|
|
כל אחד והדעה שלו , אבל לפי דעתי לשחרר 1000 מחבלים עם דם על הידיים בשביל חייל אחד זה לא שווה את זה!!!
יש משפחות שלמות שיושבות ובוכות כל יום על החיילים/אזרחים/בנים/ילדים/הורים שלהם שה 1000 מחבלים האלו הרגו!!
מה אתם משחקים אותה כאילו חיים של בן אדם אחד שווים מוות של כל כך הרבה אנשים ?!
אז נחטף זה חלק מהרצון שלו לשרת בקרבי ברור שאף אחד לא רוצה ולא מפה אבל זה אחד האופציות שיכולות לקרות לכל חייל קרבי!
יש חיילים שהמחבלים האילו הרגו ועכשיו הם ישתחררו בשביל אחד שנחטף !
טמטום !
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
בושה וחרפה,פשוט אין לתאר.
אישרו את העסקה
יום ראשון הוא חוזר
די כבר עם השטות הזאת, ברור שאם זה מישהו מהמשפחה שלך אתה מוכן שישחררו את כל האסירים שנמצאים בכלא שלנו.
בגלל זה מה שכולם פה אומרים זה מנקודת מבט אובייקטיבית אז די להגיד את זה לכל מי שחושב שמדובר בעסקה רעה
הם שולחים מחבלים כדי להתאבד, נראה לך שאכפת לחמאס או לכל הבני זונות האחרים מהחיים של המחבלים שהם שולחים?
הם רוצים לשחרר אותם כדי שיחזרו ויבצעו שוב פיגועים
במקרה הצפציפי הזה כולנו צריכים להיות מאוחדים,גם שמאל וגם ימין כי זה אינטרס משותף של כולנו ,אם הוא יחזור
זה יפגע גם בשמאל וגם בימין באותה מידה ופיגועים יהיו פה על ימין ועל שמאל.
השחרור שלו יביא לחטיפות נוספות ולמות אלפי אזרחים.
תיהיו מוכנים לפיגועים בזמן הקרוב.
זאת הייתה כול כך טעות לעשות את העיסקה הזאת.. אני מתה מפחד ><
יש לנו ממשלה של מטומטמים.. כול פעם שהם חוטפים לנו חייל או יותר הם מבקשים כמות ענקית של מחבלים, ואנחנו בכול פעם כזאת נתנו להם כמו מפגרים! אלפי יהודים נפצעו ואלף יהודים מתו ב-25 השנים האחרונות בגלל ששיחרננו מלא מחבלים, והינה אנחנו עומדים לעשות את זה שוב כבר בפעם הרביעית, אני מתה לראות את הפרצוף המסכן של ביבי שהוא יראה למה הוא גרם.. -_-
יהיה פה טבח ואנשים יפחדו לעלות לאוטובוסים, למה אנחנו צריכים לחיות בפחד עכשיו?! בסדר גילעד חזר, המשפחה שמחה, ואחרי שבוע יתחילו פיגועים ורציחות.. אין אנחנו פשוט פראיירים..
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
גלעד אנחנו מחכים לך נגמר הסבל של ה5 שנים
כל אחד פה משחק אותה אם זה היה אח שלכם או קרוב שלכם נראה אותכם מדברים על נגד העסקה
הטיעון של "אם זה היה הבן שלך" כל כך אידיוטי, ולמעשה הוא גם מכשיל את מי שמשתמש בו.
ברור, אם גלעד היה הבן שלי הייתי מוכן להכנס לעזה ולשחרר אותו בעצמי, אבל אז הייתי חושב עם הרגש, ולא עם ההגיון.
כנ"ל עם כל האמהות האלה שעושות רעש.
ברור שהן תומכות, הכל אצלן רגשי.
אני לא אומר שזה שלילי להביע רגשות, אבל זה מסוכן מדי כשזה נוגע לטרוריסטים מסוכנים.
אני חושב שאם אנחנו רוצים לשרוד פה, אנחנו צריכים להפסיק לרגע לחשוב עם הרגש ולהתחיל לחשוב עם מספרים.
מדובר ב-1000 לוחמים של האויב שמתוכם לפחות 500 כשירים ללחימה, לעומת אדם אחד שכבר לא ילחם בחיים שלו ויש סיכוי גדול שהוא בכלל לא יצא מטיפול פסיכולוגי יומי למשך כל ימי חייו.
זה עוד יותר מסוכן כשמדובר בלוחמת הגרילה של הטרוריסטים.
תא של עשרה טרוריסטים יכול לבצע פיגועים שבהם יהרגו מאות חפים מפשע.
אנחנו לוקחים פה סיכוני ענק בגלל טיעונים קלושים של "אחד שלנו שווה אלף שלהם, אצלנו לחיים של בן אדם יש משמעות, לא ננטוש אף אחד מבני עמנו מאחור".
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר שצריך ללכת בגישה האמריקאית של נטישת שבויים בכלא.
אנחנו לא יכולים להרשות לעצמו לנטוש אנשים בשבי, אם לא נבצע שום עסקאות שבויים בתי הכלא שלנו יתפוצצו מרוב ערבים ולא ישארו פה חיילים.
אבל חייבים לשים גבולות ברורים שהאויבים שלנו בכלל לא ינסו לחצות כי הם ידעו שזה אבוד להם מראש.
אם לא נעשה את זה, תוך 3 מבצעים גדולים שנעשה יקחו לנו כל כך הרבה שוביים שלא ישאר לנו בכלל מה לתת.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.