היי חבר'ה!!
קודם כל אני רוצה להודות לכל התומכים הטכניים התותחים שעזרו לי לפני שנתיים בערך, בקניית המחשב הנוכחי דרכו אני מקליד את ההודעה. הוא רץ נהדר, עד היום לא היה צורך בפרמוט כלשהו, המשפחה והחברים ממש פרגנו על הקנייה המוצלחת.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=790839
האח הקטן שלי גדל והגיע גם זמנו לקבל מחשב חדש
זקוק לעזרתכם, מאוד אשמח אם החבר'ה הוותיקים של הפורום יפרגנו בעזרה מקצועית המאפיינת את הפורום הנדיר הזה!
התקציב: 2500 ש"ח ללא מסך.בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
(חריגה - 3000).
השימושים של המחשב:
1) השימוש העיקרי - הורדת משחקים וצריבתם ל-XBOX.
2) שימוש נוסף - הרצת סרטים ברמה סבירה, שימוש חשוב אך לא החשוב ביותר.
3) שימוש משני - לשחק במחשב, חשוב אך לא ברמה כזאת שיש צורך לחרוג מהתקציב, הרי אחי משחק בעיקר ב-XBOX (לצורך העניין, אנו מודעים לעובדה שהמשחקים שיצאו בעוד שנה נניח, כבר לא ירוצו כלכך טוב על המחשב, זה בסדר).
ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: אין לי מושג, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולקבוע את הגודל בהתאם לשימוש העיקרי במחשב.
האם הקונה זקוק לכונן אופטי:
1) יש צורך בצורב סטנדרטי (לא יקר מידי אך לא גרוע).
2) מה זה Light Scribe?
3) אם מדובר בצריבת משחקים ל-XBOX וסרטים ל-DVD, יש צורך במשהו מיוחד לצורב?
האם אתה צריך ציוד הקפי:
1) יש צורך במקלדת, עכבר ורמקולים (ממש לא יקרים, העכבר והמקלדת לא מהותיים בכלל, רק הרמקולים צריכים להיות מעט קרובים לסטנדרט).
2) כמו כן, יש צורך במארז, כזה הקרוב לסטנדרט אך זול מעט ממנו, אנחנו לא רוצים להשקיע בו יותר מידי (חשוב רק שלא יראה ממש מכוער ושלא יגרום נזק לחומרה בגלל חוסר בפתחי איוורור למשל).
3) יש צורך במסך, מעדיפים אחד זול, האם תהיה לזה השפעה על הרצת הסרטים והמשחקים במחשב?
האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה:
1) אייבורי
2) TMS
(TMS יותר עדיפים הבעיה שהם לא זולים, אשמח לראות מפרטים אצל שניהם).
איפה אתם גרים: פתח תקווה.
האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה):
כן! יש גם צורך בהתקנת הווינדוס ושאר התוכונת הבסיסיות כמו וורד ואקסל.
הערות:
1) כמה מאווררים צריך בשביל להוריד משחקים למחשב, האם יש צורך בכלל?
אם כן, מה ההסתברות שעם כל הציוד ההיקפי לא נעבור את התקציב?
2) אילו עוד פרמטרים עלי לקחת בחשבון ולא ציינתי, בהתאם לשלושת השימושים שהזכרתי קודם?
ממתין למענה המקצועי של הפורום,
רב תודות, חג שמח![]()

ציטוט ההודעה