חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בונאא יחיי בסרטטט אתה חושב שאני לא יודעת מה זה סקוואטים? אתה מדבר פה עם רקדנית עבר של שנים רבות בכמה סגנונות
ומכורה לחדר כושררר חחח לפני הצבא הייתי ראשון עד חמישי כל יום בחדר כושר

רק חבל שהצבא המיזדיין הזה הרס לי את הכושרר

אני מנסה לחזור עכשיו אבל זה ממש קשה מבחינת מוטיבציה כשאתה בצבא כי כמעט ואף אחת מהבנת אצלינו לא הולכת ומשעמם לי ממש לעשות מכשירים לבדד וחוגים אין ביכלל ואני מתה על כושרר זה אשכרה כיף לי אני לא מהמתעצלות, מאימון קורעע אני יוצאת עם חיוךך..
דרך אגב אני לא מהאוכלות סלטט חחחחח ברוך השם אמא שלי העבירה לי גניםםם אלוהייים שאני תוקעת המבורגרים ומה לא חחחח ונשארת רזה גם כשאני לא מתאמנת

שונאתת את הבנות האלה שהולכים לביביבי או משהו בסיגנון והן אוכלות סלט (כי הן לא רוצות שהבנים יראו אותן אוכלות) כאילו באמתת?! -_-
והבחורה האחרונה ששמת תתמונה שלה ישלה תחת מגעיל ומוגזם לדעתי.... חוצ מזה שתחת קשה זה לא כזה להיט בן אדם זה נחמד שיש קצת שומן לתפוס
התחת שלי ברובו זה גנים וחלקו שרירים חחחחחח
אהה ורודנייי למה נראה לך שהתמונות שלי בגוגל חחחח אף אחד לא באמת יחפש בגוגל "הנשים היפות ביותר בעינכם"
וחוץ מזה שהתמונות שלי לא קופצות אלא האשכול...