קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ביי גרנט שלום קשטן
    על ידי מתיתיהו בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 18:23
  2. להתראות שלום וביי ביי
    על ידי tip tip בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 14:23
  3. בקשר לסטנד ביי
    על ידי Amitz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 14:48
  4. ביי אחים שלי יש לי טיול ליומיים
    על ידי DoR TnT בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 15:02
  5. ביי ביי
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 20:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

ביי ביי PPD שלום NEOBUX..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל ביי ביי PPD שלום NEOBUX..

טוב ככה הרווחתי בPPD בחודש של עבודה רצינית 200$ ואז יוטיוב החליט למחוק לי את כל המשתמשים אז מה ? וויתרתי ? לא !
    העלאתי שוב את הסירטונים ושלחתי להם צפיות ב30$ מהכסף שהרווחתי בקליןפיילס ואז ראיתי תוצאות החזרתי תוך יומיים 10$ ואחרי יומיים שוב יוטיוב מחק לי את הסירטונים ! (וכן אני משתמש בVPN וכל זה אבל עדיין הוא מוחק לי אותם) עדיין לא וויתרתי העלאתי שוב !
    ושלחתי אחרי שבוע עוד צפיות ב30$ והפעם אחזרתי רק 5$ (יוטיוב בדיוק עכשיו מחק לי את כל 9 המשתמשים) אז יוצא שמ200$ נשאר לי 165$ (כל התקופה הזאת הייתי בנאובקס אבל לא השקעתי מהכיס ממה שהרווחתי באינטרנט השקעתי שם) עכשיו נמאס לי מPPD והשקעתי כבר ליפני פחות מחודש את הכסף שהרווחתי בקליןפיילס בנאובקס וקינתי משתמש גולד עם 200 מופנים בנתיים לא הרבה לוחצים לי אבל עדיין אני עושה כ5$ ביום רק משם וזה רק גודל! אני מקווה שכל זה כן ישתלם לי בנאובקס.. התוכנית שלי היא כזאת: כל שבוע או אפילו 8 ימים (כי קשה לקנות מופנים שאתה גולד) לקנות 100 מופנים ובמהלך השבוע לצבור את 20$ + כדי לקנות שבוע לאחר מכן ואחרי כמה שבועות שיהיו לי 1000 מופנים (לא חייב שכולם ילחצו) נגיד רק 500 ילחצו אז כבר יוצא שביום אני עושה 20$ ובשבוע 140 אז יש לי 120$ רווח בשבוע
    תודה על הזמן שלכם לקרוא את זה אבל היה לי חשוב לשתף אותכם ואני מקווה שבאמת ילך לי בנאובקס

2. קישורים ממומנים

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

מוזר שיוטיוב מוחקים לך בתדירות כזאת.. אולי האתר שקנית ממנו לא טוב?
    בכל מקרה בהלצחה

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

יפה, דבר עם Strider הולך לו ממש טוב שם.
    אם משקיעים נכון בNeobux כמו שStrider אמר מגיעים למצב שיש לך הכנסה קבועה בלי להשקיע אחר כך בזמן או בכסף.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

