נכתב במקור על ידי
Itay!!!
נו אחי בקשה תראה לי הוכחות מוצקות למפצץ הגדול והאמת שראיתי שמעתי וקראתי כבר הרבה חומר על זה ועדיין אחרי כל זה האמונה שלי רק התחזקה וחוץ מיזה שלא תחשוב שהתורה נוגדת את המפץ היא רק מסבירה אותו בצורה אחרת בזוהר הקדוש רשום שאלוקים רצה ליבראו ניבראים כדי להטיב להם והוא היה צריך להקטין את האור האין סופפי כי בהתחלה היה אור אין סופי שיצור גשמי כמונו לא יכול לחיות בטוחו ורק דברים רוחניים יכולים להיות שם אז הקב"ה הקטין אותו שזה מין מפץ רק הפוך ומימנו השתלשלו 4 עולמות שהם האצולה שהוא רוחני לגמרי ומימנו הבריאה ששם הדרגה יורדת ואחר כך היצירה ואז העשיה שזה העולם שלנו שהוא גשמי עכשיו אני יודע שתגיד שזה סתם חרטה אבל בוא תסביר לי אתה אין בעיה היה מפץ גדול ועשו חגיגה והכל טוב ויפה אבל מה קרה אחרי זה איך אנחנו נוצרנו מה חלקיק אחד בא לשני ואמר לו בוא נהיה חברים וכך אלה עד שנוצר הדבר המורכב כל כך הזה שהוא האדם שזאת המערכת הכי מורכב בעולם אין סיכוי שדבר כזה יצא מעצמו וסליחה על הביטוי אבל רק מפגר יחשוב שלדבר כזה מורכב אין בורא שיצר אותו אלה הוא נוצר מפיצוף ספונטני וככה אמר סטיבן אוקינס שהמפץ נוצר בספונטניות פשוט היקום הזה מלא ספונטניות אז איך עד היום מילירד שנה העולם עומד לפי מה שאתם אומרים ועוד לא התפוצצנו על ידי הסטרויד שבא בספונטניות
נ.ב
סליחה שאין פיסוק פשוט אני ממהר