל הדיבורים האלה!
נכתב במקור על ידי pupi זה לא לגיל ש'ך ניראלי XD טוב אז לפרטי...
נכתב במקור על ידי By The Way דברו בפרטי.. לא מתאים לפה כל הדיבורים האלה! סליחה
נכתב במקור על ידי By The Way דברו בפרטי.. לא מתאים לפה כל הדיבורים האלה! אולי תיהיה מנהל אחשלי....מנהל של מתגברים ומתבגרים (התבלבלתי חעחע) תיהיה באמת אתה הכי מתאים.
נכתב במקור על ידי noamXD אולי תיהיה מנהל אחשלי....מנהל של מתגברים ומתבגרים (התבלבלתי חעחע) תיהיה באמת אתה הכי מתאים. תודה על ההמלצה לא שאני בא בטענות אילכם זה לא פורום מתאים לדיבורים שלכם...
נכתב במקור על ידי By The Way תודה על ההמלצה לא שאני בא בטענות אילכם זה לא פורום מתאים לדיבורים שלכם... לא קשור לזה...אתה עוזר יותר טוב מהמנהלים הנוכחיים נראה לי...
נכתב במקור על ידי noamXD לא קשור לזה...אתה עוזר יותר טוב מהמנהלים הנוכחיים נראה לי... הוא מנהל ממש טוב אל תזלזל בו והוא עושה עבודת קודש! אבל תודה על המחמאה אני מקווה לעלות לניהול...
נכתב במקור על ידי By The Way הוא מנהל ממש טוב אל תזלזל בו והוא עושה עבודת קודש! אבל תודה על המחמאה אני מקווה לעלות לניהול... גם אני מקווה שתעלה!מוחעחעחעחע מי המנהל עכשיו תזכיר לי?
חוקי הפורום