סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה כי חמאס כבר אישר את העסקה, ורשת "אל-ערבייה" הוסיפה כי היא תצא לפועל בחודש הבא. הממשלה התכנסה לישיבת חירום, וצפויה להצביע עוד הלילה על העסקה שתחזיר הביתה את החייל שנחטף לפני יותר מחמש שנים
סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה כי חמאס כבר אישר את העסקה, ורשת "אל-ערבייה" הוסיפה כי היא תצא לפועל בחודש הבא. הממשלה התכנסה לישיבת חירום, וצפויה להצביע עוד הלילה על העסקה שתחזיר הביתה את החייל שנחטף לפני יותר מחמש שנים
|
|
ראיתי את זה עכשיו עכשיו בערוץ 10.. סופסוף עסקה בעזרת ה' שיחזור בריא ובשלום!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
איך יונית לוי בטח מתבאסת עכשיו
האמת שאני לא בעד העסקה, 1000 מחבלים עם דם על הידיים תמורת חייל? מספיק שרק רוצח אחד מתוך כל 1000 יעשה פיגוע נוסף זה כבר מינימום הרוג אחד.
אבל יאללה כואב הלב על המשפחה הזאת ועל הילד הזה שהוא כבר לא כל כך ילד, את השנים שהיו אמורות להיות הכי יפות שלו הוא העביר בסיוט מתמשך שאף אחד לא יכול אפילו לתאר את גודלו
נקווה שנראה אותו בבית בהקדם
יאללה שישחררו אותווו D: !!!!!
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
לא! לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
שלא יחזור!! הם רוצים לתת להם 1000 מחבלים!!! שלא ישחררו אותו!! שיגידו להם: "אחד בעד אחד או כלום", איזה חרא זה.
לפי הסטטיסטיקה כל פעם ששחרו מחבלים שליש מהם חזרו לפעילות(נראה לי זה היה 360, עובדה לא זוכר איפה), נגיד כל אחד הורג אחד, 333 מתים? ובשביל מה? חייל אחד!
שלא יחתמו, שלא יהיה הסכם!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
כמה נותנים להם עליו?
נערך לאחרונה על ידי Display; 11-10-2011 בשעה 21:17.
אז נעגל ל300, נגיד שחצי יתפסו, או יותר, נצמצם למאה, נחשב את זה שלפעמים המחבל נכשל, מישהו מגלה אותו, או את הפצצה, אז נצמצמם נגיד ל50. כל אחד יהרוג אחד, או לפחות שניים יהרגו אחד, האבדה יותר קשה.
תקנה לי פלייסטיישן?
אני מקווה שלא יחזור.
אני מקווה שהוא יחזור בתמורה למחבל אחד.
כי הוא לא שווה יותר ממחבל אחד.
1000 מחבלים!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
תגיד לי אתה אמיתי?
החייל הזה היה צבא ההגנה לישראל! הוא הגן עליך! חובת ישראל להחזיר אותו!
בזמן שאתה כל ה5 שנים האלה ישבת בבית ושיחקת הוא סבל (ועדיין סובל) !!
איך אתה מסוגל בכלל לכתוב 'בשביל מה? חייל אחד!' עד כמה אפשר להיות אטום?!
תחשוב רגע אם הוא היה מישהו מהשפחה שלך או חבר קרוב.. במקרה כזה הוא לא היה סתם חייל נכון?