קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 16:51
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 16:27
  3. ChoseN אחי הנה החתימה שלך....
    על ידי BlackCrow בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 14:04
  4. יופי..תותחים..
    על ידי Answ3R בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 218

כל מי שאמר שנשים מחפשות רק יופי - הנה ההוכחה שלא

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל כל מי שאמר שנשים מחפשות רק יופי - הנה ההוכחה שלא

שלום לכולם,
    אני בבסיס כרגע, יוצא שאני סוגר את החג אז לכל מי שלא מבין למה יש לי כל כך הרבה זמן להכנס לפורום..עכשיו אתם מבינים.

בכל מקרה, הסתכלתי קצת ביו-טיוב ועליתי על סרטון מטורף של אומן פיתוי לפני שהוא הפך להיות אומן פיתוי, הוא לא נראה כל כך טוב, אבל הוא לפחות משקיע בעצמו והוא מטפח את עצמו ויש לו יםםםםםםםם של בטחון...במקום לזיין תמח, קחו תהנו:

קוראים לו Cajun, היום הוא מאסטר של פיקאפ, ויש לו המון הרצאות אז אתם מוזמנים להכנס ולראות בעצמכם..תהנו.

2. קישורים ממומנים

ענק, ראיתי את זה מזמן
    אחד האנשים עם השפת גוף+טון דיבור הכי טובים ומסונכרנים שיצא לי לראות

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:55.

חחחח דבר כזה מטומטם

קודם כל נתחיל מזה שאנחנו לא רואים פה כלום חוץ מאיזה בן אדם שחושב שיש לו כוחות דיבור שהוא יכול למשוך בעזרתם בחורות, סקאמר חסר בושה [כמו כל "המסטר פיקאפ"] שגונב כסף מגברים תמימים בתקווה שהוא שהם יזיינו כוסיות [למרות שהם לא מביאים שום הוכחות לזה שיש להם בחורות].

עכשיו נעבור למה שאנחנו באמת רואים פה. אנחנו רואים גבר שנדבק לבחורות ולוקח מהן מספר [WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW]. ניקח לדוגמא את הדוגמא הראשונה, רואים בבירור שהיא אפילו לא מפסיקה ללכת, הוא פשוט הולך אחריה כמו איזה כלבלב ומדבר איתה, לוקח מספר [שמי יודע אם זה המספר שלה בכלל] וסוגר נשיקה על הלחי כשרואים שהיא לא עושה את זה מרצון אלה רק מטוב לב, וישר אחרי הנשיקה היא הולכת, לא ממשיכה לדבר איתו כלום, בורחת יותר נכון.

דבר שני, התוכנית הזאת זה פייק אחד גדול, אל תאמין לכל מה שאתה רואה על המסך. תסתכל על המציאות, לא מה שמיסטרי MASTER PICK UP VH1 וטייילר דורדן השקרן חסר בושה או RSDFAGGOTS שברגע שאתה מבקש כסף חזרה הם מכריזים שהם בפשיטת רגל אומרים.

והנה לך דוגמא מה קורה כשאתה משלם לDISCOVERY כסף על ה"BOOTCAMP" ומבקש אותו חזרה למרות שהBOOTCAMP עוד לא התחיל ואתה רוצה את הכסף חזרה..
    http://puahate.com/showthread.php?t=13224

הנה ההמצאה האחרונה של דיסקוברי שעולה רק 5987$ בשביל נסיעה מקליפורניה לווגאס, ממש ערך "אמיתי" בשביל הכסף.

http://puahate.com/showthread.php?t=24007

המאסטר פיקאפ האלה צריכים לשבת בכלא על הונאה בכסף ולא "להרצות" לגברים תמימים איך להשיג בחורות כשהם בעצמם לא מזיינים HB10 כל שבוע.

עריכה:אוקי עכשיו גם ראיתי עוד את הסרטון והוא גם סוגר נשיקה תוך 40 פאקינג שניות, נראה לך שב40 שניות אפשר לעשות DHV+CONFIDENCE+NEG+PICK UP POWER+ALPHA MALE+KINO?? או שזה בגלל שהוא נראה מספיק טוב?? או שהאפשרות הכי סבירה היא שכל התוכנית הזאת היא פייק אחד גדול.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-09-2012 בשעה 11:49.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    נשים מחפשות רק יופי.. וכסף..

