|
|
יש הבדל בין לעוף לקבר (שלא ברור גם איפה הוא נמצא) לבין לטוס חזרה לבית..
וכדאי שתקרא את האידאולוגיה הנאצית..
אני לא חושבת שאני גזע עליון ולא שכל השאר צריכים לעוף..
מי שנמצא כאן בצורה בלתי חוקית לא יכול להשאר כאן בצורה כזאת, ויש שתי אפשרויות או להוציא אותו מהמקום שאסור לו לשהות שם או לתת לו אישור לשהות בארץ..
שהמדינה תעשה תשיקולים שלה ותחליט..אבל עדיין צריך לפתור בכלל את העניין של "שהות בלתי חוקית"..
איך הגעת למסקנה שאני פועלת על פי עקרון נאצי?
(עדיין עקרון נאצי זה לא שואה)
”אתה עכשיו במקום מסתור
מחכים כבר שתחזור
שוב אלינו במהרה
שוב אלינו חזרה
לו העם היה מחליט
על הווה ועל עתיד
היית איתנו לתמיד
אחי גלעד שליט..”
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין פה בכלל קשר לגזע עליון, זה זיון שכל גדול מהשאתה אומר!
בכל מדינה בעולם כמעט, אין זהות דתית שמייחדת את המדינה, רק בארץ זה ככה.
נגיד גרמניה, מה זה לעזאזל גרמניה? מה מאפיין את כל האנשים במדינה?
כלום, שנולדת בארץ וזהו.
לכן, ברגע שאתה שוהה שם בצורה חוקית, אתה מקבל אזרחות ויש לך חובות וזכויות כאזרח מן המניין.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להצהיר שאתה נאמן למדינה, להשתקע שם, לקנות בית, להשיג עבודה.
בארץ בשביל לקבל אזרחות יש חוק שנקרא "חוק השבות"
חוק השבות קובע, שרק מי שיהודי, או שאחד ההורים שלו יהודי, או שתהחתן עם יהודי, ונראה לי שלפעמים מתירים גם קשרים רחוקים יותר, רק הם יכולים לשוב לארץ ישראל מתי שהם רוצים.
בגלל שמדינת ישראל היא מדינה יהודית, היא באה כפתרון לבעיית האנטישמיות, ולכתחילה צריכים להיות במדינת ישראל 100% יהודים, לא כי אנחנו גזענים, כי אין לנו ארץ אחרת, וכי בכל מקום רוצחים אותנו , שוחטים אותנו, מקנאים בנו, יורדים לחיינו ורוצים במותנו!
אתם לא מבינים את המשמעות, היום הם מנקים לסבא שלך תתחת, יש להם רישיון לשנתיים והם אמורים לחזור, אם סבאל'ה מת, והוא לא חוזרים, הם שוהים לא חוקיים!
הם מקימים פה משפחה, הילד לומד במוסד ממלכתי, הולך לאוניברסיטה, מנהל חברת הייטק, ואבא שלך ינגב לפיליפיני תתחת.
הפיליפינים יהיו בכנסת, לא תהיה להם בעיה לתת שטחים, לא תהיה להם בעיה לחלק את ירושלים, כי הם לא מאמינים בכלום, כי הם כלום, אין להם אלוהים, אין להם ארץ קדושה, לא עיר קדושה.
שוב, השוני בינינו לבין שאר העולם זה שלעם שלנו יש היסטוריה משותפת של אלפי שנים!
לסינים משותף עיניים מלוכסנות, להודים טיקה על המצח, ולפיליפינים משותף ניגוב תחתים.
לעם שלנו יש דת משופתפת, אלוהים משותף, היסטוריה של העם העתיק ביותר בעולם, שכולם רק רוצים להשמיד אותו.
אתה לאט לאט משנה את דעתי, אתה יודע את זה ?
כי כשאני חושב על זה עכשיו,
לא כולם אוהבים את ארץ ישראל ואני מדבר על כמעט רוב העולם שרק רוצים מלחמות איתנו.
ותאר לך שהפיליפינים כמו שאמרת יתחילו בלנגב ת'תחת, יביאו ילד לעולם, הוא ילמד בבית-ספר ממלכתי, ילך לאוניברסיטה, יתחיל למצוא עבודה פצצה של רופא / מורה / מנהל חשבונות / מהנדס מחשבים וכו'.
בסוף נמצא את עצמנו תקועים בארץ של פיליפינים ששולטים על כולנו (ואני מדבר על עוד 60+ שנים) שיהודים יעבדו בסבלות / קבלנות
ואנחנו נמצא את עצמנו רואים פיליפינים מוכרים שטחים ועושים מה שהם רוצים כי בעיקרון הארץ היתה יכולה לאשר להם להיות פה.
אתה מתחיל להחליש את דעתי הקודמת ולחזק את דעתך.
לכל משתמשי אטרף,
לא אתחבר יותר עם משתמש זה מכיוון שהחזירו לי משתמש אשר נפרץ.
נא לא לשלוח לי ה"פ, שלחו אך ורק ל-shahaf301
בברכה, שחף.
טוב , מי מוביל?
אני לא יכול להחליט באיזה צד לבחור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כי יש בה היגיון
אנחנו לא באים לנצל אף אחד ולא באים סתם לגרש מתוך רשעות
זאת מדינת היהודים זה שטוב להם ויפה להם פה זאת לא סיבה להשאר
קיצר זאת מערכת ששני הצדדים מרוויחים ממנה רק שהם מחליטים לנצל את זה
את אלה שאנחנו מביאים, מביאים כדי שיעבדו בעבודות שישראלים לא מוכנים
ויש הרבה כאלה, מבחינתם זאת מתנה וגם מבחינתנו פשוט מגיע היום שבו יותר מדי נוח להם
אז הם רוצים להשתקע וזה כבר לא מתאים אז תלדו את הילדים שלכם במקום אחר
תכלס אם היה אפשר היו מטיסים אותם עוד מאז שהם בהריון ולא היו מחכים שיעלו לכיתה א' בשביל לעשות את זה
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 23-09-2010 בשעה 01:21.