קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 18:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:29
נושא נעול
עמוד 9 מתוך 12 << ראשון ... 7891011 ... אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 9

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל , יש "חוק" כללי בוא נגיד שאומר הפסוק "ושמרתם לנפשותיכם", רק שחכמים החליטו שלא להחמיר עם סיגריות, כי בקשר לחלב ובשר, זה משו שנכתב במפורש, לא זכור לי בדיוק הפסוק אבל זה במפורש ולכן ככה ציווה השם ככה צריך לעשות.
    משפט אחד לסיכום. והפעם ננסה שלא לצאת בגישה שלילית.
    מקווה שכולכם תזכו ותבינו בסופו של דבר שזהו עולם שכולו ניסיון אחד גדול ותזכו להתקרב לבורא עולם בלי שום ספקות ושטויות, ואם אתם באמת רוצים תשובות? תפנו לרב , עדיף אחד שהוא בעל תשובה ככה יותר תוכלו להתחבר אליו, ואם אתם לא מחפשים אז תהיו בריאים ומקווה שתזכו בסופו של דבר להיות בעלי תשובה. המשפט הזה ליהודים שמביניכם, כי אני כבר לא יודע מי פה יהודי :\

סופשבוע נעים.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 01:46.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

מממ דווקא שביקרתי בגרמניה אכלתי ארוחת בוקר גרמנית שכוללת לחמניה, חמאה אלפינית (שד"א זה מפרות לא כשרות)+נקניק חזיר.
    והיה טעים, והיה לי טוב כל היום, ואני יהודי שלם.

בתכלס, הבעיות שלי זה הדרישות של התורה. אם יש אלוהים, הוא היה נותן לנו להאמין בו בדרך שנרצה, לא?
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

אתה לא יהודי תעשה לי טובה בחייאת אכלת חזיר אתה לא יהודי כמה שתגיד לעצמך שאתה יהודי זה בכלל לא נכון
    בו נגיד לפי התורה אתה לא יהודי שאתה אוכל לא כשר ואוכל חזיר

אני יגיד לך תאמת לא בא לי לריב אם אף אחד יש לי הרבה חברים שהם לא יהודים ובכלל לא מישראל שאני סתם מכיר אותם יש להם כבוד אל היהודים והנוצרים שגרים בישראל הם הנוצרים סליחה על הביטוי אם חארות פשוט אין להם כבוד למדינה שהם גרים בה

תסתכלו על הדרוזים איך הם נאמים(לפחות חלקם)למדינה לא לנוצרים שבארץ שחושבים שרק להם יש בעיות
    אני שנולדתי גיליתי שסבתא שלי נפטרה עוד בגיל 43 שזה נראה לך טוב? לא יכולתי לראות אותה רק שמעתי כמה טובה היא הייתה אז אתה בא ומספר על הבעיות שלך כאילו אתה המסכן היחיד פה אתה מקבל מעל ומעבר פיצויים מהמדינה שאתה שונא

ג''יסון שאתה רשמת שלוקחים סתם אזרחים למילואים למה בארה"ב בטח מייבאים אנשים נכון? "מכינים" אותם בטח נכון? הם לא אזרחים הם נולדו חיילים
    אין מה לעשות אילו החוקים של מדינת ישראל ואתה פה רק בגלל שאתה מקבל כסף

אתה יכול ללכת לארה"ב "לבקר" שם עד שאתה בן 18 ואז להישאר שם כאזרח אמריקאי לא? אבל אתה כאן רק בגלל הפיצויים אפילו שאתה אמור לקבל...

לילה טוב.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה קורא לזה דרישות סבבה, אבל ברגע באים בגישה של בכייף, השם ברא אותי, השם נותן לי כח כל יום ללכת לאכול, לשחק,לצחוק, צריך לגמול לו בחייך !! הוא נתן לך חיים אתה צריך להחזיר לו בדיוק באותה מידה. תחשוב כל צעד שאתה עושה אולי זה נראה לך טיפשי אבל זה ממש לא, כל צעד שאתה הולך לבית כנסת זה שכר בעולם הבא, כל צעד שאתה הולך עם ציצית קטן זה מצווה ושכר, תחשוב דברים שאתה לא עושה ואתה מקבל עליהם שכר !!! לא לאכול חזיר, לא לאכול בשר לא כשר, תחשוב לאכול בשר ולשתות יין בשבת ולהנות מהשבת יש לך שכר, אתה פשוט אוכל ומתענג על השבת ויש לך שכר, על דבר יש לך שכר !! ויש עוד הרבה דוגמאות דברים שאתה בכלל לא צריך לעשות ואתה מקבל עליהם שכר איפה תראה דבר חוץ מהשם יתברך ?
    יש חוקים שהשם יתברך נתן שצריך ללכת לפיהם, תחשוב כל אחד יעשה בדרך שבא לו יהיה רק בלאגן ויהיו ריבים בעם וזה לא מה שהשם רוצה, הוא רוצה דרך אחת, נכון שיש רפורמים וכל אלה, אבל זה לא אומר שמה שהם עושים זה נכון , תחשוב יש להם ספר תורה שנחקקו בו חוקים ואחד מהם הוא ללכת לפי אנשי הכנסת הגדולה, התנאים, אמוראים, גאונים ראשונים ואחרונים, רק לפיהם צריך ללכת.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 09:46.

אני לא מסכים עם המשפט האחרון שלך

כי אתה אומר שאלה שכתבו את כל הספרים הנלווים, הם אלו שבעצם גם חוקקו את החוק שחייבים להקשיב לזה וזה ממש דבילי.

זה כמו שאני אגיד שאני אלוהים ושכולם חייבים להאמין לי כי אמרתי [ואני אלוהים].

אני קודם כל מאמין בתורה, ולתנאים וכל ארלה פחות, הם לא אלוהיים, הם כמוני וכמוכה שרשמו חוקים.
    והם היו תלמידי חכמים, אז היה פעם חוק שתלמיד חכם משלם פחות מיסים...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אה?
    אני לא אמרתי שהם סתם באו ועשו ככה, אז קודם כל אמרתי כבר שהתורה הנחתה את העם ללכת לפי חכמי ישראל, שהם תאמין לי יודעים את כל התורה כולה אחורה וקדימה וככה יש להם זכות בעצם לפסוק לנו הלכות וכו', אבל בעצם כולם מבוססים על התורה אז ככה שבערך פחות או יותר כולם באותה עמדה, בעצם אם תעסוק בתורה כל החיים שלך לא תגיע לרמה שלהם ולא שאני מזלזל חס ושלום אבל הם היו פשוט כמו מלאכים, תחשוב שבנאדם כל חייו זה התורה הוא יכול להגיע לגדולות, כל אחד יכו ללהיות צדיק, אבל זה דורש עבודה , ועבודה לא של שנתיים שלוש, עשר שנים, עבודה של 40-50 שנה ואפילו יותר. בעצם כל זה, זה התורה שבעל פה שהיא לא פחות חשובה מהתורה שבכתב, בעצם מאיפה באו רוב ההלכות אתה חושב? מסיני, ככה שזה נשכח במשך הדורות בגלל החליטו על התורה שבעל פה כדי שלא ישכחו את התורה , תחשוב התנאים היו מחייה מתים ויכולים להמית בנאדם חי, אמוראים יכולים להמית אבל לא להחיות, יש לך בכלל תפיסה מה זה?, שמעתי סיפור מהרב שלי אתם יכולים להאמין או לא, שבדור הזה יש מחייה מתים אבל הוא נסתר והוא סיפר לי על פעם אחת שהוא היה באותו שהצדיק החייה את המת תינוק קטן, אין לי זמן להרחיב כרגע אבל תבין, פעם היו אולי מאות מחייה מתים אז תחשוב היום בקושי יש אחד .
    עזוב שהתנאים זה עילוי, הדברים שהתגלו אליהם והדברים שהם ידעו מהקבלה זה בכלל לא לרמה שלנו ולא חושב שיהיו כמוהם עוד. אולי יש נסתרים שאתה לא מכיר , זהו בעיקרון.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 11:33. סיבה: ....

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

באו נתחיל מזה שליהודים מותר לאכול חזיר
    השאלה לפי מי אתם הולכים.. הרפורמים, האורתודוכסים, רקונסטרוקטיבית או הקונסרבטיבית..
    אתם לצערי הולכים לפי הזרם הכי פרמיטיבי שלא נפתח ומוציא הלכות מהתחת שנקרא אוכתודוכסים.. הפורמים לדוגמא, הורידו את הקטעים באמונה שלהם של כל הניסים למיניהם (כמו עמוד האש, קריעת ים סוף, וכו') וקיבלו את דעת המדע שזה לא יכול לקרות.. בנוסף, הרפורמים מאמינים שעל אדם להאמין באיזה חלק שהוא רוצה באמונה ובאיזה חלק שהוא שלם איתו.. הוא יכול להאמין לדוגמה, שצריך רק להתפלל פעם אחת ביום או פעם אחת בשבוע או שהוא יכול להאמין שהוא צריך רק להדליק נרות שבת.. זה הכל.. הם גם אוכלים PORK אם הם רוצים, מערבבים בשר עם חלב.. זאת הדרך של הפורמים שאגב, מונים 53% מיהודים העולם... כך שהם מובילים ברשימה והריכוז הכי גבוה שלהם (מעל 85%) גרים בארצות הברית..

אחרי זה יש את הרקונסטרוקטיבית ואת הקונסרבטיבית שהם פחות או יותר דומים וגם הריכוז הגבוה שלהם בארצות הברית.. הם גם הולכים יותר לקראת הרפורמים אך לא עד כדי כך כמו הרפורמים ומשאירים חלק מהאורתודוכסים אצלהם..

עכשיו תגידו לי שרפורמים הם לא יהודים.. למה? כי הדוס המנוול אמר? מי שהוא שיגיד? הוא לא ברא את הדת, האנשים המציאו אותה במוח שלהם.. אז למה אם כבר מאמינים לא להאמין בדרך כזאת שנוחה לכולם? רק כי הדוס אמר.. שתראו איך בבונים שולטים בבובות..

עכשיו הבנתם שאתם הולכים ב-Path הלא נכון..

*הרפורמים גם נקראים "התנועה ליהדות מתקדמת..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 09-08-2007 בשעה 13:31.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תעוף מפה תעשה טובה מה אתה מבין בכלל.
    עובדה שרוב היהודים הולכים לפי מה שאמרתי וככה זה מראה שזה גם הכי נכון, אל תבלבל בשכל , שתבין מי אלה מקובלים בכלל תחזור אלי סבבה?
    חכמה בגויים תאמין תורה בגויים אל תאמין, אז אל תבוא לפה כאילו אתה מבין משו בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 14:16.

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    ...תחשוב שבנאדם כל חייו זה התורה הוא יכול להגיע לגדולות, כל אחד יכו ללהיות צדיק, אבל זה דורש עבודה , ועבודה לא של שנתיים שלוש, עשר שנים, עבודה של 40-50 שנה ואפילו יותר. בעצם כל זה, זה התורה שבעל פה שהיא לא פחות חשובה מהתורה שבכתב, בעצם מאיפה באו רוב ההלכות אתה חושב? מסיני, ככה שזה נשכח במשך הדורות בגלל החליטו על התורה שבעל פה כדי שלא ישכחו את התורה , תחשוב התנאים היו מחייה מתים ויכולים להמית בנאדם חי, אמוראים יכולים להמית אבל לא להחיות, יש לך בכלל תפיסה מה זה?, שמעתי סיפור מהרב שלי אתם יכולים להאמין או לא, שבדור הזה יש מחייה מתים אבל הוא נסתר והוא סיפר לי על פעם אחת שהוא היה באותו שהצדיק החייה את המת תינוק קטן, אין לי זמן להרחיב כרגע אבל תבין, פעם היו אולי מאות מחייה מתים אז תחשוב היום בקושי יש אחד .
    עזוב שהתנאים זה עילוי, הדברים שהתגלו אליהם והדברים שהם ידעו מהקבלה זה בכלל לא לרמה שלנו ולא חושב שיהיו כמוהם עוד. אולי יש נסתרים שאתה לא מכיר , זהו בעיקרון.
    חחח, אני חושב שמקור הבעיה הוא שהשאיפה שלך היא תורה, ללמוד תורה, וזהו.
    אתה חושב שזאת גדולה, אבל אני לא רואה את הגדולה בללמוד תורה, אולי זה מה שמרחיק אותי מהדת(חוץ מזה שאני לא מאמין בה').
    איזו גדולה יש בלמידת תורה? אתה לא משנה שום דבר, אתה סתם קורא ספר כל הזמן. קשה לי לראות את הגדולה בזה.

בקשר לטיפש למעלה, אני יהודי, נולדתי ככה, ואני לא יכול לשנות את זה, גם אם רציתי.
    אולי אני לא "יהודי אמיתי" כמו שאתה מנסה להסביר לי, "יהודי אמיתי", הוא אחד שמאמין ואובססיבי לדת.
    כל מה שקורה ל"יהודי אמיתי", הוא אומר שזה אלוהים שעוזר לו משמיים :\
    מצאת 10 שקל ברחוב וזאת כבר מתנה מאלוהים, מבחינתך.. זאת חשיבה ממש מטומטמת.

אמרת איפשהו שכל העולם הוא כלי של אלוהים לעזור לנו, חח, גם גרמניה הנאצית הייתה איזושהי דרך מסתורית שבחיים לא נבין כדי לעזור לנו? יש כאלו שאומרים שבגלל השואה אנחנו נמצאים היום בארץ ישראל, אבל באמת זאת הדרך היחידה שה' יתברך יכול לתת לנו מדינה? אני לא חושב.

אתה מבזבז את החיים שלך כדי שבעולם הבא יהיה טוב, אבל מה ההיגיון בזה? גם אם אני יגיד לך עכשיו לחיות את החיים שלך כפי שאתה רוצה ולא לחיות לפי חוקים של רבנים טיפשים, אתה סתם תגיד לי שאתה מעדיף לחיות ככה והיא טוב לך ככה.. אבל זה רק כי אתה רגיל ועשו לך שטיפת מוח כשהיית קטן, אתה לא יודע משהו אחר.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr BiN צפיה בהודעה
    מי זה אנחנו??? למה אתה עושה משהו בארה"ב? אתה חייל שם? לא..בינתיים אתה לא משלם מיסים למדינה שלך...
    התכוונתי שאתה לא משלם מיסים לארה"ב...ועוד אתה אומר" אנחנו",קודם תעשה משהו בארה"ב ואז תחזור ותגיד "אנחנו"...

ומצטער על אבא שלך אבל אתה לא יכול פשוט להאשים את המדינה..החיילים שלנו לא ירו בו נכון?
    נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 09-08-2007 בשעה 14:17.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr BiN צפיה בהודעה
    התכוונתי שאתה לא משלם מיסים לארה"ב...ועוד אתה אומר" אנחנו",קודם תעשה משהו בארה"ב ואז תחזור ותגיד "אנחנו"...

ומצטער על אבא שלך אבל אתה לא יכול פשוט להאשים את המדינה..החיילים שלנו לא ירו בו נכון?
    לא החיילים.. הוא לא היה בצבא אלא במשטרה.. היחידי שעוד נשאר ישר והגון וסיכון את עצמו בשביל העבודה..

בכל מקרה, אני כן משלם מיסים לארצות הברית.. כל עוד יש לי אזרחות אני מחוייב לשלם.. ככה זה גם למי שיש אזרחות ישראלית.. רק שהתמורה שלי היא שבזמן שאני משלם מיסים לארצות הברית, אני אקבל הנחה בטיפול בבתים שלי שם והמיסים שלי יהיו קטנים יותר כשאני אחזור לגור בתוך ארצות הברית..
    אגב, אני מתככון להתנדב לכוחות המזויינים של ארצות הברית.. רק שאני אציב להם תנאי.. או שאני טייס בצי או שאני לא מתנדב, ומותר להציב תנאים שם.. הם לא חייבים לקבל אם הם לא רוצים או שאם הם רוצים זאת החלטה שלהם.. אבל סביר להניח שיקחו אותי..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    חחח, אני חושב שמקור הבעיה הוא שהשאיפה שלך היא תורה, ללמוד תורה, וזהו.
    אתה חושב שזאת גדולה, אבל אני לא רואה את הגדולה בללמוד תורה, אולי זה מה שמרחיק אותי מהדת(חוץ מזה שאני לא מאמין בה').
    איזו גדולה יש בלמידת תורה? אתה לא משנה שום דבר, אתה סתם קורא ספר כל הזמן. קשה לי לראות את הגדולה בזה.

בקשר לטיפש למעלה, אני יהודי, נולדתי ככה, ואני לא יכול לשנות את זה, גם אם רציתי.
    אולי אני לא "יהודי אמיתי" כמו שאתה מנסה להסביר לי, "יהודי אמיתי", הוא אחד שמאמין ואובססיבי לדת.
    כל מה שקורה ל"יהודי אמיתי", הוא אומר שזה אלוהים שעוזר לו משמיים :\
    מצאת 10 שקל ברחוב וזאת כבר מתנה מאלוהים, מבחינתך.. זאת חשיבה ממש מטומטמת.

אמרת איפשהו שכל העולם הוא כלי של אלוהים לעזור לנו, חח, גם גרמניה הנאצית הייתה איזושהי דרך מסתורית שבחיים לא נבין כדי לעזור לנו? יש כאלו שאומרים שבגלל השואה אנחנו נמצאים היום בארץ ישראל, אבל באמת זאת הדרך היחידה שה' יתברך יכול לתת לנו מדינה? אני לא חושב.

אתה מבזבז את החיים שלך כדי שבעולם הבא יהיה טוב, אבל מה ההיגיון בזה? גם אם אני יגיד לך עכשיו לחיות את החיים שלך כפי שאתה רוצה ולא לחיות לפי חוקים של רבנים טיפשים, אתה סתם תגיד לי שאתה מעדיף לחיות ככה והיא טוב לך ככה.. אבל זה רק כי אתה רגיל ועשו לך שטיפת מוח כשהיית קטן, אתה לא יודע משהו אחר.
    בוא נתחיל מזה ברגע שאתה תיכנס לאמונה ולאהבה לבורא תאמין לי שתהיה לך תפיסה אחרת לגמרי.