אך הן נמשכות לדברים אחרים, לרוב במה שמעט יותר טוב מהמצוי.

יש מה בחורה חושבת (יופי) ויש מה בחורה עושה (מתהלכת כעיוורת אחרי האינסטינקטים שלה), שני דברים נפרדים.
    ווואלה לא ציפיתי לתגובה כזאת דווקא ממך.
    בכל מקרה, אני פשוט לא רואה טעם לדבר יפה הפעם...אל תזיין לי תשכל. בחורה נמשכת לאופי אבל מחפשת גבר עם יופי? זה מה שאתה אומר? מה גם אתה עכשיו אחד מהמכוערים האלה של הפורום שמפוצץ חצ'קונים על החזה ונראה כמו פיצה? חלאס לזיין תמח...אולי לך ספציפית חסרות הבנות אבל אני אומר לך שזה לא עובד ככה.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    חחחח דבר כזה מטומטם

קודם כל נתחיל מזה שאנחנו לא רואים פה כלום חוץ מאיזה בן אדם שחושב שיש לו כוחות דיבור שהוא יכול למשוך בעזרתם בחורות, סקאמר חסר בושה [כמו כל "המסטר פיקאפ"] שגונב כסף מגברים תמימים בתקווה שהוא שהם יזיינו כוסיות [למרות שהם לא מביאים שום הוכחות לזה שיש להם בחורות].
    הוא לא חושב שיש לו כוחות דיבור- יש לו כוחות דיבור, והוא באמת יכול למשוך בחורות בעזרתן, אל תתכחש למה שאתה רואה. "סקאמר חסר בושה"? בן כמה אתה ילדון? תפסיק לשחק במייפל סטורי כבר ואז תראה כמה אתה מזיין.
    עכשיו נעבור למה שאנחנו באמת רואים פה. אנחנו רואים גבר שנדבק לבחורות ולוקח מהן מספר [WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW].
    שזה בעצם...מה שאתה לא עושה?
    ניקח לדוגמא את הדוגמא הראשונה, רואים בבירור שהיא אפילו לא מפסיקה ללכת, הוא פשוט הולך אחריה כמו איזה כלבלב ומדבר איתה, לוקח מספר [שמי יודע אם זה המספר שלה בכלל] וסוגר נשיקה על הלחי כשרואים שהיא לא עושה את זה מרצון אלה רק מטוב לב, וישר אחרי הנשיקה היא הולכת, לא ממשיכה לדבר איתו כלום, בורחת יותר נכון.
    היא לא מפסיקה ללכת כי הוא אומר לה "אני לא עוקב אחרייך, אני פשוט הולך בכיוון הזה גם..תמשיכי ללכת", תלמד אנגלית. הוא לא הולך אחריה זה שתיים, הוא הולך לידה, תלמד להסתכל נכון. "שמי יודע אם זה המספר שלה בכלל" בוא נתערב שאתה היית מת לקבל מספר לא אמיתי?. ולדבר השלישי, היא הולכת כי הוא אומר לה "אתה נראת לי אחלה בחורה, אז אני יקח ממך עכשיו את המספר טלפון" ואז היא נותנת לו ואז הוא אומר "תני לי נשיקה על הלחי ונפרד" עד כמה אתה מטומטם?
    דבר שני, התוכנית הזאת זה פייק אחד גדול, אל תאמין לכל מה שאתה רואה על המסך. תסתכל על המציאות, לא מה שמיסטרי MASTER PICK UP VH1 וטייילר דורדן השקרן חסר בושה או RSDFAGGOTS שברגע שאתה מבקש כסף חזרה הם מכריזים שהם בפשיטת רגל אומרים.

לא מעניין אותי אם זה אמת או שקר, זה אחלה תוכנית ועובדה שככה זה נראה במציאות כל מה שהולך שם..תפסיק לזיין תשכל כבר!

והנה לך דוגמא מה קורה כשאתה משלם לDISCOVERY כסף על ה"BOOTCAMP" ומבקש אותו חזרה למרות שהBOOTCAMP עוד לא התחיל ואתה רוצה את הכסף חזרה..
    http://puahate.com/showthread.php?t=13224

הנה ההמצאה האחרונה של דיסקוברי שעולה רק 5987$ בשביל נסיעה מקליפורניה לווגאס, ממש ערך "אמיתי" בשביל הכסף.

http://puahate.com/showthread.php?t=24007

המאסטר פיקאפ האלה צריכים לשבת בכלא על הונאה בכסף ולא "להרצות" לגברים תמימים איך להשיג בחורות כשהם בעצמם לא מזיינים HB10 כל שבוע.

