מגיב לך רציני כי אני מרחם עליך ועל אנשים כמוך שמורידים אחרים למטה ואולי אם תבין עם מי אתה מדבר הגישה שלך לחיים תשתנה
1. אי אפשר להרים 5 קילו בסקוואט, דדליפט, בנצ' וכו', רק המוט זה 20 (אצלנו במכון לפחות). יצאת הומו. מה גם שכל אימון אני מוסיף 2.5 קילו למוט, אבל אתה הומו, אתה מההומואים האלה שעושים BICEPS CURLS בכלוב שאתה נכנס למכון אף אחד לא מכבד אותך כי אתה ליצן. ואני אוכל בריא, לא כמוך, שמן מסריח שאוכל צ'יטוס כל היום
2. כל אחד שהוא לא SADCUNT כמוך הוא האליל שלי..למה מי האלילים שלך? הודים מסוממים עם משפטים "יפים"?
3. אני פה די הרבה, אז? למה אתה לא חורש על הפייסבוק? אותו דבר פה מה אתה משחק אותה איזה ילד רחוב...כולך אשכנזי או תימני קטן וחמוד
4. הפסקתי עם הסמים תאכל בולבול. סחי בלטה כבר 3 ימים כמעט. אולי אשתה בסופש וזהו. אבל משום מה יש לי הרגשה שאתה מקנא שאני נהנה מהחיים ויוצא למקומות שלא תהיה בהם בחיים שלך ואתה יוצא למסיבולבולים בצ'ין צ'ין עם חבורה של 10 בנים. יודע מה הייתי מעדיף לחיות תחיים שלי חצי שנה ואז למות מאדר לחיות חיים מלאים כמו שלך
5. מה שאתה אומר עלי זה מה שכולם אמרו עלי, איפה הם ואיפה אני?? אני לומד עכשיו במקום טוב משקיע בעתיד שלי והם תקועים בבסיס שלהם ומשדחים דפים ומנקים אסלות בשביל 300 שקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הנרקומן??? אם לא ההורים שלהם הם היו גרים ברחוב לא אני, שכר דירה עולה קצת יותר מ300 שקל חחחחחחחחחחח
6. כן אני יהיה מליונר, או לפחות יש לי יותר סיכויים להיות אחד מאשר לילדים כמוך שבגיל שלי יוצא בלי גרוש על התחת מהצבא שלהם לי יש כסף כפרה והרבה ממנו

מה קרה מקנא?? מקנא שאני עשיתי משו עם החיים שלי במקום לנקות אסלות אחרי הרס''ר כמו החברים שלך?? כן יש לי הרבה במה להתעסק אבל לפחות אנלא מוריד אנשים למטה כמוך.
7. בשביל הרקורד, עוד מעט אני שוב בווגאס כנראה במאי כשהמזג אוויר יהיה טוב והפעם זה יהיה סופש ולא יום אחד ובקיץ גם אסע לאנשהו, ומה אתה תעשה??! תלך לאילת עם החברים הערסים שלך ותשתו וודקה רדבול ותעשו תנועות של אקדח עם האצבעות במועדון מעפן של 90% בנים וכל הכונפות שיש יברחו מכם ואז תצעקו שהם "זונות לא זורמות" ותתחילו מכות עם הסלקטור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תהנה מהחיים שלך, אספרגר
HATERS GONNA HATE BRAH