קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] קצת פשוטה אבל בכל זאת מוזרה בקשר לוויסטה...
    על ידי OmriYaHoo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 22:18
  2. [שאלה] קצת מפגרת אבל .. חח =]
    על ידי PozZA בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 15:39
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 08:44
  4. [שאלה] קצת פאדיחה אבל מי זה רוביניו
    על ידי GoldStar בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 07-06-2006, 23:19
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 93

שאלה קצת מוזרה אבל נכונה בנוגע ל"בריאה" - עמוד 6

user78
    אורח

תראה ראיתי שגם בפורום אקטואליה אתה מדגיש את זה שהולכים בדרכם של הדתיים בגלל עדיפות כלכלית אני חושב שזה לא בכל מקום והיה גם משהו עם אל על לא יודע איך זה נסגר בסוף עם החרדים אם הם טסים בשבת או לא אבל הרבה עסקים פתוחים בשבת ועושים דברים בשבת ולא שמים זין בכלל אז אני די חושב שאתה טועה למרות שיש משהו במה שאתה אומר

2. קישורים ממומנים

ולא ענית לי בכלל על השאלה דברת על אבנים אני מדבר על בגדים
    אחי לפי פסק הלכה זה אתה יכול להבין שגם בנוגע לבגדים יש איסור לשרוף על פי דין תורה כי שריפת בגדים זה גם מעשה אלימות כמו הצתת פחי אשפה וזריקת אבנים.

אזהרת רבותינו הבית דין צדק שליט"א
    "היננו מגלים דעתנו - דעת התורה בנוגע לקיום דין מחאה. שעל פי דין תורה: אסור להשתמש בשום מעשה אלימות, ולא בהצתת פחי אשפה, וכל שכן זריקת אבנים וכדומה חס וחלילה, שהוא דבר המביא לידי סכנה.
    ואין כוחנו אלא בפה. ועל הגדולים להזהיר את הקטנים שלא יעשו כן חס וחלילה. ולשומעים יונעם ותבוא עליהם ברכת טוב.
    ועל זה באו על החתום הבית דין צדק, כאן עיר הקודש ירושלים".

user78
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Itay!!! צפיה בהודעה
    אחי לפי פסק הלכה זה אתה יכול להבין שגם בנוגע לבגדים יש איסור לשרוף על פי דין תורה כי שריפת בגדים זה גם מעשה אלימות כמו הצתת פחי אשפה וזריקת אבנים.

אזהרת רבותינו הבית דין צדק שליט"א
    "היננו מגלים דעתנו - דעת התורה בנוגע לקיום דין מחאה. שעל פי דין תורה: אסור להשתמש בשום מעשה אלימות, ולא בהצתת פחי אשפה, וכל שכן זריקת אבנים וכדומה חס וחלילה, שהוא דבר המביא לידי סכנה.
    ואין כוחנו אלא בפה. ועל הגדולים להזהיר את הקטנים שלא יעשו כן חס וחלילה. ולשומעים יונעם ותבוא עליהם ברכת טוב.
    ועל זה באו על החתום הבית דין צדק, כאן עיר הקודש ירושלים".
    פסק הלכה בשבילי זה כמו שלגיה ושבעת הגמדים צר לי להגיד לך אני לא מאמין בזה כמו שראית בתגובות שלי
    ובכל אופן אלה שאמורים להאמין חלקם לא עושה את מה שכתוב שם

אתה לא מאמין בזה את זה כבר הבנתי מזמן אבל מי שכן מאמין יודע שאנחנו מצויים בתורה ללכת לפי הרבנים הגדולים של הדורות הקודמים ושל הדור שלנו ומי שלא עושה מה שכתוב בפסק הלכה הזה פשוט מעוד עובר על איסור מהתורה

user78
    אורח

אז מה אם הוא עובר? סבא רבא שלי עבר על חוקי התורה היה חילוני וחי עד גיל תשעים ושתיים ודוד של אבא שלי יותר מזה היה חילוני גמור חי עד גיל 85 או 83 שזה גיל בסדר שהרבה היו רוצים להגיע אליו והוא היה ממש חילוני שהוא מת הוא ביקש לפני שישרפו את הגופה שלו הוא אמר שלא נראה לו שיש הרבה קברים בעולם שהם תופסים הרבה מקום קיצור הוא נהנה מהחיים שלו בלי להיות דתי ומשועבד לרבנים או לאלוהים או לא יודע למי כבר מה שאני בא להגיד שלא צריך להיות דוס כדי לחיות טוב ועד גיל מכובד
    נערך לאחרונה על ידי user78; 31-01-2007 בשעה 16:10.

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה הרבה יותר פרימיטיבי ממה שאתה חושב .
    חתיכת פסואדו אינלקטואל מי אתה שלא מבין כלום לומר מה פרימיטיבי ומה לא??

בטח שמעת על ה"מפץ הגדול" אתה מתאר לעצמיך פטרייה של פצצת אטום כמו כל ילדון בן 14 ממוצע ואין לך מושג מה קרה באמת בכל הקטע הזה.

ICQ 252263330

user78
    אורח

טמבל אני עברתי בטיפה את גיל שמונה עשרה ותסביר לי בבקשה אדוני היקר איך דבר שלא רואים אותו ברא עולם שלם? פרוש את משנתך בבקשה

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי user78 צפיה בהודעה
    טמבל אני עברתי בטיפה את גיל שמונה עשרה ותסביר לי בבקשה אדוני היקר איך דבר שלא רואים אותו ברא עולם שלם? פרוש את משנתך בבקשה
    תפסיק לדבר בשפה של פסואדו אינלקטואלים ואני יאמין לך

אם היינו צריכים לראות מול העיניים משהו בשביל להבין אותו לא להסתמך על היפוטזה גם המפץ הגדול שלך לא הייתה יכולה להיות תיאוריה פופולאירת ( אפילו שטכנית אני מאמין בזה אבל עזוב )
    לולא ההיפוטזה ע"פ מספר מצומצם מאוד של נתונים (קרינת רקע , ו... זהו)
    היסקו מסקנה שהיקום לא קיים במצב יציב אלא התחיל מתי שהוא.

אבל אף אחד לא ראה את זה

נ.ב

מחקרים סטטיסטיים שנעשו ע"י אתאיסטים אומרים שלפי מה שידוע לנו כעת 69% שקיים בורא לעולם והרבה יותר שקיים משהו לפני המפץ הגדול... ז"א רק 31 אחוז שלא

אז איך אתה יכול להיות כ"כ בטוח? הרי מדעית סביר להניח שאתה לא צודק אז אם אתה מאמין במדע אתה צריך לומר שסביר להניח ש...

ICQ 252263330

user78
    אורח

נכון זה גם לא ודאי אי אפשר להגיד בצורה חד משמעית אתה צודק אבל להאמין במשהו שאתה לא רואה זה ממש בולשיט

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי user78 צפיה בהודעה
    נכון זה גם לא ודאי אי אפשר להגיד בצורה חד משמעית אתה צודק אבל להאמין במשהו שאתה לא רואה זה ממש בולשיט

בידיוק , זה גם כולל את אלה שלא מאמינים במשהו , ובעצם לא מאמינים בקיומו למרות שזה אפשרי והם עושים את זה בצורה קנאית כמו alonh מהפורום הזה ועוד רבים אחרים.

לפי מה שראיתי הכל מסתדר לי בראש בצורה שאני מאמין אישית ,

אבל אני לא סובל את אלה שחושבים שהם חכמים יותר מאנישם אחרים כי הם אתאיסטים ולכאורה "מאמינים במדע" (דבר דפוק לומר כי אדם משכיל שידע לפרש את המילה מדע נכון לא היה אומר את זהמ מלכתחילה בלי קשר לזה שמדע היא לא חלופה לדת)

כמו שאלברט איינשטין אמר פעם

science without religion is lame
    religion without science is blind

ICQ 252263330

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

רציתי להגיב לו אבל הוא כבר עף קיבנימט .. אז שטויות :]

football99
    אורח

אני פה תגיב בקשר לזה שאמרתי שאני לא יכול להאמין במשהו שאני לא רואה לא שומע ולא כלום ובקשר לזה שלא חייב לקיים את מצוות התורה כדי לחיות הרבה כמו שאמרתי מישהו במשפחה שלי חי עד גיל שמונים וכמה והיה חילוני גמור אכל חזיר ועשה כל דבר שלא קשור לדת
    נערך לאחרונה על ידי football99; 07-02-2007 בשעה 15:44.

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני רוצה לשמוע את ה"תיאוריה שלך" מהמשתמש הזה ואני אראה לך עד כמה שהיא לא הגיונית

football99
    אורח

אני לא מאמין שיש עצם שמימי או משהו בסגנון הזה שלא רואים אותו לא שומעים אותו שברא עולם כל כך גדול ואתה יכול לתת לי מאה פסוקים מהתורה או מכל מקום מקראי אחר זה לא יראה לי הגיוני ואל תנסה לשכנע אותי אם לך זה נראה שיש אלוהים וכל זה תאמין בו ותהנה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

הרי אתם האנשים שמאמינים חזק כל כך אטומים.. אפילו עם יבאו עם ההוכחות הכי חותכות ומוצקות לכך שהיה מפץ גדול ויסבירו איך הכל קרה, אתם עדיין תשללו את זה... ואתם לא יכולים להגיד כלום, כי להוכיח ש"אלוהים" שלכם קיים אי אפשר... גם אי אפשר להוכיח שהוא לא קיים, אבל זה כמו שאני ימציא עכשיו איזה ישות מסיוימת בדויה לגמרי, מהדמיון שלי, בואו תוכיחו שהיא לא קיימת.
    כמו שאמרתי פעם, בסוף יגלו שמי שכתב תתורה הוא סתם איזה "ג'י קיי רולינג" של פעם...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,475 | הודעות: 8,202,068 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect