קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 16:45
  2. חידה שאני צריך את התשובה שלה כנסו
    על ידי Sprint בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 17:23
  3. מקורות מידע שאני צריך לעבודה
    על ידי Metal Snake בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 13:27
  4. משהו שאני צריך לדעת.. =]
    על ידי TheKingMan בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 22:28
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 19:19
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 94

מטרות שאני צריך לעמוד בהן בעוד 3 שנים - עמוד 6

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סוניק, חבריקו שלי..אני אוהב לצעוק על אנשים ולתת להם בראש, אתה אוהב להסביר בצורה תרבותית ויפה..

כשאני רואה מישהו שמתחיל עם בחורה ומשפיל אותה אני גם יתן לו מכות, אתה מהצד השני תסביר לו כמו שצריך בצורה ברורה...
    אין מה לעשות, כל אחד ומה שהוא טוב בו

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נפלא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:19.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ויש לך ראש מאורגן? אם כן תמצא עבודה ותהיה ראש צוות... או אחמ"ש.
    מה זאת אומרת..?

אני חושב שיש לי ראש מאורגן, אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון אבל אני יזרום איתך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    אתה חי בסרט אחי, ואי אתה עובד במקדונלדס מרוויח 20 שקל לשעה ומשחק אותה מיליונר יאו יסוסססס יתותח אתה הולך להשקיע בשוק ההון גם כמו טיילר ? שניכם אלילים פאקקק אתם הולכים להרוויח מיליונים בגלל שאתם מתאמנים במכון כושר ואתם הולכים לקבל כריזמה עם זהה,
    GIVE ME SOME POPCORN BITCHES
    בונא אתה חתיכת SADCUNT רציני אה?

לפחות אני (וגם OP ממה שזה נשמע) עושה משו עם החיים שלי ומנסה לשפר את עצמי, ילדים כמוך, בתולי שפתיים שטוחנים צ'יטוס כל היום ומשמינים על הכיסא ומטיפים לאחרים איך לחיות, זה מה שאני לא סובל.

היה לי "חברים" כאלה בחטיבה, זרקתי אותם, שיפרתי את עצמי, התחלתי להסתובב עם מי שצריך ונחש מה? ראיתי אותם בסלקציה לאיזו מסיבה, אותם שמנים ומכוערים, צועקים תשם שלי ושהם "היו איתי בכיתה בחטיבה" וכמה ש"השתניתי". חחח צחקתי להם בפנים ונכנסתי והם נשארו להדחף עם הערסים ומקווה שקיבלו מכות גם.

יש לי יותר כבוד לאנסים, נאו נאצים ורוצחים וכל הזבל בחבורה מאשר לאנשים כמוך. נשבע לך ביום שאני יהיה מליונר (ואני אהיה) אני אצחק לכל ההייטרים בפרצוף כמו שעשיתי באותה מסיבה. ויש לי מספיק כאלה גם בחיים האישיים.

סתם טיפ ממני אליך תפסיק להוריד אחרים ותתעסק בעצמך למה נשמע שיש הרבה במה להתעסק..

haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

החרבתם לי את האשכול והכי גרוע שסטיתם מהנושא
    אני רוצה תגובות בקשר לאשכול שלי
    תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    תודה
    העניין של סטייה מהנושא ומה שנהיה ממנו זה דבר שקורה פה כבר תקופה כמעט בכל אשכול, אל תתרגש
    שיהיה בהצלחה אין מה להגיד יותר מדי, חוץ מזה שאני חושב של-3 שנים זה קצת מוגזם.
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 21-02-2013 בשעה 15:31.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    תודה
    תזכיר לנו על מה הנושא חחח

כמו שאתה כבר יודע..
    זה פורום של זייני שכל, אחד פותח אשכול, השני מדבר על משהו שקשור לאשכול, השלישי לוקח את זה למקום אחר משלו והופה..יש לך דיון על מכוניות שבכלל התחלת לדבר על סקס. אלוהים יודע איך...פשוט זרום

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    בונא אתה חתיכת SADCUNT רציני אה?

לפחות אני (וגם OP ממה שזה נשמע) עושה משו עם החיים שלי ומנסה לשפר את עצמי, ילדים כמוך, בתולי שפתיים שטוחנים צ'יטוס כל היום ומשמינים על הכיסא ומטיפים לאחרים איך לחיות, זה מה שאני לא סובל.

היה לי "חברים" כאלה בחטיבה, זרקתי אותם, שיפרתי את עצמי, התחלתי להסתובב עם מי שצריך ונחש מה? ראיתי אותם בסלקציה לאיזו מסיבה, אותם שמנים ומכוערים, צועקים תשם שלי ושהם "היו איתי בכיתה בחטיבה" וכמה ש"השתניתי". חחח צחקתי להם בפנים ונכנסתי והם נשארו להדחף עם הערסים ומקווה שקיבלו מכות גם.

יש לי יותר כבוד לאנסים, נאו נאצים ורוצחים וכל הזבל בחבורה מאשר לאנשים כמוך. נשבע לך ביום שאני יהיה מליונר (ואני אהיה) אני אצחק לכל ההייטרים בפרצוף כמו שעשיתי באותה מסיבה. ויש לי מספיק כאלה גם בחיים האישיים.

סתם טיפ ממני אליך תפסיק להוריד אחרים ותתעסק בעצמך למה נשמע שיש הרבה במה להתעסק..

haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger.
    בואנה אתה חתיכת קוקסינל רציני הא?
    אחי, אתה כל היום עושה סמים וחושב שאתה גבר הולך למכון ומרים תמשקולות הוורודות של הכוסיות כמו שאתה, תמשיך לחלום להשתפר עם הגישה שלך, אתה גם מעתיקן מZYZZ, זה האליל שלך? באמת טיילר?
    בחור שהיה כל היום על סטרואידים עשה כל היום סמים ומת בגיל 22 בלי לעשות כלום עם החיים שלו ?

תאמין לי אני משפר את עצמי כל יום, פי 20 יותר ממכם אני לא עושה סמים, כמו שאתה עושה ועוד חצי שנה מה יקרה לך ?
    אתה תבקש כסף ברחוב ותהיה גאנקי מטומטם שיתחנן לכסף בשביל עוד מנה, אולי השתנת במראה, זה כל אחד יכול אבל אתה עדיין אפס אחי, אתה פשוט אפס שמרים 5 קילו עכשיו במקום 2.

אחי איך תהיה מיליונר ? מיליונר ? חחחחחחחחחחח הצחקת אותי, מיליונר משוק הבורסה, קראת מדריך באינטרנט על להרוויח 5 דולר ביום ואתה הולך להיות מיליונר כן ?
    בהצלחה עם זה אחי, סתם טיפ, תפסיק להיות קוקסינל, תתחיל לצאת קצת מהפורום הזה למה אתה פה יותר מדי, תפסיק לעשות סמים וחרא כזה, ידפוק לך תעתיד ותפסיק לחיות בסרט ולחשוב שאתה מיליונר,

לך יש הרבה יותר ממני להתעסק, אבל פש יפה כבוד שהצלחת לעשות חצי מהפורום פה שפוטים שלך,
    סלמאת' טיילר

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

If you want to change the world, first change Yourself - משפט של גנדי.

מכיר את זה, Biech? למה אתה מוציא על טיילר את כל העצבים שלך? מה זה נותן לך? למה, כי הוא ירד עלייך קצת אז אתה נכנס למגננה ומתחיל לראות עם מאג לכל כיוון כדי להרתיע? מה זה נותן לך?

אתה יודע, אומרים כששני אנשים מתווכחים, אחד מדבר בטון נמוך וסדיר והשני צועק ומעיף ידיים לכל כיוון, אתה יודע למה זה ככה? כי זה שיודע מה הוא רוצה להגיד ויודע שהוא צודק, מדבר חלש כי הוא לא מפחד לטעות, וזה שצועק, לא יודע באמת על מה הוא מדבר והוא מפחד לטעות אז הוא מפצה על זה בצעקות וברעש ובאיומים.

כרגע, במקום לצאת הגבר בויכוח ולענות לו על כל שטות שהוא אמר..החזרת לו באותו מטבע, מה זה עזר לך? אתה חושב שמישהו באמת מאמין לך בזה שכתבת שאתה מתאמן ומשפר את עצמך כל יום פי 20 יותר מהאנשים פה? אתה חושב שזה באמת מזיז למישהו..? אנשים קוראים את זה, צוחקים, ממלמלים "איזה אדיוט.." ומתעלמים, כי לא כתבת בעצם כלום.

אל תחשוב שמה שאני כותב פה זה נגדך, ממש לא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תתאמצו לנחש, אול
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייה את החיים כפי שלא חשבת שתחיה אותם

שיהא בהצלחה גבר!
    תודיע לנו על התהליך של השינוי והאם אתה הצלחת בסופו של דבר להגיע ליעדים שלך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    בואנה אתה חתיכת קוקסינל רציני הא?
    אחי, אתה כל היום עושה סמים וחושב שאתה גבר הולך למכון ומרים תמשקולות הוורודות של הכוסיות כמו שאתה, תמשיך לחלום להשתפר עם הגישה שלך, אתה גם מעתיקן מZYZZ, זה האליל שלך? באמת טיילר?
    בחור שהיה כל היום על סטרואידים עשה כל היום סמים ומת בגיל 22 בלי לעשות כלום עם החיים שלו ?

תאמין לי אני משפר את עצמי כל יום, פי 20 יותר ממכם אני לא עושה סמים, כמו שאתה עושה ועוד חצי שנה מה יקרה לך ?
    אתה תבקש כסף ברחוב ותהיה גאנקי מטומטם שיתחנן לכסף בשביל עוד מנה, אולי השתנת במראה, זה כל אחד יכול אבל אתה עדיין אפס אחי, אתה פשוט אפס שמרים 5 קילו עכשיו במקום 2.

אחי איך תהיה מיליונר ? מיליונר ? חחחחחחחחחחח הצחקת אותי, מיליונר משוק הבורסה, קראת מדריך באינטרנט על להרוויח 5 דולר ביום ואתה הולך להיות מיליונר כן ?
    בהצלחה עם זה אחי, סתם טיפ, תפסיק להיות קוקסינל, תתחיל לצאת קצת מהפורום הזה למה אתה פה יותר מדי, תפסיק לעשות סמים וחרא כזה, ידפוק לך תעתיד ותפסיק לחיות בסרט ולחשוב שאתה מיליונר,

לך יש הרבה יותר ממני להתעסק, אבל פש יפה כבוד שהצלחת לעשות חצי מהפורום פה שפוטים שלך,
    סלמאת' טיילר
    מגיב לך רציני כי אני מרחם עליך ועל אנשים כמוך שמורידים אחרים למטה ואולי אם תבין עם מי אתה מדבר הגישה שלך לחיים תשתנה

1. אי אפשר להרים 5 קילו בסקוואט, דדליפט, בנצ' וכו', רק המוט זה 20 (אצלנו במכון לפחות). יצאת הומו. מה גם שכל אימון אני מוסיף 2.5 קילו למוט, אבל אתה הומו, אתה מההומואים האלה שעושים BICEPS CURLS בכלוב שאתה נכנס למכון אף אחד לא מכבד אותך כי אתה ליצן. ואני אוכל בריא, לא כמוך, שמן מסריח שאוכל צ'יטוס כל היום

2. כל אחד שהוא לא SADCUNT כמוך הוא האליל שלי..למה מי האלילים שלך? הודים מסוממים עם משפטים "יפים"?

3. אני פה די הרבה, אז? למה אתה לא חורש על הפייסבוק? אותו דבר פה מה אתה משחק אותה איזה ילד רחוב...כולך אשכנזי או תימני קטן וחמוד

4. הפסקתי עם הסמים תאכל בולבול. סחי בלטה כבר 3 ימים כמעט. אולי אשתה בסופש וזהו. אבל משום מה יש לי הרגשה שאתה מקנא שאני נהנה מהחיים ויוצא למקומות שלא תהיה בהם בחיים שלך ואתה יוצא למסיבולבולים בצ'ין צ'ין עם חבורה של 10 בנים. יודע מה הייתי מעדיף לחיות תחיים שלי חצי שנה ואז למות מאדר לחיות חיים מלאים כמו שלך

5. מה שאתה אומר עלי זה מה שכולם אמרו עלי, איפה הם ואיפה אני?? אני לומד עכשיו במקום טוב משקיע בעתיד שלי והם תקועים בבסיס שלהם ומשדחים דפים ומנקים אסלות בשביל 300 שקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הנרקומן??? אם לא ההורים שלהם הם היו גרים ברחוב לא אני, שכר דירה עולה קצת יותר מ300 שקל חחחחחחחחחחח

6. כן אני יהיה מליונר, או לפחות יש לי יותר סיכויים להיות אחד מאשר לילדים כמוך שבגיל שלי יוצא בלי גרוש על התחת מהצבא שלהם לי יש כסף כפרה והרבה ממנו מה קרה מקנא?? מקנא שאני עשיתי משו עם החיים שלי במקום לנקות אסלות אחרי הרס''ר כמו החברים שלך?? כן יש לי הרבה במה להתעסק אבל לפחות אנלא מוריד אנשים למטה כמוך.

7. בשביל הרקורד, עוד מעט אני שוב בווגאס כנראה במאי כשהמזג אוויר יהיה טוב והפעם זה יהיה סופש ולא יום אחד ובקיץ גם אסע לאנשהו, ומה אתה תעשה??! תלך לאילת עם החברים הערסים שלך ותשתו וודקה רדבול ותעשו תנועות של אקדח עם האצבעות במועדון מעפן של 90% בנים וכל הכונפות שיש יברחו מכם ואז תצעקו שהם "זונות לא זורמות" ותתחילו מכות עם הסלקטור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תהנה מהחיים שלך, אספרגר

HATERS GONNA HATE BRAH

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-02-2013 בשעה 22:23.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בואנה מזה המלחמות אגו האלו
    MIRIN אחד לשני?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    בואנה מזה המלחמות אגו האלו
    MIRIN אחד לשני?
    מה בעיה? זרום גם עם גייז.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    מה בעיה? זרום גם עם גייז.
    אני FAT SHORT BALD
    לזרום גם עם כונפות?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני FAT SHORT BALD
    לזרום גם עם כונפות?
    אבל שכחת שאתה צריך להראות כמו דוד גנדי בשביל להביא ממוצעות?
    אני יסביר לך איך זה הולך

דוגמני על - כוסיות
    דוגמנים - ממוצעות
    חתיכים - ממוצעות, לפעמים כונפות
    ממוצעים - כונפות שמנות
    מכוערים - INCEL
    FAT SHORT BALD - אינסל שאפילו עם גייז לא יכול לזרום..

ככה לימדו אותי בPUAHATE, סנסיי 565656 וSPQR
    FOREVER MIRIN'.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect