נכתב במקור על ידי
-ToM-
לא לא קראתי את התגובות הגבתי ישר לנושא.
אני אסביר לך למה אני מתכוון. העובדה שלא משדרים ביום כיפור היא תוצאה של כבוד כלפי מרבית האנשים בישראל. ולכן הדוגמה שלי היא מושלמת. כמו שלי באמת לא מפריע שאתה תראה טלוויזיה ביום כיפור, כך לך לא אמור להפריע שמוחמד רואה טלוויזיה ביום הזכרון ליצחק רבין. מבין? כל הטיעונים של מוחמד היכולים להיות בדיוק כמו הטיעונים שלך. החברות שדרכן אתה רואה טלוויזיה לא חייבות לך שידור אלא אם כן שילמת על כזה. האמת שאני אפילו די בטוח שכתוב בחוזה שלך עם HOT או YES שלא יהיו שידורי VOD ביום כיפור, ואם אני טועה אז באמת שהם אמורים להוריד את המחיר.
לא באמת אכפת לי מי רואה טלוויזיה או מאונן בבית ביום כיפור. באמת לא אכפת לי. אני רק אומר שכל המצב הזה מאוד צבוע, כי אם כל החרדים יבקשו טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין כולם יגידו שהם פושעים ועוכרי ישראל ושיעופו מפה.
ושלא תחשוב לשניה שאני בעדם, פשוט אני אומר שלא יקרה כלום אם הטלוויזיה תהיה סגורה, ולא צריך לצאת להפגנות על כל שטות כזו.
עוד משהו, אני מאמין שהחברות סוגרות את הטלוויזיה לא בהכרח מתוך כבוד ליום כיפור, אני מאמין שיותר בגלל שלא שווה להם לפתוח את הטלוויזיה ביום כיפור בגלל לחצים כאלה ואחרים שיופעלו עליהם.
יותר מזה, לא סתם גם ערוצים כלליים סוגרים את הערוצים. יש לכך סיבה.
יום כיפור מבחינת הרבה אנשים הוא חשוב וקדוש כמו שיום הזיכרון הוא חשוב וקדוש, אז למה לעשות מהומה על לא מאומה?
שוב אני אומר, ממש ממש ממש לא אכפת לי מה אתה עושה בבית. כמו שאתה מתווכח פה על עיקרון- כנ"ל גם אני.