מה פתאוםנכתב במקור על ידי A-41
אתה חושב שאני יעזוב אישה יפה כי היא נהייתה זקנה יותר?
פחח...אהבה זה לתמיד...שמתחתנים זה בעיקר האופי. לא היופי
מה פתאוםנכתב במקור על ידי A-41
אתה חושב שאני יעזוב אישה יפה כי היא נהייתה זקנה יותר?
פחח...אהבה זה לתמיד...שמתחתנים זה בעיקר האופי. לא היופי
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
בוא נגיד שאתה תלך לשידוח ותראה את האישה עם האופי הכי הכי טוב בעולם מושלמת מבחינת אופי אבל היא תיהיה מכוערת רצח
שמנה ויהיה לה רח מאוד רע האישה הכי מגילה בעולם ביופי...
אתה לא תדלק אליה ולא תמשיך תקשר100%
אף אחד בעולם לא ימשיך 200%
=-O
תגידו לי אתם בסדר?? ברור שאתה צריך לאהוב גם את המראה החיצוני של אשתך אבל זה לא צריך להיות כל השיקול דעת שלך הרי אתה הולך לחיות עם אותו בנאדם שאר החיים שלך....צריך שתיהיה משיכה ביניכם אבל האופי הוא הרוב שלוקח פה...
אני לא אתחתן עם בנאדם הכי חתיך בעולם ועם אופי חרא ואני מצד שני גם לא אתחתן עם בנאדם שלפי דעתי הוא מכוער ביותר ויש לו אחלה אופי...צריך איזון.. בד"כ אחרי שמכירים גם מישו באמת אז המראה החיצוני לא כל כך משפיע...דרך זה שאתה מכיר אותו ואוהב אותו זה גם גורם לך באינסטינקט טבעי לאהוב את המראה החיצוני שלו...
נו אז מה הבעיה?נכתב במקור על ידי michal
הדתיים מפגישים בכוח אנשים ומקווים שיצא משהו
החילוניים מוצאים לבד שזה פי 10 יותר עדיף לדעתי.
~Che Guevara
אל תיתפוס אותי במילה אבל אני חשוב שיחזקאל - שהיה אש וחשמל מהשמיים וברקים ...
קראתי את זה.
ויש כמובן את העליה לשמיים במרכבות - שהיה משהו שונה - אור, וקני שמש נורא חזקות והילה וחשמל ודברים יפים !
אני לא בטוח שזאת לא אותה אחת אבל לא ניראה לי שזה באמת חייזרים -זאת העליה לשמיים ......
יש אנשים שאומרים שהאל זה חייזרים אבל לפי דעתי הם לא שפויים !
אז חייזרים ביקרו פעם פה וזה מתועד - זה לא אומר כלום !
הקדוש ברוך הוא לנצח !
נערך לאחרונה על ידי OrP; 29-03-2006 בשעה 19:46.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
הגבת באשכול הלא נכון...=]נכתב במקור על ידי OrP
זה כבר לא אשכול של חיזרים או לא...
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
נכתב במקור על ידי OrP
חחחחח אור הרגת אותי כבר שינו פה חמישים נושאים
.; ,Psydila? ;p
שטיפת מח חילונית ..נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
מה זה בכח ?!
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
די כבר עם השטיפות מוח שלךנכתב במקור על ידי AvixTz
מה אתה חושב שגוררים אותי לאיזה מעבדה ושוטפים לי את המוח במכונה?
הגעתי למסקנות האלו לבד
~Che Guevara
חחחח תראו מי שמדבר על שטיפות מוח...
אתה חושב שאותי לוקחים למעבדה ושוטפים לי ת'מוח במכונה?!?!?!?!?!?!
גם אני הגעתי למסקנות לבד שיש בורא לעולם ועוד גדולים ממני בהרבה הגיעו למסקנה הזאת...![]()
ואתי לוקחים למעבדה ?נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
חחחחחחחחחחח זה מה שההורים שלך אמרו לך ?
לבד הגעת .. אני לא ממש לבד .. אחרי מחקרים של אנשים גדולים ממני והבנה של גדולים ממני ושמיעה שלי והבנה :]
שבת שלום
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הקטע הוא שחילונים חושבים שדתיים מסכנים ולא מבינים ודתיים חושבים שחילונים זה מסכנים ולא מבינים.
חסר טעם
~Che Guevara
אני הייתי חילוני אני יודע מה זה כל צד אני אומר לך שאם אתה מדבר ככה זה בגלל שאתה לא יודע מספיק .
כמה אתם יכולים להתווכח על שטויות ?
טוב אז אני יסכם הכל ואחר כך יפתח אשכול חדש נוסף ויפריח לכולם את הדעות המשונות והתמונות שהביאו פה , לא נמצאה עד היום הוכחה שקיימים חיזרים .. כל התמונות זה בולשיט וראיתי על זה תוכנית פעם איך הם הפריחו את כל התמונות המפורסמות על חליליות שהביאו להם , אפילו תמונות שנראו בהם ממש כחלליות הסתבר שמזוית מסוימת של המצלמה אפשר לראות עצמים מסוים שהם לא חלליות כחלליות שכל בן אדם יחשוב ישר שזה חייזרים ,ובקשר לתמונות של הגולגולת אז ככה..פעם היו לובשים כל מיני "כובעים קשיחים "
בכוונה והמטרה הייתה לסדר את הראש בצורה כזאת שתתאים לצורה של הכובע , ראיתי שאיזה מלך עשה את זה " המלך תות" אם אני לא טועה , לפני שאתם מביאים הוכחות תבדקו טוב טוב את מה שאתם מביאים כי אם באמת היה הוכחות שיש חייזרים לא היה על זה ויכוח כמו שאף אחד לא יכול להתווכח על הכוכבי לכת שמצאו " הוכחה " , כנראה שאם יש מחלוקת בעיניין .. מחלוקת שגוררת אחריה כמעט 50% לכל צד זאת אומרת שאין הוכחה אז די לדבר שטויות ואם באמת רשום שקיימים חייזרים אז אני ישמח לראות .. ומישהוא אמר שהשדים משנים צורה ? אני לא יודע עד כמה זה נכון כי אין לי את ההוכחה ביד אבל מה שאני כן יודע ששדים אלה רוחות רעות שאלה בעצם אנשים שמתו מהעולם הזה ונכנסו לכף הקלע , והם נודדים בעולם שלנו .
אז כללללללללללללל האנשים שראו חלליות וטוענים שיצרו קשר עם חייזרים כולםםםםם משקרים והוזים?נכתב במקור על ידי o1st
אתה פשוט מטומטם אם אתה פוסל אפשרות כזו. מצטער על המילים הקשות אבל זה טימטום לדעתי לפסול כל תופעה שאין לזה הוכחות ברזל חותכות שזה נכון. אני לא אומר שאין אלוהים, אין הוכחות חותכות לכך שאין. אולי יש ואולי אין. אותו דבר לגבי חייזרים. תן לי 10 הוכחות ברזל חותכות ואמינות ואני יאמין שאין דבר כזה חוצנים.
~Che Guevara