|
|
Social Skills וביטחון עצמי.... איפה הם היו? איך הוא השיג סטאטוס בלי הדברים האלה? קשה לי לראות את זה.
בכל מקרה, ברור לרוב האנשים פה שביטחון עצמי מושך בחורות. אז מה הוויכוח בכלל? לא שאני לא נהנה לראות דוגמנים אבל...![]()
cuz he doesnt understand make aesthetics
הוא אמר שהזה שפרסמתי פה האחרון מכוער.
תסתכל פה עמוד 5 והלאה, כל השיחות בצ'אט זה עם התמונה שלו: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=882906&page=5
אז יש 2 אפשרויות:
1.הוא לא נראה כמו דוגמן.
2.הוא נראה כמו דוגמן אבל הוא לא מדבר עם נשים["נשים מדברות איתו והוא לא מגיב" או איך שהוא כתב את זה]
צודק. אני הולך לאונן עכשיו על התמונות שפרסמת פה, תלך לאכול מסטיק שיהיו לך שריר לסת גדולים ויפים שתוכל לזיין!!!!!!!!
האמת שעכשיו אני נזכר בזה, גמאני הכרתי מישהו כזה. אבל לא באמת ייחסתי לזה כדוגמא כי הבנאדם היה טמבל רציני. זה כבר לא קשור לבטחון עצמי אלא לעובדה שהבנאדם עיוור פשוט ולא קולט תמציאות שלו או שהוא סתם מפגר.
אבל פאק, זה מקרים מאוד מאוד בודדים והם לא דוגמא לכלום. או שהם מתנהגים כמו TOTAL DOUCHEBAGS או שהם בעלי תסמונת דאון או פאק אחר רציני בראש.
אבל דוגרי, זה לא נמשך לנצח. מתישהו הוא קולט את מה שיש לו ביד ושהוא מאבד אותו ואיפה המקום שלו נמצא. כי טיפש ככל שיהיה, ברגע שהוא יבין שהוא רק מדרדר הבנאדם ישתנה. אף אחד לא רוצה לרדת יותר נמוך ממה שהוא, אף אחד. ממש לאט אמנם, אבל ישתנה. וממש לא בעזרת הסדנאות של יגאל וסניה. החיים יכולים להביא לך כזאת ראסיה לפעמים שאתה לא קם שנים ממנה.
מה שכןןןן שכחנו את זה שיש להם בנות בחיים אחרי הכל. וכאלה יפות באמת. זה שהם לא זורמים עם זה זה כבר פאק שלהם...כי לאנשים עם נתוני LMS נמוכים אין אפילו תהזדמנויות האלה. יכול להיות שהם אפילו הומואים והם בארון. חשבת על זה?
ואין על מסטיקים חלאס נו זה ממכר. והרבה יותר יעיל מהקורסים של מאפי.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 22:09.
looks money status
מה שאני חופר עליו שנים פה
אם אין לך לפחות מצב טוב באחד מהם אתה לא שווה יריקה ולא היית אמור להוולד. ואם נולדת, הגורל שלך הוא להיות בדיחה לHIGH SOCIETY. וכדאי לך מאוד להרוג את עצמך ולהפסיק להעביר את הגנים הנחותים שלך הלאה עם איזו שמנה עם גנים גרועים לא פחות משלך.
אלא אם כן אתה משפר את המצב ומתהפך את המהפך של החיים. מה שרוב האנשים לא יודעים איך לעשות ואם הם מנסים הם עושים את זה גרוע. כובעים זאת קבוצה אחת כזו.
LMS בדיחה של בתולים
איך אני אם אני אומר לך שבחור שהיה איתי בשכבה בתיכון היה נראה חרא רזה נמוך וכו', באמת ילד כאפות כזה שלא מרביצים לו כי פשוט מרחמים עליו שהוא יתפרק עם העצמות, כסף לא יודע אני לא מכיר אותו אבל הוא לא היה בא עם מותגים כל בוקר ולא עם BMW חדשה לבצפר, וסטטוס? בהפסקות היו רואים אותו עם 3 בנים יושב בפינה.
אני פוגש אותו במסיבה אחרי כמה זמן מוקף בנות, כוסית ביד [אלכוהול] , רוקד כאילו אין מחר
ומתברר שהוא מצחיק ותותח וגבר שפיץץץץץץץ
וכן הוא עדיין נשאר נמוך ולא נראה משהו רק שהוא קצת התנפח לא שזה מוסיף משהו למראה כן?
ישך הסבר?