|
|
השואה שואה השואה..
נושא שתמיד עולה בראש..
אבל אנשים אין ת'אומץ לבדוק באמת למה..
כל דבר שיגידו להם הם יתנגדו..אז למה אתה שואל??כדי להווכח??!!
שאלה קטנטונת לכל האלו שחושבים שלאלוקים אין שליטה עלינו ולהם עצמם יש שיטה על עצמם..
אם אתה שולט בעצמך..איך זה שאתה לא יכול להמית עצמך?איך זה שאתה לא יכול לעשות עצמך חולה??איך אתה לא יכול להתנגד למחלה בגוף?
ואם תגיד לי זה בטבע שבני אדם מתים..
-מה?כשנולדת כל האברים בגוף עשו דיון והחליטו:"בעוד חודש:כבד אתה מפסיק לעבוד"..בעוד שנה וחודשיים :"ראות..אתן קורעות עצמיכן אל תעבדו עד הודעה חדשה" בעוד 5שנים :"שרירים,אתם אמורים להימתח עד כדי כאב לבן אדם שיצטרכו לעשות לו ניתוח".."לב..בעוד כ15 שנה את המפסיק לפעום.."..וכולם שמעו נא..בעוד כ25 שנה כולכם מפסיקים לעבודד!!שמעתם..??!!הבן אדם צריך למות!"
נשמע הגיוני??שהאברים ידברו מעצמם??מי אומר להם מה לעשות ומתי?מי מכוון את זה?מי גורם לבן אדם למות בלא ידע??מי??הטבע?!
ובעניין השואה..
תשובה לשאלה:
איפה אלוקים היה בשואה??:
http://www.shofar.net/site/emedia.as..._holocaust.wmv
לשמוע עד הסוףףף!!שווה לשמוע..!
רק שמישהו יעז להגיד שהרב לא ענה לו על השאלה!!
באתר שופר יש את כל התשובות לשאלות!!(www.shofar.net)
כל נושא שבעולם!היתה לכם שאלה ולא ענו לכם אף פעם?
רק להיכנס לשמה ולעשות חיפוש..וכבר יש את התשובה..
כן זה הגיוני. הטבע הוא הכל.נשמע הגיוני??שהאברים ידברו מעצמם??מי אומר להם מה לעשות ומתי?מי מכוון את זה?מי גורם לבן אדם למות בלא ידע??מי??הטבע?!
את אוהבת להתחכם אני רואה..אז יאללה למה לא..
1. כן אפשר להמית את עצמי..יש לי מגוון אפשרויות..לחתוך ורידים לתלות את עצמי לשתות כדורים עם אלכוהול ועוד רבים וטובים..
2. לעשות את עצמי חולה? תתפלאי..יש אנשים שהצליחו..ויש אפילו מושג שנקרא התקף פסיכוסומטי
3. אני לא יכול להתנגד למחלה בגוף? סליחה?? מה זה כדוריות לבנות?? עז?
נו באמת???!!
תהיה בוגר שניה..
אתה יודע בדיוק לְמה התכוונתי..
לא התכוונתי להתאבדויות!!
התכוונתי אם אתה יכול לדעת מתי אתה תמות..(בן אדם נורמלי שרוצה לחיות..)
אהה הבנתי אותך..וכשבן אדם חולה (נורמלי..שוב) והרופאים אומרים:לא מוצאים סיבה למחלה..ולא יודעים מה המקור...
זה גם הוא הביא על עצמו??!!
עוד דוגמא??כשבן אדם חולה אנושש (לא בגללו..) ואין לו סיכויים..הרופאים עושים איזה 7 בדיקות!ו..אין מצב..הבן אדם הולך למות..בעוד יום יומיים..מקסימום שלוש..
הבן אדם לא רוצה למות..רוצה לחיות..יש לו אישה ילדים..הוא מחליט לפנות לכיוון של הקב"ה..מתחיל להתקרב אליו-חזר בתשובה ש=ל=מ=ה ומליאה..התפלל והתחנן לקב"ה -ונרפא!!
ולא היה מצב להירפא..!!מבחינת הרופאים -0 סיכויים לא נותנים תקוה ולא אשליות!!
גם זה טבעי הא??יש לכם משהו להגיד על זה??
כל תשובה שתנסו להתחמק תראה עד כמה שכלכם "פועל"..
מדענים גדולים וחוקרים מפורסמים כבר הגיעו להכרה והוכיחו שיש הקב"ה!!(ואם תרצו הוכחות זו לא בעיה להביא..העיקר זה הרצון לדעת..ולא לקטול תמידדד),
עצם זה שאתה בא להתווכח למרות שאתה משוכנע בעצמך משהו אחר..זה סימן שזה מפריע לך..
אז בבקשה.....
ואגב..בקשר לשאלחת השאלות..
ראיתם..נכון??
הרב שיכנע או לא??
חבל שמי שהתחנן והתפלל לקב"ה אחרי שהוא חזר בתשובה מלאה אז במחנות ההשמדה דווקא לא זכה לתחנונים והרחמים של האל שלך
את אומרת כאן דבר פשוט..דברים שהם מעבר למה שידוע לנו זה בעצם אלוהים..מה שעוד לא הגעת אליו מבחינת השכלה את ישר משליכה על האל הכל יכול שלך..בחיים יש השלכות..לטוב ולרע..במקרה וזה טוב אז הקרדיט הולך לאל..שבחות שמחות והילולה..במקרה וזה הולך לרע..ולא כמתוכנן..בכל מקרה הקרדיט הוא לאל..זה מה שהוא החליט ויש לכבד את זה..אז מה נשאר?? איזה מין אינדקטור יש כאן שאלוהים בעצם עושה משהו??
הרי לכאן ולכאן הוא אחראי להכל
אם אני אבקש משהו ונגיד יש סיכוי של פיפטי פיפטי שאני אקבל אותו..
אדם הגיוני יודע שגם אם תתני את העניין בתפילה לשקית של שוקו יטבתה זה עדיין לא אמור לשנות..כי יש סיכוי של 50 אחוז לכאן ו50 אחוז לכאן..
במקרה שלך..השקית של השוקו לא רק שהיא אחראית ל 50 אחוז החיוביים..היא אחראית להכל..
איזה מין דבר טיפשי זה??
וסליחה על ההסברים המרושלים שלי אני עייף מת ובהשפעה של בירה...
נתקלתי וראיתי עשרות מקרים של חולים ופצועים אנושים שהתפללו בשבילם ועשו בשבילם ונתנו בשבילם את העולם
חזרו בתשובה עשו מצוות התחננו ולא עזר...אותם אנשים מתו..
אז? נסתרות דרכי השם?
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 31-07-2009 בשעה 03:28.
לא קראתי הכל לא היה לי כוח יש פה חילוקי דעות מטורפים...
נבהיר כמה נקודות, יש מישו שאמר שה' לא היה צריך להעניש את כל החוטאים בשואה...
יש מושג הנקרא היום עונש קולקטיבי, אם הייתם מקשיבים בשיעוריי תנ"ך הייתם מבינים שכן זה קיים.
יש עונשים של דורות (כלומר הילדים והנכדים יקבלו את עונש האבות), זה גם קיים, מישהו ואמר את זה בהתחלה...
אולי זה תרוצים של דתיים
אולי זה אמת, כנראה שלא נדע, בנתיים אנחנו חופרים בנושא שברור שיש לו המון דעות שונות ומנוגדות עדיף שכל אחד ישמור לעצמו את דעתו כי אתם לא יודעים לנהל תרבות דיון, תוקפים אחד את השני ומשמיצים, לא מתאים לא מכובד.
"הבן אדם לא רוצה למות..רוצה לחיות..יש לו אישה ילדים..הוא מחליט לפנות לכיוון של הקב"ה..מתחיל להתקרב אליו-חזר בתשובה ש=ל=מ=ה ומליאה..התפלל והתחנן לקב"ה -ונרפא!!
ולא היה מצב להירפא..!!מבחינת הרופאים -0 סיכויים לא נותנים תקוה ולא אשליות!!
גם זה טבעי הא??יש לכם משהו להגיד על זה??"
רק להבהיר את אמונתי, אני מאמין בה' אבל לא שומר מצוות וכל זה, רק מאמין שהוא קיים.
ועכשיו למה שרשמת, רק שתדעי, שגם בנצרות ובכל העולם קורים דברים כאלה, אז בואי נחשוב ביחד אם אלוהים הוא האלוהים שלנו, איך זה הגיוני שהוא מציל גם אנשים שהם לא יהודים, נוצרים, שגם להם יש 0 סיכויים לשרוד, פה בעצם המילים שלך מקבלות סטירה, לדעתי המדע לא התפתח כלכך הוא לא יכול לאבחן מחלות ב100% ולהיות בטוחח בכל ממצא שלו זה פועל לטוב ולרע, בנאדם עם 0 סיכויים לחיות, פתאום מבריא, בנאדם בריא, פתאום חולה/מת, אין מה לעשות דברים קורים בעולם הזה, נרצה או לא נרצה, למה אין אנשים דתיים שמתים ממחלות? - חומר למחשבה.
כדור בראש נגמר הסיפור.
אל תנסה להתחכם וכולכם כי אתם זורקים דברים באוויר לכל מה שתגידו יש תשובה.
אתם כולכם מאמינים על עיוור כמו רובוטים אם תסתכלו על הצד השני קצת תתעוררו אולי,
יש רבנים שאני כן מאמין שהם שליחים של ה' אבל אתם יודעים מה? זה נעשה נדיר היום, והחברה החרדית לא רחוקה מלהיות קרובה לחברה המוסלמית במנהגים ובהתנהגות, מרביצים לנשים, לילדים, מעמד האישה נמוך, המון ילדים, בקיצור אני יגיד שוב אני מאמין, אבל עושים לי עצבים אנשים שמדברים ככה, כאילו הם יודעים הכל וואלה המציאו תגלגל, מדברים על להתבגר? תתבגרו אתם, ראיתי סרט אחד של הדתיים האלה, שטויות במיץ... כל פעם משנים תאריך... וואלה מה ראיתי בסרט לקחו כל מיני מילים שהיו קשורות למלחמות והרכיבו תשם "ג'ורג' בוש" וואו... בטח איזה קשה היה לעשות את זה, מה יעשו עם אובמה עכשיו גם ירכיבו תשם שלו, משחקים בפאזל הדתיים האלה.
נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 31-07-2009 בשעה 03:52.
תשמעי למרות שאני בן אדם מאמין אני אומר לך שהתגובה הזאת שלך מלאה גיבובי שטויות:
- ידוע כבר הרבה זמן שהמחשבה חזקה מהחומר מה שאומר שבן אדם שלא נכנע מנטלית למחלה קשה סביר שינצל ממנה יותר מבן אדם שיתייאש לכן אם הוא שם את ביטחונו בקב"א זה בעצם חיזוק מנטלי ובכך הוא משפיע על גורלו בהיותו אדם.
- חוקרים ומדענים למינהם הגיעו למסקנה שיש כוח ניסתר שעוד לא התגלה אחדים יחשיבו אותו לאבינו שבשמיים ואחרים פשוט יתיחסו אליו ככוח טבע שטרם נתגלה מקורו... לכן לבוא בהצהרה שמצאו הוכחה מדעית לקיומו היא קצת קפיצה מעל המותן
נערך לאחרונה על ידי Ori; 31-07-2009 בשעה 04:09.
לגבי החלק הראשון, תפילה לא עוזרת במצבים כאלה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3235856,00.html
לגבי החלק השני, באף מחקר שעשו עד היום לא הוכיחו שקיים משהו מעל הטבע. בנוסף לכך, אם המידע שאמרת היה נכון, אחוז המדענים שמאמינים באלוהים היה יותר גבוה מ-7%.
http://www.stephenjaygould.org/ctrl/news/file002.html
בכל מקרה, את מוזמנת להציג את אותן הוכחות.
כל הדתיים המטומטמים שמצדיקים את הרצח ההמוני הזה הם לא פחות מטומטמים ודפוקים מאותם רוצחים(שסך הכל נהרגו במלחמה הזאת יותר מ100 מיליון אנשים)מאות אלפי ילדים נרצחו על בסיס יומי ואתם אומרים שזה מצדיק את המטרה כל מי שאומר את זה צריך לירות בו על המקום
אם באמת היה אלוהים הוא היה עוזר לנו אבל הוא לא
ההאלוהים שאתה מתאר רוצח מיליונים כל יום
כל אסונות הטבע והפיגועים הם בגללו
אז האלוהים הזה יכול למצוץ לי
תשמע הקטע של תפילה זה מסובך ואני בעצמי לא לגמרי מבין אותו.
הרי ה' לא שפוט שלך והתפילה שלך היא בתאכלס לא זו שקובעת מה יהיה או לא יהיה זה רצון ה'.
תפילה מורכבת בעיקר מהודאה לה' ולא בקשות.
כשתפללים על מישהו אולי זה לימוד לרפאתו וככה יש לו יותר זכויות בשמיים שיכולות לשנות את הדין, אבל לפעמים זה לא עוזר.
האדם בדרך כלל הוא כלי משחק בעולם, הדין נקבע כבר למעלה מה יהיה איתו והקב"ה יודע את העתיד.
יום המוות ויום הוולדו, האם יהיה עני או עשיר, חכם או טיפש, כל אלה כבר קבועים לכל אדם.
האדם צריך לעשות בעולם כמה שיותר טוב, וחוץ מהשתדלות רפואית, אני אישית לא מאמין שהתפילות האלה עוזרות למשהו.
שבת שלום ליאור ותבוא לבקר באייסי מידי פעם.
אם הכל נקבע לראש לשם מה לי להתפלל??
זה לא יעזור לי הרי יש גורל..בין אם אני אתפלל ובין אם לא מחר אני אדרס..
אלוהים לא שפוט שלי?? אז זה תירוץ למשהו שאני אבקש ולא אקבל??
וכשאני כן אקבל אז אלוהים פתאום הוא לארג'..
למה אנשים חולים מתפללים לאלוהים כשאנשים בתאי גזים עשו את אותו הדבר ולא קיבלו מיליונים נהרגו בתאי הגזים והתאכזבו מאותו אלוהים שהפקיר אותם בידי חלאות אדם את אותו הזבל שהאלוהים שלך כביכול היה צריך להשמיד במבול..
הוא..כל יכול..אפילו לא יכל לתת לאותם אנשים את הכלים כדי להתמודד עם הנאצים?? הם היו כל כך חלשים שלא היה להם כוח לדבר אפילו בשביל להתחנן על החיים שלהם !
קרדיט ל- micmic התותח =]
מי שאוכל בשבת שבע בשבת
sahar omaisy aka matancohn(nick) style