מניסיון של מישהו שאני מכיר, התוכנית הזו לא ילך לך. עדיף לך פשוט ללכת בשיטה הבטוחה של להרחיב ל-240 ימים. אך זה דורש השקעה רצינית. לכן, לא אמליץ לך להכנס. מה שיקרה בסופו של דבר, שאתה תקנה ותקנה, ובסוף תראה שככל אתה "מתקרב" למטרה שלך - תצטרך להרחיב את כל ה-1,000. מניסיון אני מזהיר אותך - אל תעשה את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    מניסיון של מישהו שאני מכיר, התוכנית הזו לא ילך לך. עדיף לך פשוט ללכת בשיטה הבטוחה של להרחיב ל-240 ימים. אך זה דורש השקעה רצינית. לכן, לא אמליץ לך להכנס. מה שיקרה בסופו של דבר, שאתה תקנה ותקנה, ובסוף תראה שככל אתה "מתקרב" למטרה שלך - תצטרך להרחיב את כל ה-1,000. מניסיון אני מזהיר אותך - אל תעשה את זה.
    קודם כל תודה על התגובה, תראה אני מבין למה אתה אומר את הדברים האלה, אם לומר את האמת אני נכנסתי לנאובקס בדיוק לפני חצי שנה והיה לי דווקא שם פעילות טובה (הגעתי ל300 מופנים) ורק הוצאתי את הרווחים ואז שגילתי את הPPD פשוט לקחתי משם את הכסף ושמתי בנאובקס, ועכשיו המטרה שלי היא לא להגיע ל2000 מופנים שלוחצים (כמעט בלתי אפשרי) המטרה שלי היא שמכל 100 מופנים שאני קונה ילחצו לי רק 40-50 ואז האלה שלא לחצו אחרי חודש יעלמו ואלה שלחצו ישארו עם AUTOPAY ואז בעצם להגיע בחודש ל400-500$ זהו.. שזה מצריך רק 400 מופנים שלוחצים בעצם.. ובמקרה שאפילו 50 לא לחצו אחרי יומיים אני עושה החלף אז זה יהיה בסדר.. אם אתה חושב שאני לא יצליח אשמח עם תגיב ותסביר לי יותר תודה

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי kfirc9 צפיה בהודעה
    טוב ככה הרווחתי בPPD בחודש של עבודה רצינית 200$ ואז יוטיוב החליט למחוק לי את כל המשתמשים אז מה ? וויתרתי ? לא !
    העלאתי שוב את הסירטונים ושלחתי להם צפיות ב30$ מהכסף שהרווחתי בקליןפיילס ואז ראיתי תוצאות החזרתי תוך יומיים 10$ ואחרי יומיים שוב יוטיוב מחק לי את הסירטונים ! (וכן אני משתמש בVPN וכל זה אבל עדיין הוא מוחק לי אותם) עדיין לא וויתרתי העלאתי שוב !
    ושלחתי אחרי שבוע עוד צפיות ב30$ והפעם אחזרתי רק 5$ (יוטיוב בדיוק עכשיו מחק לי את כל 9 המשתמשים) אז יוצא שמ200$ נשאר לי 165$ (כל התקופה הזאת הייתי בנאובקס אבל לא השקעתי מהכיס ממה שהרווחתי באינטרנט השקעתי שם) עכשיו נמאס לי מPPD והשקעתי כבר ליפני פחות מחודש את הכסף שהרווחתי בקליןפיילס בנאובקס וקינתי משתמש גולד עם 200 מופנים בנתיים לא הרבה לוחצים לי אבל עדיין אני עושה כ5$ ביום רק משם וזה רק גודל! אני מקווה שכל זה כן ישתלם לי בנאובקס.. התוכנית שלי היא כזאת: כל שבוע או אפילו 8 ימים (כי קשה לקנות מופנים שאתה גולד) לקנות 100 מופנים ובמהלך השבוע לצבור את 20$ + כדי לקנות שבוע לאחר מכן ואחרי כמה שבועות שיהיו לי 1000 מופנים (לא חייב שכולם ילחצו) נגיד רק 500 ילחצו אז כבר יוצא שביום אני עושה 20$ ובשבוע 140 אז יש לי 120$ רווח בשבוע
    תודה על הזמן שלכם לקרוא את זה אבל היה לי חשוב לשתף אותכם ואני מקווה שבאמת ילך לי בנאובקס
    בקשר ל- ppd:
    1. YouTube זה רק בורג קטן במערכת יש עוד המון דרכים להרוויח בעזרת PPD.
    2. יכול להיות שלא חיכית שבוע לפני שאתה קונה צפיות וזאת נורה אדומה ביוטיוב.
    3. יכול להיות שהאתר שקנית ממנו צפיות לא שלח לך אותם כמו שביקשת ובגלל זה הגעת למצב הזה.
    4. יפה מאוד שלא וויתרת אבל זה לא המהלך הכי חכם לקנות ישר כל פעם אחרי שמוחקים לך אחרי כמה ימים, בפעם הבאה הייתי ממליץ לך להבין את הטעות שבגלל זה מחקו לך את הסרטון, אם אתה חושב שזה בגלל שהעלת Generator וכו' אז זהו שלא.
    5. אני לא מבין ב- NeoBux אל תחשוב שאני מתעלם קראתי את מה שרשמת והייתי ממליץ לך לבקש עזרה ממי שכן מרוויח שם ומבין כי לבד זה הכל פנטזיות ושום דבר לא קורה בסוף למרות שזה נשמע מציאותי.