אם דיברת אלי זה תרשה לי להגיב.
    אין דבר כזה יהודי אמיתי, כולנו יהודים, זה שאתה הולך בדרך לא נכונה קשה לשפוט אותך, כי לא נולדת לבית דתי, אבל בוא אני יגלה לך משו גם אני לא ! ואו איזה פלא. אפילו בית שהוא לא מסורתי אז אל תגיד לי שעשו לי שטיפת או או בטיח, ככה כולכם קוראים לזה היום, אבל כנראה שזאת שטיפת מח טובה תראה כמה נסחפים אחריה, אם זה לא היה משו טוב לא היו היום כמעט מיליון וחצי בעלי תשובה.
    אמרתי לך שוב אני לא יודע חשבונות שמיים, אבל כנראה זאת הייתה הדרך היחידה, אמרתי כבר שאומרים כמה סיבות אבל אני לא יכנס לזה .
    אני מבזבז את החיים שלי אוקיי, אולי בקרוב תשתנה התפסיקה שלך אבל בוא אני יגיד לך, אתה חושב שחיים פה שווים בכלל לחיי העולם הבא? להיות דבוק לבורא עולם אתה חושב שפה טוב יותר? אז אתה טועה בגדול, זה עולם העבודה, באים לפה לעבוד לא לנוח, אין זמן למנוחה, תבין כבר ששניה אחת בעולם הבא שווה לכל החיים בעולם הזה. ואני לא רגיל לחיות ככה כי אני בכלל לא דתי מלידה :\ רק הבנתי במשך הזמן שזאת הדרך הנכונה וככה צריך לנהוג כל החיים שלי, וברגע שאתה בוחר בדרך הזאת, העולם הבא זה לא המטרה, המטרה היא אהבה, כן תאמין או לא לבורא ורצון להודות לו . זה כבר דרגות גבוהות מאוד שאני מקווה בע"ה להגיע אליהן.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 14:25.

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי Human צפיה בהודעה
    אתה לא יהודי תעשה לי טובה בחייאת אכלת חזיר אתה לא יהודי כמה שתגיד לעצמך שאתה יהודי זה בכלל לא נכון
    בו נגיד לפי התורה אתה לא יהודי שאתה אוכל לא כשר ואוכל חזיר

אני יגיד לך תאמת לא בא לי לריב אם אף אחד יש לי הרבה חברים שהם לא יהודים ובכלל לא מישראל שאני סתם מכיר אותם יש להם כבוד אל היהודים והנוצרים שגרים בישראל הם הנוצרים סליחה על הביטוי אם חארות פשוט אין להם כבוד למדינה שהם גרים בה

תסתכלו על הדרוזים איך הם נאמים(לפחות חלקם)למדינה לא לנוצרים שבארץ שחושבים שרק להם יש בעיות
    אני שנולדתי גיליתי שסבתא שלי נפטרה עוד בגיל 43 שזה נראה לך טוב? לא יכולתי לראות אותה רק שמעתי כמה טובה היא הייתה אז אתה בא ומספר על הבעיות שלך כאילו אתה המסכן היחיד פה אתה מקבל מעל ומעבר פיצויים מהמדינה שאתה שונא

ג''יסון שאתה רשמת שלוקחים סתם אזרחים למילואים למה בארה"ב בטח מייבאים אנשים נכון? "מכינים" אותם בטח נכון? הם לא אזרחים הם נולדו חיילים
    אין מה לעשות אילו החוקים של מדינת ישראל ואתה פה רק בגלל שאתה מקבל כסף

אתה יכול ללכת לארה"ב "לבקר" שם עד שאתה בן 18 ואז להישאר שם כאזרח אמריקאי לא? אבל אתה כאן רק בגלל הפיצויים אפילו שאתה אמור לקבל...

לילה טוב.
    תגיד לי מה אתה טמבל? יהודי זה כבר לא רק דת, זה הפך ללאום. חוץ מזה ששני ההורים שלי יהודים, גם ההורים שלהם והסבים שלהם, אני עברתי ברית מילה ועליתי לתורה. מי אתה בכלל שתחליט בשבילי אם אני יהודי או לא? אני יהודי ולא משנה כמה אני "כופר וחוטא" אני עדיין נשאר יהודי כדת ישראל.
    רק בשבילכם אני אצטט איזה רבן שאמר "הלוואי הייתי אוהב את היהודי הצדיק ביותר כמו שה' אוהב את היהודי הכופר ביותר".
    אתם חושבים שאתם יודעים הכי טוב מה הנוצרים והערבים בארץ מרגישים ומייחסים לזה מעשי אלוהים.. אם תתפכחו תבינו שבגלל הגזענות והפאשיזם שיש פה בכמויות כלפי כל מיעוט שהוא לא יהודי אז תבינו. הייתה כתבה בעיתון של יום חמישי (ידיעות אחרונות) על ישוב דתי בגליל שקיבל אליו בהתחלה נוצריה מרומניה, בהתחלה הם קיבלו אותה יפה כי הם חשבו שהיא יהודיה, אבל אחר כך היא הביאה את בעלה הערבי וכ-ל הישוב התנכל להם, איים עליהם, בודד אותם. זה נקרא סובלנות?
    זה שאתה חושב שכולם סבלניים וטובים (ואני שמח שלפחות אתה ככה) זה אומר שאתה פשוט תמים. אין לך מושג כמה שחיתות וצביעות יש להרבה מאוד דתיים.

מעשים רעים לא ניתנים לכפירה על ידי קיום מצוות והסוואה של אמונה.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה צודק יש כאלה גם, אבל לך תדע מה שכתוב בעיתונים אני כבר הפסקתי להאמין לך תדע מה הם עשו להם, אי מתכוון לזוג הזה.
    ונכון שיש כאלה שהם גם גנבים , מושחתים וכו' וכו' , אבל בוא נגיד לך ככה אם היה דין תורה בארץ ישראל, זה האומר בית דין שהולך לפי חוקי שיפוט של התורה , תאמין לי שכלום מזה לא היה בארץ והיה סדר מופתי.
    אבל מה לעשות שהדמוקרטיה זה מה שאנשים חושבים שצריך להיות וחבל, בנתיים כל הגנבים והמושחתים תאמין לי שה' לא שוכח שום דבר, הכל יעיד עליהם בעולם האמת, הקירות שהם הסתתרו מאחוריהם יפתחו את פיהם.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    אתה צודק יש כאלה גם, אבל לך תדע מה שכתוב בעיתונים אני כבר הפסקתי להאמין לך תדע מה הם עשו להם, אי מתכוון לזוג הזה.
    ונכון שיש כאלה שהם גם גנבים , מושחתים וכו' וכו' , אבל בוא נגיד לך ככה אם היה דין תורה בארץ ישראל, זה האומר בית דין שהולך לפי חוקי שיפוט של התורה , תאמין לי שכלום מזה לא היה בארץ והיה סדר מופתי.
    אבל מה לעשות שהדמוקרטיה זה מה שאנשים חושבים שצריך להיות וחבל, בנתיים כל הגנבים והמושחתים תאמין לי שה' לא שוכח שום דבר, הכל יעיד עליהם בעולם האמת, הקירות שהם הסתתרו מאחוריהם יפתחו את פיהם.
    אני רוצה לצוטט לך חלק מהשיר Believe של Disturbed:

Believe, when you lie
    You will never need to recognize yourself
    To deceive
    To remove all chance of doubt and be received
    With your lie
    The deception is complete when you concede
    And decide
    To reject your lives, sacrificed to me

Penance can't absolve your sin
    All your belief
    Cannot absolve your sin

Believe, when you lie
    You will never need to recognize the source
    Of deceipt
    To renew your faith in God
    You must believe, in your lie
    The redemption is complete when you conceive
    And decline
    To release your lives
    Sacrificed to me

All your belief
    Cannot absolve your sin

Reap your life, like you want to
    recognize, all you've come to

Reap your life
    Veiled in shadow
    Recognize
    Faces of the crucified
    I can hear their screams tonight
    Ever haunting me

Burn your lie into me

All your belief
    Cannot absolve your sin

אם אתה רוצה את השיר, שהוא יפה לדעתי, פנה אלי במסר..

זה מה שלדיוויד ולי יש להגיד על כל האמונה..

המשך ערב מהנה,
    Jay.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,231 | הודעות: 8,199,824 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect