|
|
אוקי למרות שבדיוק תכננתי ללכת לישון.
אני יענה ואז אלך..
את החישובים הנ"ל אומנם משכו מתורת היחסות אבל גם אם היא לא הייתה נהגית היו מגיעים לאותן מסקנות.
וזה נכון גם לגבי הקרינה הקוסמית אם לא היה עולה רעיון המפץ הגדול היו הוגים רעיון אחר למקורו
שזה מאוד דומה לאמונה דרך אגב אתה מתאים את התנאים שיתאימו לך.
קיצר אני בטוח שעשיתי כמה טעויות וזה בגלל שאני קצת עייף אז לילה טוב ומי יודע אולי יבוא יום שבו אני ואתה נהיה על אותה במה ונקבל פרס עלום שם על שמו של איש שאישתו בגדה בו עם מתמטיקאי....
חומד אווווו אני מסמיקלילה טוב...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 23:30.
אופס סליחה על הדבאל..... סורי........
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 23:27.
תראה מה זה, גרמת לי נדודי שינה...
בכל מקרה לא אין לי אבל אני סמוך ובטוח שאם לא הייתה את התאורייה הזאת האדם היה משלים פערים עם הטבע ונותן לזה תשובה שהייתה נישמעת הגיונית בדיוק כמו זאת(וזה בגלל שאני יוצא מתוך נקודת הנחה שלא ההינו מכירים את התאורייה הזאת).
קיצר לפי המילים שלך (או של מישהו אחר אני כבר לא עוקב אחרי כל הויכוחים [סליחה דיונים] שלי עם אנשים) האדם מאמין במה שנוח לו להאמין זאת אומרת ההינו כבר מוצאים הסבר מאוד הגיוני לכל העסק..
הדבר היחיד שלא ישתנה זאת האמונה באל (מעניין למה זה) לא משנה באיזה סיטואצייה תזרוק קבוצה של הומוספיאנס (תראה מה זה אני כבר מתחיל להשתמש במושגים אבולוציוניים) הם בסופו של דבר יתחילו להאמין במשהו יותר גדול מהם קריא, אל.
אתה יודע למה התופעה הזאת קיימת כי מה לעשות זה בגנים שלי שלך בעצם של כולם ותאמין לי זה לא סתם שם בהחלט יש לזה סיבה הגיונית אבל בגלל שאנחנו קבוצה של אינטליגנציות עקשניות אנחנו לא מבינים את הסיבה הזאת..
הקיצר אני באמת צריך לטוס לישון אם אני רוצה להגיע לבסיס מחר, תגיד לי מה אתה חושב על החפירה הזאת ובבקשה תהיה עדין לקח לי בדיוק 7.26 דקות להגות את כל זה, אז תן לי לפחות קצת כבוד..
====
בוקר טוב..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-05-2009 בשעה 10:39.
ברור שיש!!!!!
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
חח הדיון שלנו דעך?
אני הולך הופך עולמות כדי להשיג אינטרנט כדי להמשיך את הדיון ואתם לא מגיבים
אני מדבר אל: NoiTuloVe וקאראאממבוולללההה...
אוף עכשיו משעמם לי....
=====
חח 1001 הודעות שמישהו יפתח לי נושא מזל טוב או משהו אין לי כוח להתחיל להקדיש לכל הפורום את האלפייה הראשונה שלי..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-05-2009 בשעה 01:00.
אני חושב שכן ואני מאמין
חחח לא ממש הפכתי עולמות הלכתי הפכתי מישהו אבל בשבילו עכשיו העולם הפוך אז אפשר להגיד שכן הפכתי למישהו את העולם![]()
אני מציע שאם אתם מתווכחים תפסיקו להתווכח על הבריאה כי אפחד לא באמת יודע מה היה בבריאה
לא הייתי שולל כל כך מהר לא את המפץ ולא את האבולוצייה