עריכה:אוקי עכשיו גם ראיתי עוד את הסרטון והוא גם סוגר נשיקה תוך 40 פאקינג שניות, נראה לך שב40 שניות אפשר לעשות DHV+CONFIDENCE+NEG+PICK UP POWER+ALPHA MALE+KINO?? או שזה בגלל שהוא נראה מספיק טוב?? או שהאפשרות הכי סבירה היא שכל התוכנית הזאת היא פייק אחד גדול.
    בקשר לעריכה שלך- מרוב שכל מה שאמרת עד עכשיו התבלגן לך בראש והכל פשוט נפל לך כמו מגדל מזכוכית מול העיניים, בגלל שהקטע האחרון שראית שהוא סגר נשיקה בכלום זמן...תראה כמה חארטה אמרת במשפט אחד. תחזור לשחק במייפל סטורי..שמה נראה לי הסיכוי הכי גדול שלך לקבל נשיקה על הלחי...או מאמא שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ווואלה לא ציפיתי לתגובה כזאת דווקא ממך.
    בכל מקרה, אני פשוט לא רואה טעם לדבר יפה הפעם...אל תזיין לי תשכל. בחורה נמשכת לאופי אבל מחפשת גבר עם יופי? זה מה שאתה אומר? מה גם אתה עכשיו אחד מהמכוערים האלה של הפורום שמפוצץ חצ'קונים על החזה ונראה כמו פיצה? חלאס לזיין תמח...אולי לך ספציפית חסרות הבנות אבל אני אומר לך שזה לא עובד ככה.

בקשר לעריכה שלך- מרוב שכל מה שאמרת עד עכשיו התבלגן לך בראש והכל פשוט נפל לך כמו מגדל מזכוכית מול העיניים, בגלל שהקטע האחרון שראית שהוא סגר נשיקה בכלום זמן...תראה כמה חארטה אמרת במשפט אחד. תחזור לשחק במייפל סטורי..שמה נראה לי הסיכוי הכי גדול שלך לקבל נשיקה על הלחי...או מאמא שלך.

ואי ואי אני בטוח שהוא הרבה כל כך הרבה ביטחון ועשה את כל תרגילי הפיקאפ של מיסטרי שהוא סגר נשיקה תוך 40 שניות. לזה אני קורא מאסטר פיקאפ!
    DHV+NEG+OPEN 90 DEGREE ANGLE+COCK FUNNY+BODYLANGUAGE+ALPHA MALE ב40 שניות וסוגר נשיקה.
    PICK UP IS LEGIT

[נתעלם מזה שהיא שחקנית ששילמו לה כסף]

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא יאמן...קראת הרבה חומר על פיקאפ אה? דופק לי פה סיסמאות של ספרים וחארטות...עד כמה אתה נואש להשיג בנות שאתה באמת כל כך עצוב מההשיגים שלך? כולה נשים גבר..

בקשר לנושא עצמו- אם אתה לא רוצה להאמין שזה אמיתי..אל תאמין. אני יודע שלא משנה מה אני יגיד לך זה לא ישנה את הדעה שלך..תאמין במה שאתה רוצה. אבל אתה יודע טוב מאד שזה אמיתי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

חחחחחחחחחחחח הויכוחים האלה מיותרים ואתם משעשים אותי כל כך
    dance little pupits!
    DANCE!!!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:56.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אנא ממך תגיב מתוך שכל חושב ולא מתוך דחפים אחרי.

אם תשאל בחורה ותגרום לה לחשוב בצורה מודעת מה היא מחפשת בגבר, היא תמנה לך רשימת קניות:

חתיך
    אינטליגנט
    עיניים כחולות/ירוקות
    גבוה
    עם כסף

אך כמו שאומרים, דבר אחד בפה דבר אחד בלב.

