שלום כולם !
מאחר שראיתי שהפורום פה קצת מתחיל להוריד הילוך עם כל המדריכים הטובים , ו 90% מהאשכולות הם דיונים וכאלה , החלטתי לתת לכם ככה איזה מדריך טוב לכל מי שלא רוצה להתעסק עם CPA\PPD וגם לכאלה שכן מתעסקים עם האתרים האלה ורוצים לעשות עוד קצת כסף מהצד [כמוני] .
מה המטרה שלי ?
במשך הימים הבאים אני מתכוון להשיג כמה שיותר כניסות לכתובות המקוצרים שלי במינימום עבודה , אני יכול לפרסם בפורומים , לפתוח אתרים לשים שם קישורים ולקדם וכו' , אבל כמו שאמרתי כבר, את הכל אני עושה במינימום עבודה ...
איך אני עושה את זה ?
כנסו שנייה ליוטיוב , כן כן , תפתחו כרטיסיה חדשה של יוטיוב ותרשמו " The Lion king full movie "
התוצאה הראשונה שיצא לי היא 30 דקות מתוך הסרט ויש לו 5.9 מיליון צפיות ! והוא הועלה רק לפני 9 חודשים ,
אז בואו נעשה חישוב 9 חודשים זה 270 יום ויש 5.9M אז עושים 270\ 5,900,000 = 21,851 צפיות ביום !
נגיד והעלתי סרט עם אותו כמות צפיות יומיות ( 21K) .
נניח ושמתי בדיסקריפשיין של הסרטון " לינק-מקוצר.קום : Download the full movie from here "
והקישור שולח את האנשים לאתר ששם יש קישור להורדה שגם הוא מקוצר .
נניח שמתוך ה 21K צפיות ביום 2K נכנסו ומתוכם עוד 1.5K להורדה ( הורדה רגילה - לא PPD ) יש לי 3.5K כניסות מכל העולם .
3.5K צפיות מכל העולם יוצא בערך 7$ יומית לסרטון אחד .
תחשבו שהעליתם 30 סרטים ( ובינינו מה הבעיה להעלות סרט ליוטיוב ? ) ועל כל סירטון 2K כניסות לקישורים המקוצרים ביחד (גם בדיקריפשיין וגם להורדה באתר שלכם) זה 60K כניסות ביום !
60K כניסות ביום מכל העולם = בערך 100$ !!! ( ביום !)
חשוב - לבחור את האתר קיצור כתובות הכי מומלץ עם הרייטים הגבוהים ביותר , אולי עוגד דולר ל1K צפיות לא נראה כזה הרבה אבל בסופו של חודש זה מביא לכם כמה עשרות דולרים יותר !
עוד דבר אחד שהוא די חשוב - בדיסקריפשיין של הסירטון תרשמו זכויות יוצרים ( למשל : "כל הזכויות שמורות לדיסני ליוצרים של מלך האריות ") .

] .
ציטוט ההודעה