קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פריקה..עוד אחת כן כן..כבר נמאס לי לכתוב תמילה הזאת
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 03:13
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 00:40
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 00:13
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 99

די כבר נמאס להיות גרוע עם בנות כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק INCEL RAGEEEEEEEEEEE - עמוד 5

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אני לא מחפש קוגריות, תזיין אתה בנות 40 אני מסתפק בבנות 20.
    ושוב, אתה הולך למסיבות חרא.
    אין פה דיון,
    או שאתה לא יודע איך ליהנות במסיבה טובה או שאתה הולך למסיבות לא טובות.
    אני לא מבין, הצ'יןצ'ין נחשב מבחינתך מקום טוב?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Just for the record, גרושות בנות 28-35 ככה..הן הזיון הכי טוב שיש. אין ויכוח.
    הן פשוט מכונות סקס משומנות שעובדות לפי שעון...מאחל לכל אחד שאחת כזאת תיפול עליו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא בהכרח. ראיתי גם אימהות בנות 38-40 שנראות פשוט פצצה.
    אגב, ההגיון הפשוט אומר שנשים בנות 28-38 הן נשים עם הרבה יותר נסיון בסקס, לא? בהרבה מעבר לבנות 20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אני מכיר בנות עשרים שהן מכונות סקס מטורפות...
    בכל מקרה, אני מעדיף בנות 20, הן נראות פי 100 יותר טוב אז...
    בת 20 מכונת סקס זאת אחת שמזדיינת מגיל 12..ואין הרבה בנות 20 שהם מכונות סקס חח על כל עובדה אתה אוהב להתווכח אבל בכיף כל דבר אתה מכיר אתה יודע אתה ניסית..אם זיינת בת 20 פצצת על מכונת סקס מטורפת אני חותך תזין..יודע מה לא..אני מסיר תכובע בפנייך

זאת עובדה שמבוגרות 28-35 כמו שהוא אמר מזדיינות פי מיליון יותר טוב

ולגבי המועדונים בארץ כולם עלובים, חוץ מהאומן 17 בירושלים ותל אביב אין עוד הרבה מועדונים על רמה..מסיבות בגני תערוכה של הפקות מסויימות זה גם מפחיד, זה רמה ואיכות
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 12-02-2013 בשעה 22:10.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

מה אתה מבלבל את הביצים ?
    יש בנות 20 שיודעות להזדיין והן לא צריכות להיות זונות מגיל 12, בנות מתחילות לעשות סקס בסביבות גיל 16 עם חבר שלהן, ועד גיל 20 יש להן מספיק ניסיון.
    אני אישית מעדיף בנות 20, הן נראות יותר טוב, מפריע לך ? יש לך בעיה עם זה ? דחוף אצבע לתחת ותריח.
    ולגבי זה שהמועדונים בארץ גרועים ??!!?, זה הולך לפי מסיבות ולא לפי מועדונים, יש מסיבות טובות ויש לא טובות...תלוי בהפקה, תלוי בסקלציה, תלוי בדיג'יי והכי חשוב, תלוי בקהל..כמובן שגם המקום חשוב...
    אני יודע שכולכם מדברים הרבה, וגם אולי חושבים שאני סתם שקרן, אבל אני באמת מגיל 16-17 יוצא למועדונים והייתי בכל מקום שיש, ואני אומר לך שיש מסיבות איכותיות....ברור שבחו"ל יש דברים פי 1000 יותר טובים, וברור שהרמה גם יורדת ויורדת, אבל זה עדיין לא אומר שכשאני הולך לנמל אני לא נהנה במסיבות.
    וכל אחד אחר שיודע להנות ולא הולך עם 6 חברים ערסים במונית ושרים מזרחית כל הדרך ואז במועדון מכניסים חצי מהם והחצי השני הולך מכות בכניסה,
    ובתוך המועדון הם יושבים על הבר ומזמינים בקבוק ועושים תנועות של רובה עם היד כאילו זה ריקוד כלשהו, וכל הבחורות מתרחקות מהם...אם אתה כזה אז זה למה אתה לא אוהב מועדונים, ואם לא אז כדאי שתכיר מועדונים טובים יותר ממה שאתה מכיר.

אני אמרתי שיש לי בעיה? זכותך לאהוב מה שתרצה גם אני מעדיף נשים בנות 20..מאשר 35

לגבי המועדונים, אני לא אמרתי שאני לא מאמין לך..אם יש פה מישו שאני מאמין לסיפורים שלו זה אתה מאשר כל הסיפורים ההזויים ששמעתי כאן, מאמין לך שיצאת למסיבות ובילית וכבשת ועשית (חוץ מזה אני אישית מאמין לך בלי קשר)

אני פשוט אומר שהמסיבות בארץ לא כזה רמה כי גם לי יצא להיות במלא מועדונים ולשתות תשתייה הכי יקרה, והמועדון מפוצץ כוסיות והכל ודיג'י בן זונה וזה וזה..