כשבחורה נמצאת בטבע, היא אינה פועלת בדרך כלל בצורה מודעת אלא נמשכת אינטואיטיבית/אינסטינקטיבית..
    הרי אין לה בטבע איזה ג'יני שישאל אותה איזה בחור היא מחפשת ויסדר לה אחד, גם כמות הגברים החתיכים בעלי העיניים החולות עם הכסף היא כרגע דיי נמוכה (אולי בעתיד הברירה הטבעית תכפיל אותם אבל כרגע הם מציאה דיי נדירה). במצב שכזה, הבחורה פשוט תופסת את המציאה הטובה ביותר שהיא העלתה בחכה.. בהרבה מקרים המציאה הזאת ממש לא יפה, בעלת עיניים כחולות, עשירה ואינטליגנטית.

יש סבירות טובה מאוד שאם אתה יודע להתנהג בצורה מעט בולטת מהשאר (קרא לזה פיקאפ אם בא לך) אצל הרבה בחורות ההתנהגות הזאת תחפר על חוסר ביופי או באינטליגנציה וכולי.
    נו מה אתה רציני...?
    ברור שכל גבר בעולם הזה רוצה שחברה שלו תראה כמו הכוסית שהוא רואה אתמול בסרט פורנו שהוא ראה במחשב- בלונדינית לא רזה מידי ולא שמנה, עם ציצים מושלמים ותחת מדהים (שלא נדבר על הצד השני של התחת..יש פה ילדים בני 11) אבל בגלל שאנחנו לא רואים כל יום כוסית מהלכת על עקבים ברחוב אנחנו "מתפשרים" על בחורה עם פנים יפות ונקווה שהיא לא יותר מ-שמנמנה.

אותו הדבר לגבי בחורות..ברור שכל הבחורות מחפשות חתיך עם שיער טיפה ארוך, מחוטב ולא שרירי מידי, עושה כושר, חכם, מנומס אבל גם שיודע להיות גבר אסרטיבי וליזום, עם קצת שיערות על החזה ועוד כל מיני חארטות שנשים חולמות עלייהם..(עשיר וזה..ברור לכולם) אבל בגלל שהם לא פוגשות כל יום באחד כזה, ואולי יש 1 או 2 כאלה בכל מועדון שהן מגיעות אליו, אז הן "מתפשרות" על גבר שמטפח את עצמו, שמדבר נורמלי או שפשוט יש לו המון בטחון...

אחי, זה ברור לכולם מה שאתה אומר, ומה שאמרת בקשר לפיקאפ שאם אתה יודע להתנהג בצורה בולטת יותר מהשאר (להפגין בטחון) אז יש לך הרבה יותר סיכויים לתפוס את הכוסית שבבנות כי היא מחפשת גבר כמוך.

בוא אני יציג את זה בצורה הכי פשוטה:
    ברור לכל הפורום, שכל הגברים שנכנסים לפורום הזה, הרוב לפחות, הם גברים שהיה חסר להם (או אפילו עדיין לחלק מהם...) נשים בחיים, וזה נובע מכל מיני סיבות שמן הסתם הסיבה הכי בטוחה זה שחסר להם יופי. לכולם פה בפורום חסר יופי. אין אחד פה בפורום שנראה פיגוז, כי אם הוא היה חתיך על, לא היה לו צורך להכנס לפורום פיקאפ. הפורום הזה כאן במטרה אחת - אנחנו פה כדי להסביר שלא צריך להיות חתיך על כדי להשיג כוסיות. אפשר להראות טוב (להראות טוב זה אומר להיות מטופח, גם אם אתה 1.68 אבל אתה יודע לטפח את עצמך, אתה נראה טוב) ולהשיג כוסיות כל עוד אתה משדר את אותו הדבר שגבר שהוא חתיך על - משדר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 18-09-2012 בשעה 14:59.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:56.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אנא ממך תגיב מתוך שכל חושב ולא מתוך דחפים אחי.

אם תשאל בחורה ותגרום לה לחשוב בצורה מודעת מה היא מחפשת בגבר, היא תמנה לך רשימת קניות:

חתיך
    אינטליגנט
    עיניים כחולות/ירוקות
    גבוה
    עם כסף

אך כמו שאומרים, דבר אחד בפה דבר אחד בלב.

כשבחורה נמצאת בטבע, היא אינה פועלת בדרך כלל בצורה מודעת אלא נמשכת אינטואיטיבית/אינסטינקטיבית..
    הרי אין לה בטבע איזה ג'יני שישאל אותה איזה בחור היא מחפשת ויסדר לה אחד, גם כמות הגברים החתיכים בעלי העיניים החולות עם הכסף היא כרגע דיי נמוכה (אולי בעתיד הברירה הטבעית תכפיל אותם אבל כרגע הם מציאה דיי נדירה). במצב שכזה, הבחורה פשוט תופסת את המציאה הטובה ביותר שהיא העלתה בחכה.. בהרבה מקרים המציאה הזאת ממש לא יפה, בעלת עיניים כחולות, עשירה ואינטליגנטית.

יש סבירות טובה מאוד שאם אתה יודע להתנהג בצורה מעט בולטת מהשאר (קרא לזה פיקאפ אם בא לך) אצל הרבה בחורות ההתנהגות הזאת תחפר על חוסר ביופי או באינטליגנציה וכולי.

טוב מכיוון שכבר חפרתי בנושא הזה יותר מדיי,
    אני אגיד תגובה אחת...ותגובה אחת בלבד.

כשחיינו בטבע, חיינו בשבטים פוליגמים,
    לא הייתה זוגיות - משמע לא הייתה תחרות על בני זוג.

במצב שבו אין תחרות על בני זוג,
    אין זה משנה מהו האופי של הבן זוג - אלא נטו ערך הישרדותי.

ערך הישרדותי הוא הסיכויים שלך לשרוד,
    אם אתה חי בשבט שבו נמצאים 130-150 אנשים, אתה תרצה להתחבר לאנשים שיש להם הכי הרבה סיכויים לשרוד.

לכן גברים נמשכים לנשים שנראות טוב,
    משום ש...כל שאר הגברים נמשכים אליהן, ואם יש אישה שכל הגברים נמשכים אליה,
    אם תעמיד צאצאים עם אותה אישה נחשקת - כל הגברים יטפלו באישה, ובילד.

זה יותר רלוונטי בשבילנו בני האדם,
    משום שהדרך הטבעית שלנו לעשיית ילדים - היא אורגיות.

משהו שהחרדים הבינו ממזמן, ולכן הם מבצעים בדיקת דנ"א לבני זוג עתידיים - לפני החתונה,
    זאת משום שלאנשים שונים יש התאמות גנטיות שונות.

אם גבר לא מתאים גנטית לאישה - הצאצא יצא חלש או פגום,
    כמובן שזה סרגל רחב מאוד והמצב הוא לא שחור לבן.

לכן באורגיות, כל הזרעים של כל הגברים שקיימו עם האישה יחסי מין נלחמים אחד בשני על מנת להפרות את האישה,
    אבל ! רק גופה של האישה יחליט איזה זרעים לקלוט,
    זאת משום שברחם האישה נמצאת מערכת פרומונים מיוחדת הדואגת לתת "בוסט" לכל הזרעים ש- כן מתאימים גנטית לאישה.

לכן תמיד קיבלנו את הצאצאים הבריאים ביותר בטבע.

אז עשינו אורגיות...אף אחד לא ידע מי האב,
    ונחש מה? כולם טיפלו בילד!

לכן האישה הכי נחשקת - היא האישה עם הערך ההישרדותי הכי גבוה,
    ולכן אתה נמשך לנשים נחשקות.

אזזזזזזזזזזזזזזזזז

למה נשים נמשכות?! קלטת נכון! משהו, יכול להיות כל דבר, שמבטא ערך הישרדותי !!!!
    בינגו!!

אבל שניה...מה מבטא ערך הישרדותי?
    אז ערך חברתי?Social Status? לא, זה לא היה יכול לבטא ערך הישרדותי,
    וזאת משום שחיינו בשבטים פוליגמים חסרי תחרות!

זה לא משנה מי היה חברמן או מצחיק או הצייד הכי טוב(וכן, לא היה מנהיג - הייתה מנהיגה וזה סיפור ארוך מאוד להוכיח את זה, אז..בפעם אחרת),
    מה שכן היה משנה... מסתבר שהיה.....

וכאן אני מניח שאתה יודע את ההמשך, מה ביטא את הערך ההישרדותי,
    כי חפרתי על זה מקודם.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא הבנתי כלום ממה שאמרת. לא הצלחתי לקשר את זה למה שדברנו ולא להבין כלום..(כן, יש לי בעיה בהבנת הנקרא...)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי כלום ממה שאמרת. לא הצלחתי לקשר את זה למה שדברנו ולא להבין כלום..(כן, יש לי בעיה בהבנת הנקרא...)
    בשפה פשוטה
    LOOK IS EVERYTHING

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:57.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect