לא הבנתי מילה....
לא הבנתי מילה....
|
|
איזה צבועים? על מה אתה מדבר?
א'-באמת יש ערבים בסדר (לא הרבה אבל יש) הם באמת עובדים ומשלמים מיסים..והחרדים לא..
ב'-תאמין לי שמבחינת הנזק למדינה החרדים לא פחות גרועים מהמחבלים..כאילו המחבלים יותר אבל החרדים עושים הרבה נזק..
אגב אתה עשית טעות גדולה איך שכתבת את הנושא..דתיים זה לא חרדים..
דתיים זה אנשים מאמינים שכן עובדים וכן חיים נורמלי רק שומרים מצוות והם לרוב גם אנשים מאד נחמדים ומכבדים את השונה.
חרדי זה פינגווין שחי על חשבוננו ויורק על ילדות בנות 8....הם הסיוט הכי גדול של המדינה
שתוק. זה אתם שבוכים על הערבים. ואני לא בוכה על החרדים, אני מוכיח נקודה, אל תגידו לי לא להכליל ערבים אם אתם מכלילים חרדים ודתיים בגלל נטורי קרתא ואמריקאים מפגרים.
וואי זה משגע אותי שאתם לא מבדילים בין חרדים, לבין נטורי קרטא והאמריקאים ששתי הקבוצות העקריות האלה בא לי להרוג בגלל איך שהם מתנהגים.. יורקים על ילדות, שורפים דגלי ישראל, יושבים עם ראשי מאפיות ערבים, תומכים בהם... מה לא ברור, תפסיקו להגיד שזה החרדים, החרדים עושים הכל... יש גדודים שלמים בצבא במיוחד להם והם מלאים.
חתיכת קוקסינל שאני אומר ''אחד אחד'' אני מצטט אתכם טמבל.
וכן אתם, אין מה להכליל בקושי יש פה בפורום 20 איש אז אם 15 מהם אומרים ככה על כל החרדים והדתיים אז כן, להגיד אתם זה בסדר.
ילד קטן ועלוב, תלמד לכבד את הדעות של אחרים ולא לקלל גועל נפש, בספק אם אתה בכלל בן 16.
תכניס כבר לראש ואל תדבר שטויות, הכל מוכח ואני כן מכליל:
ערבים עובדים.
ערבים עוזרים.
ערבים מתגייסים.
ערבים תורמים.
ערבים לא חיים על חשבון אחרים.
חרדים לא עובדים
חרדים תורמים רק לחרדים
חרדים יורקים על חילוניים
חרדים לא מתגייסים ומתלוננים עוד..
חרדים חיים על חשבון אחרים
חרדים מקבלים משכורת שהיא לא מינימום לצערי.
מתי כבר תכניס לראש את כל זה ולא תתווכח, תגיד שבאת ממשפחה של חרדים ושאתם חיים על חשבון אחרים וזהו!
לפחות הערבים הם בני אדם...
נו בטח מה החברים שלך ערבים אבל המשפחות שלהם לא היו מתנגדות אם היו כובשים את ישראל
במה ערבים טובים שהם עושים פה פיגועים ? טרור שולחים קסאמים חרדים בהרבה יותר טובים מערבים פי אלף אז מה אם הם לא מתגייסים שמאלנים מתגייסים אה?
ורק שתדע יש חרדים שכן מתגייסים אז חאלס להגיד לא עובדים ולא כלום יש כאלה שכן
גם יש כאלה ערבים שלא עובדים !!!
לסיכום, חרדים הם סוג של שילוב בין איידס לסרטן של המדינה הזאת.
אה.. וגם גונבים כסף ולא מתגייסים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi