קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 18:48
  2. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:23
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:10
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 69 מתוך 69

המצב של העולם - עמוד 5

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני מאחל לך בהצלחה ושתעשה את הכסף שלך בדרכים כשרות ולא עקומות. מקווה שהחיים יעירו לך פנים כי אני רואה שעברת חיים לא פשוטים לכן אינני שופט אותך בנסיבות מסויימות בחיים גם אני הייתי יכול לצבור אמונות ודעות כמו שלך למרות שאין לי כמעט הסכמה אם שום דעה או אמונה שהצגת פה.

אישית אני הייתי ממילץ לך לעשות בירור מחדש של האמונות והערכים שלך למרות שיש לי תחושה שלא תקשיב לעצה זו.

אני מקווה שתשמור פה על קשר יש לי הרגשה שבמקום שאתה הולך אליו תלמד הרבה דברים שישנו לך את החיים.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 19:24.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    קראתי את עמוד 21 יש שם דברים רוחנים שהאמת שכבר שמעתי אבל שוב מעין לי לדעת שישו אמר את הדברים האלא אם רק אחרי 2 - 3 דורות כתבו את הברית החדשה כול אדם יכל לכתוב את הדברים שכתובים שם.
    בתור יהודי שומר מסורת אני לא יכול להתייחס בסוג של קבלה לדברי הברית החדשה או דברי ישו או דברים מדת אחרת לכן זה וויכוח אבוד מראש ,אני מכבד את הדעות שלך אבל אני לא יכול להמשיך בדיון מסוג כזה.
    אז זהו שזה לא משנה מי באמת כתב את זה,מה שמשנה זה מה שכתוב ולהבין באמת מה שכתוב שמה.אני לא מנסה להתחיל דיון על הדתות של מי יותר טובה וכו׳ אני בסך הכל אומר שמה שכתוב שמה זה לא מה שאנשים חושבים שזה.אתה צריך לדעת את האמת ואת החיים כדי להבין.

לטיילר,זה בסדר לעקוב ולהיות מושפע מסרטים/מוזיקה כי שמה החיים נראים טובים יותר.אבל כשאתה יודע את האמת וחיים המציאות נראת הרבה יותר טוב מכל סרט או מוזיקה שהומצאה.
    נתקלתי באיזה קטע מהספר שקראתי שבדיוק מדבר על סוג האנשים כמוך,פשוט שכחתי איפה זה נמצא,כשאני אמצא,אני אשלח לך במיוחד בשבילך.

אתם מדברים כל כך הרבה על ה"אמת".. מישהו יכול להסביר/להגדיר בבירור מה זה אומר?

ועוד משהו, אתם חייבים לעשות את ההבדלה בין הצלחה אישית להצלחה שנראית בעייני החברה (אני מקווה שאני לא צריך להסביר אבל אם כן תגידו..)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    אתם מדברים כל כך הרבה על ה"אמת".. מישהו יכול להסביר/להגדיר בבירור מה זה אומר?

ועוד משהו, אתם חייבים לעשות את ההבדלה בין הצלחה אישית להצלחה שנראית בעייני החברה (אני מקווה שאני לא צריך להסביר אבל אם כן תגידו..)
    זה רק אני מדבר על זה,טיילר החליט להצטרף כי...אני לא יודע למה הוא גם מדבר על זה.אבל בעיקרון ההבדל בין האמת שלו בין לאמת שלי,זה שהוא חושב שהוא יודע מה האמת,ואני יודע אותה כי בדקתי אותה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

האמת שגם אני לא הבנתי את "האמת" כנראה שהיא הרבה יותר מורכבת מהאמת האחת :-)

לכול אחד יש את הקריטריונים שלו להצלחה זה מאוד אינבידואלי. היו הרבה אנשים שמטרתם בחיים הייתה כסף ואחרי שהם השיגו את המטרה הם הרגישו ריקנות ויש גם סיפורים הפוכים. קיצוניות בכול תחום זה מתכון לאסון.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    האמת שגם אני לא הבנתי את "האמת" כנראה שהיא הרבה יותר מורכבת מהאמת האחת :-)

לכול אחד יש את הקריטריונים שלו להצלחה זה מאוד אינבידואלי. היו הרבה אנשים שמטרתם בחיים הייתה כסף ואחרי שהם השיגו את המטרה הם הרגישו ריקנות ויש גם סיפורים הפוכים. קיצוניות בכול תחום זה מתכון לאסון.
    האמת והחיים הם בכל מקום,היא אף פעם לא הייתה מורכבת,האמת והחיים תמיד רצו להגיע לך,זאת המתנה שניתנה לך כשנולדת,אתה פשוט לא נותן לה לזרום בך,להעיר אותך,א-ת-ה חוסם אותה.

קראתי עוד פעם את התגובה שלך טיילר,ואני רוצה להגיד לך שאין דבר כזה טוב או רע,יש אנשים שפשוט לא יודעים.אלוהים/האמת והחיים יסלחו לך על זה,אתה תמיד תוסלח,עד שלא תגיע לאמת,זה יכול לקחת מיליוני שנים,אבל אתה תגיע לאמת.ואני לא מדבר למחשבה שלך,לחלק שיכול למות,אני מדבר לנשמה שלך.האמת והחיים לא יסלחו לך אם אתה תדע את האמת ותמכור אותה לחייה/מחשבה שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אוי אוי כמה נהנתי לקרוא תאשכול הזה...פשוט לקרוא בין השורות ולחזות תעתיד עם כל אחד שהגיב פה.

אמרתם כבר את הרוב,טיילר כרגיל ייצג כבר ת2 סנט שלי (עם טיפה פאתוס אבל אמת תמיד תשאר אמת לא משנה איך יגישו אותה) ככה שאין לי הרבה מה להוסיף.

