היי, אני רוצה להתחיל לעשות כושר באופן קבוע והגעתי למסקנה שבריכות זה משהו שאני אוכל להתמיד בו.
רציתי לדעת איך בדיוק אני מתחילה, כמה בריכות לעשות בהתחלה וכו'?? ומתי לההתחיל להעלות את מספר הבריכות?
וגם למישהו יש המלצה לבריכה טובה באיזור פתח תקווה?
היי, אני רוצה להתחיל לעשות כושר באופן קבוע והגעתי למסקנה שבריכות זה משהו שאני אוכל להתמיד בו.
רציתי לדעת איך בדיוק אני מתחילה, כמה בריכות לעשות בהתחלה וכו'?? ומתי לההתחיל להעלות את מספר הבריכות?
וגם למישהו יש המלצה לבריכה טובה באיזור פתח תקווה?
|
|
כמו בכל דבר בחיים...אם מפריזים ומגזימים בתדירות, זה יכול לפגוע.
הכוונה היא שאת צריכה פשוט להתחיל מבריכה אחת (הלוך, הפסקה.) , אם את מרגישה שזה קטן עלייך, תעשי בריכה נוספת (חזור, הפסקה.).
אם תרגישי שבבריכה הראשונה שתעשי זה יהיה לך קשה, אז תחכי קצת, תסדרי את הנשימות שלך, קחי אוויר, ותמשיכי שוב אחרי שתראי שזה מספיק לך.
לפי דעתי, לפעם הראשונה, את יכולה להסתפק ב-5 בריכות (הלוך חזור נקרא אחד) ואז אחרי תקופה קצרה כשתראי שזה נהיה לך קל ואת כבר לא מותשת מכל בריכה שאת עושה, תעלי את הקושי ותוסיפי עוד בריכות.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי moti2020; 24-09-2013 בשעה 03:25.
טוב בגדול אל תקשיבי למה שרונדי אמר (אחי בלי להעליב, אבל כנראה שאתה לא שחיין)
שחייה זה 99% טכניקה. אם את לא יודעת לשחות/לא מצליחה לסיים בריכה אחת מה שאת קודם כל צריכה לעשות זה ללמוד לשחות נכון לפי סגנון. בעקרון הכי טוב זה לקחת שיעורים פרטיים כי זה הרבה ניואנסים שצריך לראות את השחיין בשביל להבין איך לתקן לו את הסגנון.
בלי ללמוד סגנון נכון מעבר לזה שלא תהני מהשחיה כי תרגישי שאת נלחמת במים, גם רוב הסיכויים שתפצעי את עצמך, אז סתם חבל.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
טוב בסוף נפגשתי כמה פעמים עם חברה שהיא שחיינית והיא הראתה לי כמה טכניקות נשימה, נרשמתי לבריכה בספורטן והתחלתי השבוע. לא היה קל וקצת נתפסו לי השרירים אבל זה אומר שזה עובד לא?
כמה פעמים אני יכולה לשחות בשבוע? 3 זה בסדר? ואם אני עוצרת לנוח כל כמה בריכות זה בסדר או שזה פוגע בי?
זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות לעצמך. ספורט מצויין![]()