בהצלחה!

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

קודם כל תודה על התגובה, תראה אני מבין למה אתה אומר את הדברים האלה, אם לומר את האמת אני נכנסתי לנאובקס בדיוק לפני חצי שנה והיה לי דווקא שם פעילות טובה (הגעתי ל300 מופנים) ורק הוצאתי את הרווחים ואז שגילתי את הPPD פשוט לקחתי משם את הכסף ושמתי בנאובקס, ועכשיו המטרה שלי היא לא להגיע ל2000 מופנים שלוחצים (כמעט בלתי אפשרי) המטרה שלי היא שמכל 100 מופנים שאני קונה ילחצו לי רק 40-50 ואז האלה שלא לחצו אחרי חודש יעלמו ואלה שלחצו ישארו עם AUTOPAY ואז בעצם להגיע בחודש ל400-500$ זהו.. שזה מצריך רק 400 מופנים שלוחצים בעצם.. ובמקרה שאפילו 50 לא לחצו אחרי יומיים אני עושה החלף אז זה יהיה בסדר.. אם אתה חושב שאני לא יצליח אשמח עם תגיב ותסביר לי יותר תודה
    אין סיכוי שמתוך 1,000 ישארו לך 400 מופנים שלוחצים - זה סתם חלום. כל יום ממוחזרים אצלי מעל 300 מופנים, ומתוך האלפים שיש לי, יש לי רק מקסימום 30 שלוחצים קבוע. אני באמת לא ממליץ לך ללכת בשיטה הזו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    בקשר ל- ppd:
    1. YouTube זה רק בורג קטן במערכת יש עוד המון דרכים להרוויח בעזרת PPD.
    2. יכול להיות שלא חיכית שבוע לפני שאתה קונה צפיות וזאת נורה אדומה ביוטיוב.
    3. יכול להיות שהאתר שקנית ממנו צפיות לא שלח לך אותם כמו שביקשת ובגלל זה הגעת למצב הזה.
    4. יפה מאוד שלא וויתרת אבל זה לא המהלך הכי חכם לקנות ישר כל פעם אחרי שמוחקים לך אחרי כמה ימים, בפעם הבאה הייתי ממליץ לך להבין את הטעות שבגלל זה מחקו לך את הסרטון, אם אתה חושב שזה בגלל שהעלת Generator וכו' אז זהו שלא.
    5. אני לא מבין ב- NeoBux אל תחשוב שאני מתעלם קראתי את מה שרשמת והייתי ממליץ לך לבקש עזרה ממי שכן מרוויח שם ומבין כי לבד זה הכל פנטזיות ושום דבר לא קורה בסוף למרות שזה נשמע מציאותי.

בהצלחה!
    כן אתה צודק יוטיוב הוא באמת בורג קטן אבל אם זאת הוא היותר פשוט יש את SEO ואתרים וכאלה שאני לא מבין בכלל וניסיתי להבין לא הצלחתי.. וקניתי את הצפיות רק מViralSocial, כן חיכיתי כמה ימים עד שהוספתי את הצפיות, ויוטיוב אתמול מחק לי סירטון שרק העלאתי (חמש דקות אחרי הוא מחק לי חח) לא ידעתי שזה אפשרי
    תודה רבה

