|
|
שהמפקד לא יעשה בעיות..
בהצלחה בהמשך השירות
חחחח אם הריתוקים שלי היו ניראים ככה לא היה לי בעיה לעשות אותם כפולים
בכל מקרה נחמד לשמוע שאת מעבירה את הזמן בסבבה שם.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יום מס' 12
קמתי ב12 בערך, עדי, הבחורה שאמרתי לכם שמרותקת גם התעוררה והייתה על המחשב.
היא הלכה להביא אוכל מהמטבח וגילתה שהכל סגור אבל השק"ם היה פתוח אז היא קנתה כמה דברים.
במשך כל היום, נמנמתי, הייתי על המחשב, קראתי ספר, וככה היה בערך עד 6 בערב.
6 בערב הייתה ארוחת ערב, הדבר היחיד שלו ציפיתי במשך היום ולצערי התאכזבתי.
לא כמו שישי הקודם, היום הטירונים היו שקטים, לא היו צעקות ושירים כמו שבוע שעבר, באמת אני חייבת להעלות את מה שצילמתי רק בשביל שתראו איזה טוב היה.
האוכל גם לא היה משהו לעומת שבוע שעבר אבל החבר'ה היו טובים, ישבנו עם אלה שהיינו איתם אתמול ועם שאר החובשים והיה כייף.
חזרנו לחדר, ראיתי את הסדרות האהובות עליי LIE TO ME ו JERSEY SHORE
לאחר מכן ירדנו לראות "ארץ נהדרת" במועדון של המגורים ובחיי כמה שהיה משעמם והייתה אחד שהפלאפון שלה לא הפסיק לצלצל, והיא לא טרחה לצאת החוצה ולכבד אותנו בזה שתהיה לנו צפייה נעימה, לא, היא נשארה בחדר ודיברה בקולי קולות ולא יכולנו לשמוע את הפאקינג טלוויזיה.
אז קמתי והלכתי אל החדר, אירגנתי דברים ונכנסתי להתקלח, רקדתי ושרתי להנאתי וכשיצאתי סיימתי לראות את הפרק של JERSEY SHORE.
השעה 23:00 בדיוק, אני אומרת לכם לילה טוב, אני צופה בעוד פרק של LIE TO ME ולאחר מכן אסיים את הלילה בקריאה נעימה של ספר שהתחלתי לקרוא.
לילה טוב אטרף! אל תשכחו לקרוא את מה שכתבתי לכם בפורום יוצרים!תמיד שלכם!
למה שינעל?
אני אישית במקומה הייתי פותח בלוג הרבה יותר אסטטי ומסודר
אגב קריסטל אם החלטת להקשיב לי ואת לא יודעת איך פותחים תשאלי אני אסביר לך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-01-2011 בשעה 01:20.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
התכוונת אולי
are you trying to push me over the edge
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-01-2011 בשעה 01:33.
חחחחח איך הגעתי לכתוב my איזה טעות מבישה![]()