מה שכן הייתי מוסיף זה בין כל הדעות בין כל הגישות בין כל המילים היפות שהוציאו פה מהפה תבינו דבר מאוד מסויים שיעזור לכם להבין מאיפה דברים צמחו
    תלמדו לכבד כל בנאדם(במיוחד כל הנאיבים החמודים למינהם שמצפים למדינה שנותנת לאזרחים ו"צדק חברתי" כזה או אחר)ולהבין שהדעה שלו הגיעה ממקום מאוד עמוק בראש זה כמו דיסק שקיים עליו חריטות או שריטות וזה בעצם מה שהוא מכיל/או מגיש אנחנו מושפעים הרבה אם לא הרוב ממה שאנחנו עוברים בחיים שלנו וחלק מהשריטות שאתם רואים בבנאדם מסויים ומבטלים אתזה במחי יד-זה בעצם פרק שהיה בחיים שלו.עוד חוויה וזיכרון לדבר הענקי הזה שנקרא חיים.
    תחשבו טוב אם הייתם רוצים שיזלזלו במה שאתם עברתם או השגתם לפני שאתם עושים אתזה לאנשים אחרים.זה לפי דעתי הבסיס לחיים של הבנה/כבוד.

דבר אחרון לפני שאני עף לחגוג לחבר יקר.
    קחו דברים בפרופורציות.אפעחד מכם לא רוצה לגמור כמו היטלר או איזה מטורף קיצוני אחר(וכן אני מאמין שאפשר לקרוא ליצור כזה גאון.שוב כמו שאני כבר אומר הנפילה שלו נגרמה משיבוש החוק הבסיסי בטבע.איזון.)תלמדו לאזן את כל הדברים שנמצאים אצלכם.מחשבות.זיכרונות.חוויות.,תלמדו לאזן את עצמכם.

ואל תשכחו דבר אחד לא משנה כמה כולם מושחתים למעלה תמיד השורה הזאתי תנצח:

what goes around comes around

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אוי אוי כמה נהנתי לקרוא תאשכול הזה...פשוט לקרוא בין השורות ולחזות תעתיד עם כל אחד שהגיב פה.

אמרתם כבר את הרוב,טיילר כרגיל ייצג כבר ת2 סנט שלי (עם טיפה פאתוס אבל אמת תמיד תשאר אמת לא משנה איך יגישו אותה) ככה שאין לי הרבה מה להוסיף.

מה שכן הייתי מוסיף זה בין כל הדעות בין כל הגישות בין כל המילים היפות שהוציאו פה מהפה תבינו דבר מאוד מסויים שיעזור לכם להבין מאיפה דברים צמחו
    תלמדו לכבד כל בנאדם(במיוחד כל הנאיבים החמודים למינהם שמצפים למדינה שנותנת לאזרחים ו"צדק חברתי" כזה או אחר)ולהבין שהדעה שלו הגיעה ממקום מאוד עמוק בראש זה כמו דיסק שקיים עליו חריטות או שריטות וזה בעצם מה שהוא מכיל/או מגיש אנחנו מושפעים הרבה אם לא הרוב ממה שאנחנו עוברים בחיים שלנו וחלק מהשריטות שאתם רואים בבנאדם מסויים ומבטלים אתזה במחי יד-זה בעצם פרק שהיה בחיים שלו.עוד חוויה וזיכרון לדבר הענקי הזה שנקרא חיים.
    תחשבו טוב אם הייתם רוצים שיזלזלו במה שאתם עברתם או השגתם לפני שאתם עושים אתזה לאנשים אחרים.זה לפי דעתי הבסיס לחיים של הבנה/כבוד.

דבר אחרון לפני שאני עף לחגוג לחבר יקר.
    קחו דברים בפרופורציות.אפעחד מכם לא רוצה לגמור כמו היטלר או איזה מטורף קיצוני אחר(וכן אני מאמין שאפשר לקרוא ליצור כזה גאון.שוב כמו שאני כבר אומר הנפילה שלו נגרמה משיבוש החוק הבסיסי בטבע.איזון.)תלמדו לאזן את כל הדברים שנמצאים אצלכם.מחשבות.זיכרונות.חוויות.,תלמדו לאזן את עצמכם.

ואל תשכחו דבר אחד לא משנה כמה כולם מושחתים למעלה תמיד השורה הזאתי תנצח:

what goes around comes around

חוק האיזון הוא חלק מהדרך לאמת.כשאתה יודע ומבין את חוק האיזון,אתה משתחרר מהמחשבה והדברים נהיים יותר ברורים.כל הכבוד שהגעת לידע הזה.הידע על חוק האיזון הוא מאוד חשוב.הרשמת אותי,אני מודה לך.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אף אחד לא שופט אותו אבל אני חושב שחלק מן הדעות שלו והאמונות שלו מסוכנות לסביבה ולו עצמו.
    ניסיתי להראות לא זווית אחרת להסתכל על החיים ,לא דרך כעס ,לא דרך גזענות או שנאה למערכת אלא דרך הבנה וחמלה ,להבין שהחיים הם מלאי אתגרים ומבחנים שאנחנו כני אדם צריכים לעבור ,החיים זימנו לו אתגרים קצת יותר קשים מלשאר האנשים אבל זה רק בגלל שיש לו יעוד אחר.

אם כבר אתה רוצה לנבא את העתיד אני יכול להגיד לך שכן אולי טיילר יעשה הרבה כסף בסופו של דבר מי שבוער בעצמותיו לעשות כסף יעשה אבל בסופו של דבר הוא יפול בגלל האמונות המחלישות שלו. אינני מאחל לו דבר כזה אני מאחל לא רק הצלחה בחייו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-04-2012 בשעה 12:43.

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect