נכתב במקור על ידי
OverPowered
אתה התחלת לחיות את החיים שלך כמו שאתה רוצה?
ואני באמת שואל, כי אני עדיין לא 100% חי בדרך שאני רוצה, אני קרוב אבל אני לא יכול להגיד שככה חלמתי לחיות.
אבל הקושי היחיד זה הגיל שלי, אני בטוח שבעוד מספר שנים כשלא יהיו לימודים, בגרויות וכל השאר הראש יהיה נקי לעבוד בדיוק איך שאני רוצה שהוא יעבוד.
אבל אני מרוויח את ה110% מהטוב שבחיים שלי וזה מה שאני רוצה, שבכל נקודה בחיים אני אקח את הטוב במלואו ולא רק חצי ממנו, כי לחיות ת'חיים זה לא אומר ללכת למועדון עם חברים ולהסתלבט שם איתם, נכון שאנשים חושבים שהחיים שלהם דבש אם הם עושים את זה, אבל הקטע הוא להסיר את המגבלה המטומטמת שכל החברה שמה ופשוט לעשות מה שבאלך, אם זה להתחיל בצורה הכי קיטשית עם הברמנית או להתחיל לרקוד רק עם בוקסר באמצע המועדון,
ככה אני רואה את הדרך לחיות ת'חיים, לעשות מה שזין שך וזה מה ש99% מהאנשים לא עושים כאן, אם בא לכם לזיין ת'ידידה שאתם חופרים עליה בפורום כבר 3 חודשים, אז תבואו ותגידו לה עם הביצים הקטנות שיש לכם את כל מה שיש לכם להגיד ולא לכתוב בפורום במשך חצי שנה "צודקים צודקים נתתם לי מוטיבציה זהו מחר אני הולך לדבר" ואז חוזר עוד שבוע "טוב בהמשך לאשכול הקודם.................... לא הצלחתי לדבר איתה כי פשוט לא היה לי את האומץ וחשבתי שהיא תצחק וחברות שלה יצחקו ובלה בלה בלה"..
שונא ת'דברים האלה.