נכתב במקור על ידי afx את גבר. חחחח פעם אחרונה שבדקתי לא היה לי שום שנורקל בין הרגליים...
טוב תשמע בחרתי בזה וזהו.. זה מה שהיה הכי נורמלי ואני מסתדרת עם זה פחות או יותר נכתב במקור על ידי .יוני. חחחח לא קטע של רע אני גם לומד אלקטרוניקה לצערי :-\ גם את? פשששש יפה. חח אז יפה ^^
נכתב במקור על ידי rotem טוב תשמע בחרתי בזה וזהו.. זה מה שהיה הכי נורמלי ואני מסתדרת עם זה פחות או יותר חח אז יפה ^^ כן לומדים להסתדר עם זה בסופו של דבר...
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי rotem טוב תשמע בחרתי בזה וזהו.. זה מה שהיה הכי נורמלי ואני מסתדרת עם זה פחות או יותר חח אז יפה ^^ בלי עצבים נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח פעם אחרונה שבדקתי לא היה לי שום שנורקל בין הרגליים... בסדר קטן גם נחשב אל תיהיה עצוב
נכתב במקור על ידי .יוני. כן לומדים להסתדר עם זה בסופו של דבר... כן זה לא שיש לך ברירה..
נכתב במקור על ידי afx בלי עצבים בסדר קטן גם נחשב אל תיהיה עצוב חחח ככה אתה מנחם את עצמך??
נכתב במקור על ידי _AnGi_ החצוף הזה מאז שירד מניהול לא חזר לפורום גולדה כבר יצא מאטרף אן למה בגישה הזו? גולדה לא הלך, הוא תמיד יישאר בזכרנו. אחרי הכל, הכל יהיה בסדר בסוף, יהיה שלום עולמי, וכולם יאשרו את כולם בפייסבוק.
אריסטו , זמן ומקום | ומה אז? | השבועות בהם אני תורן | הערצה האהבות שלי: ס' | ד' | ל' | ה'
נכתב במקור על ידי afx בלי עצבים שום עצבים...
נכתב במקור על ידי Aristokrates אן למה בגישה הזו? גולדה לא הלך, הוא תמיד יישאר בזכרנו. אחרי הכל, הכל יהיה בסדר בסוף, יהיה שלום עולמי, וכולם יאשרו את כולם בפייסבוק. הגישה הזו בגלל שהוא הלך בלי להיפרד...חצוףףףף.....
הי ילדודס, טוב, זזתי לאכול.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger הי ילדודס, טוב, זזתי לאכול. חצוף רק באת כבר הולך.... סתם נשמה...בתאבון לך !!!!!
נכתב במקור על ידי afx בלי עצבים בסדר קטן גם נחשב אל תיהיה עצוב תירגע קצת בן אדם. נכתב במקור על ידי rotem כן זה לא שיש לך ברירה.. בדיוק, ברגע שבחרת בזה נתקעת עם זה. בכל מקרה אני לא מתכוון להמשיך עם אלקטרוניקה בעתיד.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חצוף רק באת כבר הולך.... סתם נשמה...בתאבון לך !!!!! חזרתי, המרק שרף לי את הלשון..
נכתב במקור על ידי .יוני. בדיוק, ברגע שבחרת בזה נתקעת עם זה. בכל מקרה אני לא מתכוון להמשיך עם אלקטרוניקה בעתיד. למה? לא אוהב? לא מתחבר?
נכתב במקור על ידי Hamburger חזרתי, המרק שרף לי את הלשון.. אוווו... מסכן..
חוקי הפורום