בס"ד
שלום רב לכולם!
תיראו, אני רוצה לנסוע עם החברים שלי בחופש הגדול (יולי-אוגוסט) לאיי נאפה. יש לי כמה שאלות ואם אתם יכולים לענות מי שהיה אז תודה:
1)מאיזה חברה כדאי לקחת את הדיל ולמה?
2)באיזה מלון הכי שווה לי להתאכסן (גם אם לא הייתם שם ושמעתם שהוא בן זונה האז סבבה)?
3)כמה כסף אני צריך להכולללל ואם אפשר אז תפרטו כי הדברים שאני עקרונית רוצה לעשות זה: מסיבות לפחות 3, אנחנו כנראה נהיה שמה 4 לילות ואם אפשר אז תגידו גם בקשר ל-5 לילות כמה עולה כי אנחנו לא סגורים, אנחנו לא נאכל שמה יותר מידי כי אנחנו שומרי כשרות, שתיה גם לא יותר מידי, הפלגה, בנג'י לא בטוח כי שמעתי זה עולה פול כסף, טרקטורון לכול 2 ניקח טרקטורון אחד, ספורט ימי פארק מים- הכוונה שתיתנו לי מחיר כולל וגם מחיר לכול אחד מהדברים האלה שציינתי כי כול פעם אני רואה "1500 מספיק שם" ואז אני רואה "3000 שקל מספיק..." מבינים.. ואני לא רוצה להשתגע שם יותר מידי עםההוצאות..
4)אני בן17 וחצי וככה גם חברים שלי- רציתי לשאול אם יעשו לנו בעיות עם קניית שתייה שמה בברים ובפאבים.
5)בקשר להפלגה שמעתי שיש הפלגות מעפנות ויש טובות, איזה אני צריך לקחת כדי שיהיה טוב? ועוד פעם אני בן 17 וחצי ואמור להיות שמה גם אלכוהול לא יעשו לנו בעיות?
תודה רבה לכול העונים! אם יהיה לי עוד שאלות אני ישאל...
[IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]
אני לא מצאתי פורום של טיולים אז פרסמתי פה מצטער אם זה לא המקום...

ציטוט ההודעה