אני אגיד לך בפרטי וזה גיא... נכתב במקור על ידי prowinner זה גיל? כי אם כן אז אני בכלל לא מדבר איתך וגיא איזה כיתה אתה,בן כמה אתה?
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי prowinner גררר... אמרת שזה לא מגניב, למה פתאום אתה עושה את זה? גרר
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 06-07-2011 בשעה 23:39.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger אמרת שזה לא מגניב, למה פתאום אתה עושה את זה? גרר גגרררררררררררררררררר אני בוגר ויש רק 7 עמודים זה מעפן!
נערך לאחרונה על ידי דרדסבתא; 06-07-2011 בשעה 23:42.
נכתב במקור על ידי דרדסבתא גגרררררררררררררררררר אני בוגר לע..
לילה טוב אחיםשלי ואל תשכחו: ספוילר: ספוילר: ספוילר: ספוילר: אני אוהב שניצל!
נערך לאחרונה על ידי Mr.Guy; 06-07-2011 בשעה 23:43.
נכתב במקור על ידי Hamburger אמרת שזה לא מגניב, למה פתאום אתה עושה את זה? גרר גררתי לך תאוטו המבורגרוס..
נכתב במקור על ידי Hamburger לע.. טוב צודק זה אחד המעפנים אני לא ממשיך!
נכתב במקור על ידי Hamburger אמרת שזה לא מגניב, למה פתאום אתה עושה את זה? גרר כי אני סקסי. גערער רר
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner כי אני סקסי. גערער רר יש לך צלקת בפרצוף
נכתב במקור על ידי דרדסבתא יש לך צלקת בפרצוף אני יודע,קוראים לי גם צ'אקי ויש עליי סרט אימה,תראה. יש לי גם סכין סקסי כזה.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic גררתי לך תאוטו המבורגרוס.. גררר נכתב במקור על ידי דרדסבתא טוב צודק זה אחד המעפנים אני לא ממשיך! גרררר נכתב במקור על ידי prowinner כי אני סקסי. גערער רר גרררר סעקסי
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic גררתי לך תאוטו המבורגרוס.. הבימבה חחח
לילה טוב.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי -NBA- לילה טוב. ימייננה.. ימייננה.. ימינה ת'צלם!! תצ'לם ימינה!!! טנאנאנאווו (בום) טנאנאנאווו (בום) טנאנאנאווו (בום) איייאיייאיייייייי!!!!
נכתב במקור על ידי -NBA- לילה טוב. dfsfsdhgfhgfhghg אניאוהבאותך.
חוקי הפורום