נכתב במקור על ידי
BRAYEV
אני מצטער על החייל שנדקר, באמת.
אל תצטער, תבוא "תחליף" אותו. תתגייס יבן שרמוטה, תתתתגגגגגיייססס!!!!
אבל אתה חוצפן, שתלטן, אידיוט, ותרנגול הודו מסריח, מי אתה בכלל שתגיד לי לעשות משהו שלא בא לי לעשות הא?
נכון, אני אדיוט, אני חוצפן ואני שתלטן. מי אני שאני יגיד לך לעשות משהו? אני לא אף אחד. המדינה אמרה לך לעשות משהו, אתה לא רוצה? עוף מפה.
מי אתה בכלל שתקרא לי משתמט הא? מי אתה בכלל שתגיד לי ללכת מהמדינה? מה אתה אידיוט? כן אתה אידיוט ואתה יודע מה?
אני שם עליך זין!
מה זה מי אני שאני יקרא לך משתמט? יאהבל אתה אמרת בעצמך שאתה משתמט. אני זה אני, וזאת דעתי, זה מה שאני רוצה שתעשה, לא רוצה לעשות מה שאני אומר לך? סבבה..נראה אותך. וכן, שוב פעם, אני אדיוט. אני מודע לזה, אבל לפחות אני שומר עלייך חיי, על אמא שלך, על אבא שלך, ועל המשפחה שלך..ובמקום להגיד לי "תודה" אתה אומר לי "אני שם עלייך זין!" ובגלל הדברים האלה, אני שונא שמאלנים. אנחנו שומרים עלייכם חיים כי אתם במדינה שלנו, ובמקום לבוא ולחלק אוכל בחינם ללוחמים, אתם באים נגדנו...אז לכו קיבינימט!
אני איני הסמרטוט פה אלא אתה, אני הולך אחרי מה שאני מאמין בו, וזה הוא לא מלחמה.
במה אתה מאמין? אני מאמין במלחמה, כי זה הדבר היחדי שיפסיק את הצרות שלנו עם העם שני. ואנחנו ננצח, איתך או בלעדייך...
אתה הסמרטוט של החברה, עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים, עושה מה שכולם עושים, אתה הולך עם העדר.
לא מתוק שלי, אני לא הסרמטוט של החברה, אני לא עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים. אני, בניגוד להרבה סרמטוטים במדינה הזאת, בחרתי בבחירה הכי גרועה שיש בצה"ל. הלכתי על שירות של לוחם. זה השירות הכי קשה, הכי חרא..אבל יודע מה? הוא גם השירות הכי טוב. כי היום אני יכול להגיד לך, שלא משנה מה תגיד, אני יודע שאני צודק כי אני רואה המון דברים שאתה לא רואה. אז סתום תפה המסריח שלך ותזדיין לי מהעיניים.
אני גם יצאתי מבית הספר הקונבנציונלי ועכשיו אני בבית ספר מיוחד לאנשים עם "בעיות קשב וריכוז"
כנ"ל. הייתי בכיתת מב"ר, מה אתה רוצה להגיד בזה?
הפאקנג בעיות קשב וריכוז האלה מביאים לי דברים מדהימים לחיים, ואני מודיע לך כבר עכשיו שאתה יכול להיות בטוח, שאני פי 10 יותר מוצלח ממה שאתה תיהיה בגיל 40.
בעיות ריכוז לא נותנים לך שום דבר בחיים, חוץ מבעיות ריכוז. (איזה קטע שגם לי יש כאלה בעיות ואתה לא יכול לחרטט אותי, אה?) אני לא כל כך בטוח שאתה תיהיה יותר מוצלח ממני בגיל 40, אולי כן, אולי לא. בנתיים, הדבר היחדי שאני בטוח בו זה שביום שאני ימצא אותך, אתה לא תיהיה שמח.
לעוף מהמדינה הזאת? חהחה מי אתה בכלל? עוד אחד מהחברה המעפנה של ישראל, אתה לא יכול לאיים עלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מי אני, ואתה סתם עבריין מקלדת עלוב.
אני יכול לאיים עלייך ואני ידע מי אתה. "עבריין מקלדת"? אם אתה כל כך בטוח בעצמך..למה שלא תנסה? בו, תביא תפייסבוק שלך מצידי, נראה כמה אני עבריין מקלדת..
אני בוחר לא לשרת בצבא המטומטם הזה, בעיה? שלך!
זאת לא הבעיה שלי, כבר הכרתי בן אדם אחד שלא עשה צבא, ואחרי 5 דקות שיחה איתי, הוא הבין שהוא טועה. הוא בעצמו אמר שהוא מתחרט על זה.
תתגבר, תקיא מעצבים מצידי תעשה מה שאתה רוצה, באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב!
אני שם עליך זין, ועל כל אידיוט שחושב כמוך!
דווקא בגלל שרוצים להכריח אותי לשרת בצבא אני לא ישרת, למה? כי אני רוצה להוכיח להם שאני שם עליהם זין ואני בחיים לא יעשה מילואים ואני בחיים לא יעשה משהו שאני לא ב 100 אחוז רוצה לעשות! חתיכת טמבל! אנשים קובעים את הדעות שלך, וזה כל כך עלוב שאתה חושב מה שכולם חושבים, אתה בן אדם מסכן בלי אישיות. אתה מושפע מדיעות של אחרים.
אתה לא מוכיח לאף אחד כלום יסרמטוט. לצה"ל לא מזיז תזין מאנשים כמוך. לא רוצה לשרת? אל תשרת, הפסד שלך. רק במקום לחיות על חשבון אחרים, עוף מפה.
אנשים לא קובעים את הדעות שלי, כי יש לי מח משלי, ואני בוחר באיזה דעה לדבוק. יש מצב שאני חושבים כמו הרבה אחרים, אבל זה לא אומר שהם טועים. אולי אתה זה שטועה? חשבת על זה?
ואתה גועל נפש של בן אדם!
לא מתאים לך? לך לשירותים תקיא. אבל תקיא ואל תעצור, עד שהמעיים שלך יצאו החוצה גם.
3 שנים זה כלום? איזה בן אדם מטומטם יא אללה, במקום להינות מהחיים ב 3 שנים האלה, במקום ליצור ולעשות מה שאני אוהב לעשות, מכריחים אותי "לשרת" בצבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה מה שאתה לא מביןןןןןןןן!!!!! 3 שנים בצה"ל זאת הנאה!!!!!!! מה אתה כבר יכול לעשות עם עצמך ב3 שנים?!!! מה?!!! להביא ביד על תמונות של אמאשלך?! מה?!!!!
חתיכת אהבל. לא יודע איך אמא שלך עדיין מסכימה להאכיל אוכל חינם כמוך..סרמטוט, זה מה שאתה.
אני בחיים, אין שום מצב שבעולם שאני משרת בצבא, חתיכת פגר, תתאפס חתיכת חרא, כי אנחנו חיים בעולם חדש שרוצה שלום לא מלחמות, אתה מכור למלחמה ואתה אוהב לשנוא, ואני בטוח שאתה ממש ממש מתעב ערבים.
שום עולם חדש ושום עולם שרוצה שלום..אתה זה שצריך להאתפס. איך זה ששלחו עלינו יותר מ200 רקטות ב4 ימים? אההה?!!! איך זה העולם רוצה שלום?! איזה מטומטם..בזמן שהוא כותב שהעולם רוצה שלום, אמא שלו אומרת לו שנפלה עוד רקטה בדרום..אנשים כמוך זה רק עוד סחבה למדינה שלנו.
אני אוהב לשנוא את הערבים, נכון. ונכון אני ממש ממש מתעב ערבים, ובשבילי גם אתה ערבי.
דרך אגב, אני פאקינג שמאלני!
יש לך בעיה? תחרבן את האבא הדפוק שך שחינך אותך כמו חרא!
אבא שלי לא חינך אותי לכלום..אני זה שקיבלתי דעה משלי. מה אני סרמטוט כמוך, מושפע מאנשים?
דרך אגב, אני לא שמאלני שמלקק תחת של ערבים, אני פשוט לא שונא אותם, ולא מאמין שצריך להרוג אותם, ואני מאמין שצריך לעשות איתם שלום, הכל מחיר, רק לא מחיר של חיי אדם
כן? בוא תסביר לי איך תעשה איתם שלום. בוא, תסביר.