מה זה כל הרייג' הזה
ואני פושע אני מתכוון לגנוב עוד מעט בנק
מה תעשה?
מה זה כל הרייג' הזה
ואני פושע אני מתכוון לגנוב עוד מעט בנק
מה תעשה?
|
|
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:39.
אל תגנוב אחי, יכניסו אותך לכלא
מה אתם גנובים ? כלא זה ה-מקום להגדיל את הסטטוס
תכלס בקטע הזה 2556 צודק אתה מסתובב עם המיץ של הזבל של החברה (שחורים) ומתגאה איך אתה גונב אופניים ולא משלם למוניות
למה אתה שופט אותו? זה הרי ידוע שלכושים יש תחביב בלתי מוסבר לגניבת אופניים ..
באח הגדול ישכחו אותך אחרי חודשיים-3, ואתה לא מרוויח שם מי יודע מה כסף, ויש הרבה שנשארו אנונימיים אחרי האח הגדול ולא ראו שקל מקמפיינים
וד"ר קליין לא יכול להפוך אותך לכוסון על, כן לשפר לך את היופי ולתקן את מה שהטבע נתן, אבל יש גבול גם לזה![]()
נערך לאחרונה על ידי GA20; 17-09-2013 בשעה 18:41.
אני
אגב אתם שיא ההייטרים איך שאתם יוצאים על AWAKE, וואלה אני לא משלם למונית עם כפית מה תגידו על זה??? כולה מונית כוסעמק טוב שאתם לא אומרים את השם שלו אחרי היטלר ביום השואה "יימח שמו AWAKE צורר המוניות"
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 17-09-2013 בשעה 22:51.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
באת עם חברים,כל אחד שם כסף למונית,בסוף יצא שהיו חסר לך אנשים(בגלל ריב).אתה תקוע עם החברים באמצע מקום שמום שאתה לא מבין בכלל איפה אתה.יש לך שיחה אחת לעשות לפניי שחבר שלך עוזב במונית אחרת.אתה לא יכול להשאר לישון בבית של המסיבה כי אי אפשר.ללכת מי שמה עד הביתה לוקח 4 שעות ברגל.
מה אתה היית עושה?
אגב בקשר לגניבת האופניים,אין לי באמת סיבה מיוחדת למה עשיתי את זה,פשוט הלכנו ברגל ,ראינו אופניים באיזה חצר בבית אחד,נכנסנו ולקחנו.חוץ מי זה השארנו את האופניים לא כל כך רחוק מהבית גם,ככה שאני מאמין שהם מצאו את האופניים
נ.ב תפסו אגב את חבר שלי בגלל מלשנים (בגלל אנשים כמוך 2566),היינו בערך 5 אנשים בתוך המונית וחבר שלי לא פתח את הפה על אף אחד,הוא שילם את הכל לבד