|
|
תבין אחי מה שהיא מנסה להסביר זה שכבר ניסו להסביר לך 100 פעם שזה דבר די גדול על ילדים בגיל שלך,
תחשוב שאנשים שקטנים ממך פה אתה בא מהם לבקש עצה.
אני במקומך קודם כל עוזב אותה לא יוצר קשר מתעלם לחלוטין מה זה מסנן כאילו לא הכרתי אותה!
פונה לאיש מקצוע פסיכולוג ואפילו שם תלונה נגדית במשטרה על זה שרימו אותך ושמו עליך תלונה שיקרית!
הייתי מערב הורים בא "ומרים את השולחן" זו הדרך היחדיה בישראל שמישהו יקשיב לך אני כבר אומר מניסיון!
גם שאלה לי אליך איך אתה בכלל יכול לאהוב או לחבב ילדה שמנסה להרוס לך את החיים? אתה כמו שאומרים "עיוור מאהבה" אבל זאת לא באמת אהבה זה סוג של התרגלות!
בנוסף תלמד גם להבא שאם בן אדם לא רוצה בחברתך אתה יכול להגיד לו לך תזדיין!
בכללי אם אתה רוצה להחזיר את חייך לקדמותם לך כבר עכשיו ותספר למישהו ש"כולים להקשיב לו"
מה זאת אומרת?
זאת אומרת שכמו שניסיתי פעם אחת להתלונן בבית הספר שלי המורים לא הקשיבו לי עד שהבאתי הורים ועם היום זוכרים אותי שם!
הכי חשוב שהבנתי שגם ניהלת שיחות בטלפון עם הידיד שלה וזה נסחף לאימיום עם עולם תחתון O_O?
תשמור את ההוכחות של האסמסים אם היה ותציג את הראית בבית משפט!
אם אחרי כל זה עדין איצלו אותך ללכת לבית משוגעים?
תתנה למופת תראה שאתה בכלל לא משוגע אלא אתה סביר ואפילו יותר מזה בן אדם הגיוני ולא זקוק לשלוותה תראה שנעשתה טעות אבל תנסה שלא להגיע למצבים כאלה כי הם יכולים להשאיר לך טראומה לכל החיים מה שתראה שם!
אל תהסס לצעוק ולדרוש את מה שגמיע לך כי בסך הכל אתה רק בן אדם!
תפסיק להיות שפן ותתחיל להעז לדרוש את המגיע לך וזה הזדמנות,גילוי היושר והצדק וערעור על כל הבלגן הסבוך הזה שנכנסת אליו!
נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 14-08-2011 בשעה 21:42.