חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
למה דילגת עליי?..
האם אתה ילד פוזה ווירטואלי שמנסה להיות מגניב באינטרנט ולכן הוא עונה על כל שאלה בצורה מגניבה וצינית בשביל שיחשבו שאתה זיין , כשאתה בעצם מאונן מנטאלית בדומה לשאר הזיינים של הפורום ז''ל אשר עזבו את הפורום לאחר שהושפלו באיזה אשכול מסויים?
עריכה: אתה יודע עכשיו שחושבים על זה.. לא נירא לי שיש כאן מישהו שרצה לדעת עלייך משהו ובטח ובטח לא הגיע למצב שהוא לא העיז לשאול.
נערך לאחרונה על ידי Anounimus; 19-10-2011 בשעה 06:06.
אמרת שהיית טבעי לפני שהכרת את התחום ההיחשפות לתחום שינתה אותך? אם כן באיזו דרך?
איפה אתה גר?
כמה פעמים אתה יוצא לסארג'ים?
לא אני לא טורח לעשות עליכם פוזות או לגרום לכם לחשוב משהו שאני לא. מה שאתה רואה- זה מה שאני.
אני עונה בציניות לשאלות במטומטמות פה כי אני שונא טימטום, ויש גבול כמה אפשר לקחת ברצינות את השאלות פה
בעיקר אחרי תיסכול כבד מלראות שאתם לא לומדים מטעויות
חבל שאתם לא מכירים אותי גם כמי שמגיב תשובות לעניין [זה קרה לא פעם ולא פעמיים], כמובן שאת התגובות האלה אתה מסנן..
טיילר ובייקר וכד' עזבו כי אתם עשיתם עליהם סוג של לינץ', ממש מרד מה שהלך פה נגדיהם.. דיי פתטי
לא באמת חשבתי שיש משהו שלא העזתם לשאול
זו סתם היתה כותרת הומוריסטית, אבל אתה כנראה מרגיש כל כך מאויים שאתה רואה בזה הצהרה והתנשאות
אחי, תרגע, כולה אשכול נחמד, שיכולת לקחת בצורה נורמלית
או להתנהג כפרנואיד חסר ביטחון [ואתה לא מציג לפני התגובה שלך שום דבר פחות מזה] ולהתחיל להמציא קונספירציות לגבי, או לצאת עלי כאילו אני אשם במינימום רצח עם
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 19-10-2011 בשעה 15:08.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תכלס.
דניאל, אם עד עכשיו הייתה לי קצת הערכה אליך או חשיבה בצורה כלשהי.. עכשיו הכל ירד.
אם אתה באמת חושב שהאשכול הזה איכשהו גורם לך להיראות יותר טוב תסתכל שוב, תקרא את כל ההודעות באשכול, תראה לכמה שטויות ענית שלא היית צריך לענות, לכמה מקומות נגררת שלא היית צריך להיגרר וזה נראה שנגררת בגלל שאתה רוצה לספר על עצמך ולהתלהב מעצמך בלי שום קשר לפיקאפ=פוזה.. לא בא לרדת עליך אז אל תקח את זה לכיוון לא נכון.
בקשר לטיילר, אל תרדו עליו סתם, אני ראיתי אותו במציאות, יצאתי איתו, שתיתי איתו.. הוא לא הכאפות שאתם חושבים, הוא בדיוק כל מה שהוא אמר על עצמו, אני לא ראיתי אותו מזיין או סוגר מולי, אבל ראיתי תמונות שלו של סגירות עם כוסיות, וראיתי את הדיבור שלו, אני לא מחשיב אותו לבן אדם גאון אבל יש לו אינסוף בטחון.
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 19-10-2011 בשעה 19:08.
גם יטינגר התחיל לדבר איתך על אלוהים, והיו עוד כמה אני חושב..
לי יש שאלה קשורה
כשאתה "פותח סט" לרוב זה עם אנשים שאתה מכיר דרך חברים?
או שאתה גם פותח סטים עם בנות סתם ככה בשביל להנות ולהעביר את הזמן?
עוד משהו האם אתה לגמרי בטוח בעצמך
כי לי למשל יש מצב שבו אני לא בטוח אם מה שאני עושה הוא בסדר נורמלי
אבל אז אני חושב על זה וחושב אין כזה דבר חיים נורמליים כולם מנסים להציג שטוב להם והם נהנים
אבל כמה מאיתנו באמת חיים חיים מאושרים???
ועוד משהו קשור
כשאתה פותח אתה פותח עם פתיח ישיר או עקיף?
![]()
נערך לאחרונה על ידי PHASE; 20-10-2011 בשעה 15:47.