נכתב במקור על ידי
matany001
היי..
אממ יש לי בעיה קטנה.
זוכרים תאקסית שלי? קיצר מישהי שהייתי איתה חצי שנה רוב הזמן הייתי בטירונות, הקשר שלנו היה מסובך וקשה,
נפרדנו לפני חודשיים בערך, היה לי ממש קשה, לקחתי את זה קשה הייתי איזה שבועיים בדיכאון כזה. אחרי איזה חודש פשוט שכחתי ממנה, וכבר לא הרגשתי כלום!
לפני איזה שבוע התחלנו שוב לדבר שאני כבר לא מרגיש אליה כלום, רצינו להפגש כדי לספר אחד לשניה מה חדש וזה, היא הגיע לירושלים פשוט הייתי המום. כוסית ברמות מפגרות, באה עם ג'ינס קצר צמוד וגופיה, ואני בדיוק חזרתי מהצבא והייתי חרמן מת.
מפה לשם ישבנו דיברנו התחלנו להתנשק, בסוף סיימנו ברכב שלי.. סתם היא הביאה לי ביד התמזמזנו קצת וזהו היא חזרה הביתה, ודווקא לא חשבתי עליה בכלל אחרי, כיאילו לא רציתי שנחזור או משהו.
וסתם אתמול דיברנו בפלאפון איזה ארבע שעות, וזה נהיה אינטימי כזה, היא הייתה חרמנית קצת דיברה לאט ובטון חמוד כזה.
וקבענו שניפגש אצלי בבית ביום ראשון לפני שאני חוזר לצבא כדי לראות סרט, ואז היא אמרה "אבל אם אני אבוא אתה יודע מה יקרה"
"אני לא רוצה שתתאהב בי שוב" שאלתי אותה אם היא רוצה שנשכב היא אמרה שכן.. וזהו קבענו..
עכשיו העניין מבחינתי, שכל עוד זה רק סקס היא הדבר הכי מושך בעולם בעני ואני מת להיות איתה.
בתור בת זוג? אנחנו לא מתאימים בשיט. אני לא יודע, אני מפחד להתאהב בה, כי כן יש בה משהו שבגללו התאהבתי פעם קודמת, ואני ממש לא רוצה לחזור לזה, אבל מצד שני הבחורה ממש בקטע שלי, והסקס שלנו מצויין ואין לי אופציות, זה או זה או יד שמאל.
קיצר אני מפחד שאני התאהב.. מה אומרים שווה לקחת תסיכון?