|
|
תשמע היא כבר הייתה איתך ובגלל איזה שטות של קרוב רחוק או איזה פליצה אחרת בסגנון של משהו הצלחת לדפוק את זה ואז כשהיא התבאסנו עלייך דפקת את זה יותר בזה שהתייחסת אליה כאילו היא כל העולם בשבילך.. עכשיו נגיד והיא כל העולם בשבילך למה צא דיברת איתה באותו שבוע? יש פה צביעות או בעיה באמינות כמו גם חוסר עקביות.. לא תכונות של זכר דומיננטי ואם לא להשתמש בהגדרות הדפוקות האלה לא תכונות אופי שבחורה שאני הייתי רוצה, הייתה רוצה בבנאדם..
יש מבין?
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 09-03-2013 בשעה 17:15.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
מה שאני לא מבין זה למה ביקשת סליחה.. בחייאת אתה אמרת בשיחה עצמה שאתה לא סיננת, לא יבשת והיא כועסת עליך שסיננת ויבשת, אז מה הקטע? אם לא עשית סיננת אותה אז על מה אתה מצטער?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
lemon היקר שמע אחי.. לא יודע בן כמה אתה או אם הבחורה הזאת חברה שלך או יצאתם קצת ביחד..אני מבין תקטע שלך של להיות בנאדם ולהיות מוסרי וזה אני מבין את זה יותר מכולם אני נראלי יותר גדול ממך יצאתי עם מלא בחורות ראיתי מלא מקרים .. אתה נשמע לי כמו בחור שמחפש קשר רציני.. שמע כלל הכי חשוב ברגע שבחורה אומרת לך נמאס לי אני רוצה להיות לבד או מראה לך שהיא שמה עליך זין (תנועות גוף טון דיבור ) היא שרפה אותך הדרך היחידה שלך אולי בסיכוי קלוש לזכות בה חזרה זה לא ע"י קשר מתמשך איתה באותו הרגע אתה צריך לקחת תרגליים וללכת תפוס עוד בחורות תעלה תמונות לפייסבוק צא עם חברים תחתוך כי אם אתה תיגרר לבור הזה של לנסות להיות חמודי מתוקי לבנות הם יאכלו אותך בלי מלח! תזכור את זה.. בנות ישחקו בך ישגעו אותך אם תיתן להם שליטה עליך אל תיתן להם תשלוט אתה במסגרת תמיד!- עכשיו כל החפירה ההזויה הזאת שלי בגלל שאני גם הייתי חמודי מתוקי וזה עלה לי בבריאות ושמתי זין הכרתי בנות והגעתי לרמה שמשהי שהייתי איתה לא רצתה אותי זרקתי אותה תפסתי עוד בחורות והיא באה עלי בזחילה! (בגלל הDHV ) של העניין כולו. בקיצור תצליח ותחשוב על זה