אבל הרמה הכי גדולה של הארץ הזה זה איגוד של הפקות שעושה לך מסיבה נגיד בגני תערוכה ומביאים אומן בן זונה מחו"ל וכל הקהל בוגרים ומפוצץ כוסיות.

(ב21 יש פול ואן דיוק אתה בא?)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 13-02-2013 בשעה 00:49.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כוס אמק זיינתם תמוח עם השטויות שלכם

אז דבר ראשון פה בארה''ב לידע כללי, אין הרבה הבדל בין מסיבות לברים, אתה יכול לרקוד בשניהם אחרי שעה מסויימת בימים מסויימים, בעיקר ברים של סטודנטים שהם "זולים" כאלה והקהל הוא סטודנטים (לרוב זה עד 25 אבל תמיד יש מטרידים בני 30+ שנדחפים). יעני לא של ה"רמה הגבוהה". המוזיקה אפילו אותה מוזיקה. אני לא רוצה שום בנות 40 כי אני גם לא מושך כאלה, אני נראה ילד אחושרמוטה וגם אין לי לוק של אחד שיכול להביא כאלה, רק בנות 16-25 אוהבות חבר'ה שנראים ומתנהגים כמוני פה (חפשו בגוגל PRETTY BOY STEROTYPE ותבינו על מה אני מדבר)...אולי כשאני יהיה בנתונים של 100 קילו ו6% שומן עם קעקועים אני יצליח להביא כאלה אבל גם זה לא מעניין אותי כי אני מעדיף צעירות אין לי כוח להתעסק בנשואות וגרושות

לפעמים אני גם במסיבות בית מה לעשות האופציות פה הרבה יותר טובות מישראל (אבל אני עדיין מעדיף את תקופת הTLV והמולטיליין זה מהמקומות שפשוט לא היה לי בעיה עם בנות בהם ואפילו לא חשבתי על זה)

מה שכן אני כנראה מחלים מחרתיים וסוף סוף ננסה את מה שאמרתם לי פה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-02-2013 בשעה 01:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אני רוצה להנות, ורוב ההנאה שלי זה ממסיבות...ללכת, לנסות להקסים בחורה עם הריקוד שלי והתנועות שלי, לנסות להיות "סקסי" ועם מלא סקס אפיל..זה פשוט טיזינג כייפי כזה, אין משהו שמשתווה לזה.
    תשמע אני לא יודע איך להגיב לזה.. מצד אחד אתה חצי גיי " לנסות להיות סקסי " ? WTF MAN
    ואם זה טיזינג כיפי לך על זה אבל אתה חושב שבר זה לא מתאגר? לא מעניין? זה מה שאתה חושב שאתה מתחיל עם מישהי? לבריאות.
    אני מתחיל עם בנות בכל מקום, במכון, ברחוב, בבר בים לא אכפת לי, לא מעניין אותי קל לא קל אתה סתם ממציא שטויות..
    מה זה מאתגר? לרקוד מולה? מה רע בלהכיר אותה ולהצחיק אותה ולגרום לה לקחת אותך אליה הביתה? במקום לרקוד כמו מפגר ברעש מטורף ובקושי לראות את מי שאתה רוקד איתה.. אין מה לעשות מסיבות בארץ זה חרא וכל מסיבה ומי שאומר אחרת טועה, מסיבות בארצות הברית זה ליגה, מסיבות חוף זה ליגה מסיבות ביוון ליגה אתה מבין? בארץ זה חבורת מכוערות שלובשות שמלות קצרות ורוקדות למושיק עפיה..
    הקיצר גם בבר אתה הרב יותר נהנה אתה יותר חד ואתה משיג בזכות מי שאתה לא בגלל איך שאתה רוקד מול בחורה והיא או רוצה אותך או לא
    נערך לאחרונה על ידי sasisasi; 13-02-2013 בשעה 15:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא מתחיל עם בנות במכון, ברחוב בבר בים וכל זה..למה? כי זה מטומטם בעיניי. כמו שאני לא רוצה שבחורות יתחילו איתי במקומות האלה, גם אני לא רוצה.
    אני במכון בעיסוקים שלי ובכיף שלי, אני מגיע כדי להנות עם עצמי ולא כדי שמישהו יבוא ויזיין לי תמח, אותו הדבר לגבי רחוב וכאלה, אותה הסיבה. אני הולך לקניון, למה שאני ירצה שמישהי תעצור אותי בדרך ותתחיל לזיין לי תשכל ולהתחיל איתי? שתלך לחפש מישהו אחר שיקשיב לבולשיט הזה.

מועדונים ופאבים זה מקומות בשביל זה, אז כל בחורה שאתה מתחיל איתה מבינה ויודעת שזה ככה אמור להיות.
    ובקשר לזה שאני נהנה לעשות טיזינג לבחורות ולהתנהג בסקסיות בשפת גוף שלי, זה פשוט כיף. אולי אתה לא מבין איך אני עושה את זה, אבל אל תגיד שזה שטויות. אתה אוהב לדבר עם בנות ולזיין להן תמח, אני לא. אני אוהב להתחיל עם בחורות בריקוד ולזרום איתן בלי להגיד מילה אם אפשר.

מה זה מאתגר? לרקוד מולה? מה רע בלהכיר אותה ולהצחיק אותה ולגרום לה לקחת אותך אליה הביתה?
    מאתגר זה אומר שזה קשה, ויש כאלה שלא מסוגלים לעשות את זה כי הם מתפדחים מזה. אין רע בלהכיר אותה ולהצחיק אותה, אני פשוט מוצא את זה משעמם. אני מעדיף לרקוד עם מישהי, להצמד אלייה לגרום לה לחייך בגלל ריקוד צמוד כזה ולהדביק לה נשיקה עוד לפני שהיא בכלל אומרת "היי", זה פשוט כיפי.

אין מה לעשות מסיבות בארץ זה חרא וכל מסיבה ומי שאומר אחרת טועה
    לא יודע לאיזה מסיבות אתה יצאת בארץ, אבל אתה טועה.
    אני מאד נהנה מהמסיבות בארץ, הייתי גם במסיבות באירופה ובתורכיה, להגיד לך תכלס? באיזורים האלה לא ראיתי שום הבדל בין הארץ לשם.
    אולי בבחורות כן, לא במסיבות עצמם.

עריכה: שכחתי משהו-
    תשמע אני לא יודע איך להגיב לזה.. מצד אחד אתה חצי גיי " לנסות להיות סקסי " ? WTF MAN
    אם אתה חושב שזה נשמע גיי, כנראה שאתה לא יודע על מה אני מדבר, ואם אתה לא יודע מה זה אומר או איך זה נראה בתכלס, אז עדיף שתשתוק.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-02-2013 בשעה 15:44.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    ואם זה טיזינג כיפי לך על זה אבל אתה חושב שבר זה לא מתאגר? לא מעניין? זה מה שאתה חושב שאתה מתחיל עם מישהי? לבריאות.
    אני מתחיל עם בנות בכל מקום, במכון, ברחוב, בבר בים לא אכפת לי, לא מעניין אותי קל לא קל אתה סתם ממציא שטויות..
    מה זה מאתגר? לרקוד מולה? מה רע בלהכיר אותה ולהצחיק אותה ולגרום לה לקחת אותך אליה הביתה? במקום לרקוד כמו מפגר ברעש מטורף ובקושי לראות את מי שאתה רוקד איתה.. אין מה לעשות מסיבות בארץ זה חרא וכל מסיבה ומי שאומר אחרת טועה, מסיבות בארצות הברית זה ליגה, מסיבות חוף זה ליגה מסיבות ביוון ליגה אתה מבין? בארץ זה חבורת מכוערות שלובשות שמלות קצרות ורוקדות למושיק עפיה..
    הקיצר גם בבר אתה הרב יותר נהנה אתה יותר חד ואתה משיג בזכות מי שאתה לא בגלל איך שאתה רוקד מול בחורה והיא או רוצה אותך או לא
    שמע אחי, אתה אוהב day game ורודני אוהב night game.
    אתה פשוט טוב בראשון ולא טוב בשני. וזה בסדר. ורודני מת על השני.
    כל אחד וההעדפה שלו. אל תנסה לשכנע אותו כי הוא חושב שday game זה אידיוטי.
    קצת מוזר כי הוא אוהב את סימפל פיקאפ.

(אגב רודני אם אתה קורא את זה הייתי שמח להבין מה קורה פה.
    יכול להיות שאתה אוהב אותם רק כי הם מצחיקים ואתה חושב שמה שהם עושים זה אידיוטי?)
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    שמע אחי, אתה אוהב day game ורודני אוהב night game.
    אתה פשוט טוב בראשון ולא טוב בשני. וזה בסדר. ורודני מת על השני.
    כל אחד וההעדפה שלו. אל תנסה לשכנע אותו כי הוא חושב שday game זה אידיוטי.
    קצת מוזר כי הוא אוהב את סימפל פיקאפ.

(אגב רודני אם אתה קורא את זה הייתי שמח להבין מה קורה פה.
    יכול להיות שאתה אוהב אותם רק כי הם מצחיקים ואתה חושב שמה שהם עושים זה אידיוטי?)
    מה גורם לך להאמין שלהתחיל עם בנות ברחוב יגרום לך לזיין מישהי אם אתה עושה את זה כבר מלא זמן ולא יצא לך כלום?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,492 | הודעות: 8,151,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect