|
|
lololololol
ואני עוד חשבתי שהאקסית של סניה ושל סנופקין מהפורום זה שיא (האמת שאצל סנופקין זה באמת סוג של שיא)
כנראה לא ראיתי כלום...
במסיבה ממוצעת אתה מוצא כאלה בכל פינה, ובוא נגיד את זה ככה ממש לא צריך להיות גאון פיקאפ (לא שהמילים "גאון" ו"פיקאפ" יכולות לבוא באותו משפט) או בראד פיט כדי להזרים כזאת לשירותים
כל מי שיוצא מספיק זמן יודע את זה ואנלא אמור לחדש כלום למישהו שהוא לא כובע
אם זה מה שהכובעים מביאים ועוד במקרה הטוב אז וואלה התחום הזה שווה לתחת כמו שאני שנים חופר פה על זה
ואל תזלזל בישראל, אמנם אין פה כוסיות כמו שיש בארצות אחרות אבל זאת ממש לא הרמה פה.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 18-09-2012 בשעה 16:37.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה נראה לך שבישראל חסרות כוסיות שאתה משווה אותה לאיזה מדינת עולם שלישי בלי מים בברזים,
כדי להיות עם האליטה של הבנות בישראל אתה צריך להיות מקושר לאנשים הנכונים למה הן לא יסתכלו לכיוון שלך אפילו
ה"אליטה" של בנות ישראל ? בולללללללללללללללשיט
כל רוסיה פה או כל בחורה עם סטייל אירופאי כזה או אחר לוקחת בהליכה כל "אליטה ישראלית" מזדיינת , תאמין לי אני יורק על כל אלה ביחס לרוסיות הבלונדיוניות שאתה מוצא בישראל בשפע, גם חמודות גם זורמות גם יפות מה אתה צריך עוד
פחח אליטה ישראלית
וכן ישראל נחשבת מדינת עולם שלישית בלי מים בברזים יחסית לארצות כמו הולנד או סלובקיה שלא לדבר על אוקראינה וספרד
לך תגלה קצת עולם, תשווה לישראל ותחזור עם תובנות
חחחח ילד בן 17 אומר לי ללכת לראות עולם ? למה איזה עולם ראית חוץ מהרחם של אמא שלך
6 דפים כבר, ונגמר לי הפופקורן.... באסה
וואלה תאמת שאני גם מת על רוסיות בלונדיניות ועל רוסיות בכללי אבל להגיד שרוסיות בלונדיניות הן חמודות? אני מקנא בך שאתה מכיר כאלה... כל רוסיה בלונדינית שאינ מכיר חשה את עצמה בר רפאלי ואמנם יפה אבל בטח לא חמודה ואם היא זורמת אז זה רק בגלל שהיא שתתה ממש הרבה.
הן חשות כי יש להן ממה לחוש, עד שאתה לא מכיר כאלה לעומק אתה לא באמת יודע מה הסיפור מאחורי כל זה אני רק אגיד שכל עוד אתה לא כובע שמדקלם כל מיני משפטים ומדבר כמו מפגר ואתה נראה כמו בנאדם ילך לך סבבה עם רוב הבנות האלה.
ואנלא מדבר על הרוסיות הכונפות שעושות לייקים לסרטונים של סניה בבלוג, כאלה יזרמו גם עם הבנאדם הכי פצוע עלי האדמות