|
|
[quote=NoiTuloVe;4511825][quote=קאראאממבוולללההה;4511797]
אף אחד לא אמר שהעולם נוצר מעצמו.
נכון,אתה צודק בהחלט.
ולכן אני אומרת,בגלל שהעולם לא נוצר מעצמו,חייבת להיות ישות שתיצור את העולם.
וואו,יש לך שאלות סתמיות,תקרא את התגובות פה ביותר ריכוז, התשובות נמצאות בין המילים, אתה פשוט לא מתרכז.
פיסיקה תיאורטית זה תחום רחב בפיסיקה. המפץ הגדול נכלל בתוך התחום הזה. תורת היחסות נכללת בתוך התחום הזה. אנרגיה אפלה נכללת בתוך התחום הזה.
זה לא שאלה של מאמין/לא מאמין.
לא חייבת להיות ישות שתיצור את העולם.. אני לא רואה כיצד את מסיקה זאת.נכון,אתה צודק בהחלט.
ולכן אני אומרת,בגלל שהעולם לא נוצר מעצמו,חייבת להיות ישות שתיצור את העולם.
וואו,יש לך שאלות סתמיות,תקרא את התגובות פה ביותר ריכוז, התשובות נמצאות בין המילים, אתה פשוט לא מתרכז.
אולי אני לא מנסה להתרכז..
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-05-2009 בשעה 22:46.
מה זאת אומרת לא שאלה של מאמין לא מאמין אתה מאמין בנכונות הפיזיקה התאורטית?
כן או לא זה תשובה פשוטה..
איך אתה מאמין?
אין בכלל הוכחות לפיזיקה התאורטית.
יותר טוב שתאמין כבר באלוהים יש יותר "טיפשים" שמאמינים בו...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 22:50.
אתה בטוח כי לפי מה שאני יודע את תורת היחסות הצליחו לשלול כמעט עד הפרט האחרון ולגביי המפץ הגדול אין אף הוכחה הכל בגדר השערות
ובכלל אם היו הוכחות זה היה מפסיק להיות תאורטי לא ככה?
*
ואני יכול לומר לך את אותו דבר לגביי קיום האל יש הוכחות תפתח תנ"ך ותוכיח שמה שכתוב שם הוא בדייה ניראה אותך...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 22:56.
רק שלא תקפוץ עלי שוב, אני אתקן אותך (אין לי כוונה להשפיל).
את תורת היחסות לא הצליחו לשלול ובלעדיה לא היית יכול לראות טלוויזיה ולהשתמש בלווינים לדוגמא. למפץ הגדול יש הוכחות כמו התפשטות היקום וקרינת הרקע הקוסמית.
המדע מבוסס על תאוריות, בין אם יש להן הוכחות או לא. כלומר, לא ניתן להגיע ליותר מתאוריה מדעית. היא תמיד תהיה בגדר תאוריה.
לגבי התנ"ך וכל מה שסובב אותו (הגמרא הזוהר וכו'), אני אפילו לא רוצה להתחיל..
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-05-2009 בשעה 23:02.
אני מאמין שאני מאמין
היו רגעים שהתרחקתי מהדת ומשהו קישר אותי אלייה חזרה בבום תמיד...
לא חייבת להיות ישות שתיצור את העולם.. אני לא רואה כיצד את מסיקה זאת.
בטח שכן.ישות יכול להיות כל דבר : אנושי, בעל-חיים, צורת חיים אחרת כמו צמחיםאו פטריות, דומם,אמונה כלשהי או יצורים דמיוניים כמו רוחות רפאים.
ושנינו מסכימים שמשהו יצר את העולם הזה נכון?!
אז זאת בטוח ישות. ולא ישות כמו ה' ישות יותר הגיונית.
קאפיש?
את החלק המודגש אתה תאלץ להסביר לי כי ממש לא הבנתי לאן אתה חותר
לגבי החלק האדום אלו תופעות שניתן להסביר במספר דרכים אחת מהן היא תאוריית המפץ הגדול
עריכה:
טוב מה לעשות מחר אני צריך לחזור לבסיס וכל זה אז אני צריך לישון קח תזמן תחשבו איך להוכיח שאתה צודק ואני כבר אחשוב איך להימנע מלטעות..
.
..
...
111לילה טוב ZZZZZz
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 23:21.
מה שיצר את העולם הזה היה החומר במפץ הגדול.
המודגש - כל מיני חישובים שלוקחים בחשבון במסלולי הלווינים מסתמכים על תורת היחסות.
האדום - את קרינת הרקע הקוסמית לא ניתן להוכיח בדרך אחרת מאחר ולפי חישובים הקשורים במפץ הגדול הגיעו למסקנה כי מתי שהוא הייתה צריכה להיווצר אותה קרינה. גילו אותה בשנות ה-60. כלומר, הגיעו אליה דרך המפץ הגדול ולא ההפך.