אין סיכוי שמתוך 1,000 ישארו לך 400 מופנים שלוחצים - זה סתם חלום. כל יום ממוחזרים אצלי מעל 300 מופנים, ומתוך האלפים שיש לי, יש לי רק מקסימום 30 שלוחצים קבוע. אני באמת לא ממליץ לך ללכת בשיטה הזו.
    לא הבנת למה התכוונתי, לא התכוונתי שאותם 400 מופנים ילחצו לי קבוע אלה שמתוך ה1000 רק 400 ילחצו לי מדי יום לא משנה אם זה אותם 400 של יום שעבר או לא, ככה יוצא שאחרי חודש נגיד 300-400 מופנים נגמרים אז במהלך החודש הבא אני משלים אותם אבל כמות הקליקים שלי לא תושפע כלכך אז אני מתכוון להגיע ל1500 קליקים ביום (לא משנה אם המופנה הזה לחץ אתמול או לא, אבל אני כן ישים לב שאף מופנה לא יגיע למצב שהוא לא לחץ כבר 3 ימים אני יעשה לו מחזר) אני לא חושב שזה יהיה ממש מסובך רק לעקוב..
    בכל מקרה אני אתן לזה ניסיון של חודשים במקרה הכי גרוע סתם בזבזתי את זמני,(גם אני נכנס פעם ביום עושה את 9 קליקים ויוצא אז לא כזה הרבה)
    עריכה : Strider יש לי שאלה קטנה.. מה זה הRental Queue ?
    נערך לאחרונה על ידי kfirc9; 20-09-2013 בשעה 16:02.

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

כן אתה צודק יוטיוב הוא באמת בורג קטן אבל אם זאת הוא היותר פשוט יש את SEO ואתרים וכאלה שאני לא מבין בכלל וניסיתי להבין לא הצלחתי.. וקניתי את הצפיות רק מViralSocial, כן חיכיתי כמה ימים עד שהוספתי את הצפיות, ויוטיוב אתמול מחק לי סירטון שרק העלאתי (חמש דקות אחרי הוא מחק לי חח) לא ידעתי שזה אפשרי
    תודה רבה

לא הבנת למה התכוונתי, לא התכוונתי שאותם 400 מופנים ילחצו לי קבוע אלה שמתוך ה1000 רק 400 ילחצו לי מדי יום לא משנה אם זה אותם 400 של יום שעבר או לא, ככה יוצא שאחרי חודש נגיד 300-400 מופנים נגמרים אז במהלך החודש הבא אני משלים אותם אבל כמות הקליקים שלי לא תושפע כלכך אז אני מתכוון להגיע ל1500 קליקים ביום (לא משנה אם המופנה הזה לחץ אתמול או לא, אבל אני כן ישים לב שאף מופנה לא יגיע למצב שהוא לא לחץ כבר 3 ימים אני יעשה לו מחזר) אני לא חושב שזה יהיה ממש מסובך רק לעקוב..
    בכל מקרה אני אתן לזה ניסיון של חודשים במקרה הכי גרוע סתם בזבזתי את זמני,(גם אני נכנס פעם ביום עושה את 9 קליקים ויוצא אז לא כזה הרבה)
    נו כאן הבעיה, העלאתי את אותו סרטון שמחקו לך שוב ושוב... היית צריך לעשות משהו קטן בסירטון לשנות שנייה אחת את הקול או למחוק שנייה מהסרטון והם לא היו מגלים שהסרטון הועלה פעם אצלם אחי..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    נו כאן הבעיה, העלאתי את אותו סרטון שמחקו לך שוב ושוב... היית צריך לעשות משהו קטן בסירטון לשנות שנייה אחת את הקול או למחוק שנייה מהסרטון והם לא היו מגלים שהסרטון הועלה פעם אצלם אחי..
    יכול להיות שאתה צודק אבל כרגע אין לי עוד כסף להשקיע על צפיות וכאלה ואני צריך לפתוח עוד משתמשים מה שאני יעשה זה אני יחכה קצת אם הPPD וישקיע בנאובקס כמו שאמרתי אני יתן לנאובקס חודשיים אם לא ילך לי שם אז אני יחזור לPPD והפעם אני ישקיע כסף מהכיס כדי לקנות צפיות.. תודה

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

Rental Queue - זה אפשרות שאתה משכיר מופנים (55 מופנים שאתה גולדן) והם עולים יותר. עדיף לך להשכיר בדרך הרגילה.
    שוב - שלא תגיד שלא אמרתי, עדיף לך לא לעשות את התוכנית הזו. אך החלטה שלך.

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

Rental Queue - זה אפשרות שאתה משכיר מופנים (55 מופנים שאתה גולדן) והם עולים יותר. עדיף לך להשכיר בדרך הרגילה.
    שוב - שלא תגיד שלא אמרתי, עדיף לך לא לעשות את התוכנית הזו. אך החלטה שלך.

בהצלחה.
    לפי מה שאתה ממליץ אני צריך להשקיע עוד הרבה כסף ואין לי עוד כסף להשקיע על זה עכשיו, יש לך עוד דרך שלא תעלה לי כלכך הרבה כסף ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

יש לך אופציה להשכיר 100 מופנים במחיר הרגיל בעמיים ביום אבל אתה חייב להיות מהיר מאוד!! וגם אז לא תמיד זה מצליח....
    strider...אני כבר השקעתי בנאו באקס 235 דולר....יש לי גולדן ו 285 מופנים.....רק לא מזמן גיליתי שקשה להשכיר מופנים בגולדן....אני שוקל לשדרג ל unlimited...ולהשכיר 200 כל 4 ימים עד שאני יגיע למקסימום.......היית ממליץ לי?....בכללי היית ממליץ על נאו באקס??...

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

ציטוט נכתב במקור על ידי itamarmiara צפיה בהודעה
    יש לך אופציה להשכיר 100 מופנים במחיר הרגיל בעמיים ביום אבל אתה חייב להיות מהיר מאוד!! וגם אז לא תמיד זה מצליח....
    strider...אני כבר השקעתי בנאו באקס 235 דולר....יש לי גולדן ו 285 מופנים.....רק לא מזמן גיליתי שקשה להשכיר מופנים בגולדן....אני שוקל לשדרג ל unlimited...ולהשכיר 200 כל 4 ימים עד שאני יגיע למקסימום.......היית ממליץ לי?....בכללי היית ממליץ על נאו באקס??...
    הבעיה בנאובאקס זה התוכנית שלהם, היא מאוד טובענית והמחירים גבוהים, לעומת זאת מה שטוב בזה, שהמערכת עמידה.
    אבל neobux זה לא אתר הbux היחיד ואנשים מרוויחים הרבה מאוד כסף באתרי bux אחרים.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אני במיוחד אוהב בנאו באקס שיש אפשרות להשכיר מופנים....שזה ההבדל העיקרי בין שאר אתרי ה הבאקס האמידים והאמינים שמשלמים כמה שנים כמו קליסנס....בנוסף מרוויחים יחסית הרבה עם מנוי גולדן מספיק 35 אחוז לחיצות מכמות המופנים השכורים בישביל לעשות רווח לא רע כל חודש...ובדרך כלל עוברים את האחוז הזה.....וגם הכי חשוב לא צריך יותר מ 5 דקות ביום ללחוץ רק על ההודעות הכתומות.....אין עוד אתר אחד שעונה על היתרונות האלה שמצאתי באינטרנט...וחיפשתי מעל כ 100 אתרים שנירשמתי אליהם וניסיתי אותם ולא הייתי מרוצה....חוץ מפרו באקס...ששילמו לי להפתעתי!!! והם משלמים יותר טוב מנאובאקס אבל עדיין בגלל ההיסטוריה של המנהל של פרובאקס תמיד יהיה חששות...אז לא יודע כרגע נאו באקס מקום ראשון בישבילי....אבל הייתי שמח לשמוע על עוד אתר כמו נאובאקס שיהיה לי כדאי להשקיע בו כסף....אין לי בעיה של השקעה כספית אני מרוויח טוב יחסית ואני באמת שואף להתפרסנס מהאינטרנט....לכן בשמחה הייתי מוכן לשמוע על עוד באקסים או רעיונות לרווח באינטרנט ששוה השקעה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,613 | הודעות: 8,173,200 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect