סארומן הלבן
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW כשרשמתי 6 זה לא היה ערוך ככה ש..... אחי, אל תרמה .. אתה רשמת 5 ובגלל זה מהר רשמתי 6 ..
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo אחי, אל תרמה .. אתה רשמת 5 ובגלל זה מהר רשמתי 6 .. מה אתה מחרטט אם בכלל אל ראית? כשהוא ציטט אותי היה 6 בלי שום עריכה :|
נכתב במקור על ידי GialoRossi בשאלה טעית. צודק הוא ערך הנק' מגיע לך. טעות. גנדאלף!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW מה אתה מחרטט אם בכלל אל ראית? כשהוא ציטט אותי היה 6 בלי שום עריכה :| בואנהה, אתה רשמת 6 אחרי שאני שניה לפני רשמתי 6 ..
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo בואנהה, אתה רשמת 6 אחרי שאני שניה לפני רשמתי 6 .. רשמתי 6 ערכתי ל5 בגלל שהסרט האחרון הוא לא חלק מהסדרה וערכתי חזרה ל6 בגלל שהוא אמר לי כבר שזה טוב סתום את הפה אם אתה לא מבין על מה אתה מדבר
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 16-04-2011 בשעה 16:57.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW כשרשמתי 6 זה לא היה ערוך ככה ש..... נכתב במקור על ידי Scooby-Doo סארומן הלבן טעות נכתב במקור על ידי prowinner גנדאלף!! צודק. נכתב במקור על ידי Scooby-Doo בואנהה, אתה רשמת 6 אחרי שאני שניה לפני רשמתי 6 .. הבא שרב אני פוסל אותו לשאלה אחת... אם יש בעיה שלחו לי בפרטי לא פה שאלה הבאה: תביאו לי את השיר+מילים (בנפרד) של השיר של פרדי קרוגר.
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 16-04-2011 בשעה 16:58.
Erik Lamela 8
לא רשום בחוקים שאסור לערוך
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW לא רשום בחוקים שאסור לערוך אתה אמור לדעת הרי זה ברור שאסור לערוך >< וביקשתי בלי להספים
אני חוזר על השאלה: תביאו לי את השיר+מילים (בנפרד) של השיר של פרדי קרוגר.
נכתב במקור על ידי GialoRossi טעות צודק. הבא שרב אני פוסל אותו לשאלה אחת... אם יש בעיה שלחו לי בפרטי לא פה שאלה הבאה: תביאו לי את השיר+מילים (בנפרד) של השיר של פרדי קרוגר. לא מצאתי את המילים
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo לא מצאתי את המילים לא מקבל את זה... גם את המילים. מה זה בכלל השיר הזה? זה לא של פרדי...
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 16-04-2011 בשעה 17:05.
טוב מכוון שאני צריך ללכת נמשיך את האתגר מחר אחרי שאני יחזור מהעבודה
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW אני אשתתף נכתב במקור על ידי Larry Bird משתתף נכתב במקור על ידי Scooby-Doo משתתף נכתב במקור על ידי -NBA- משתתף נכתב במקור על ידי KompSound משתתף נכתב במקור על ידי fatoh אני יכול להשתתף? נכתב במקור על ידי amitregev תרשום אחשלי נכתב במקור על ידי Mindstorms משתתף! נכתב במקור על ידי prowinner נרשם(אם אפשר..) תגידו מי פה אם יש יותר מ3 אני ממשיך, סורי על האיחור לא היה לי מחשב ורק היום קיבלתי אותו (windows 7 ultimate) אז תגידו מי פה אם יש יותר מ3 אני נותן שאלה.
נכתב במקור על ידי GialoRossi תגידו מי פה אם יש יותר מ3 אני ממשיך, סורי על האיחור לא היה לי מחשב ורק היום קיבלתי אותו (windows 7 ultimate) אז תגידו מי פה אם יש יותר מ3 אני נותן שאלה. פההה
חוקי הפורום