אולי מישהו פה מכיר אתר שאני יכול לעלות אליו תכנים לצפייה ישירה ולקבל על זה כסף על צפיות? כמו שהיה פעם PutLocker (או משהו כזה) אבל הבנתי שהם לא משלמים על צפיות יותר :\ .
נערך לאחרונה על ידי Haifa&MadriD; 06-10-2013 בשעה 17:37.
מישהו?
צפייה ישירה של סרטים זה בעיקרון לא חוקי, אבל אני לא בטוח.
אסור.
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
נכתב במקור על ידי Leverage צפייה ישירה של סרטים זה בעיקרון לא חוקי, אבל אני לא בטוח. נכתב במקור על ידי sapirt5 אסור. תודה רבה! ומה לגבי השאלה השניה? מישהו מכיר אתר כזה שמשלם על צפיות?
נכתב במקור על ידי Haifa&MadriD תודה רבה! ומה לגבי השאלה השניה? מישהו מכיר אתר כזה שמשלם על צפיות? כמו יוטיוב?
נכתב במקור על ידי Leverage כמו יוטיוב? כן משהו כזה
UPP.
פליקס חח
נכתב במקור על ידי onlyiatraf פליקס חח מקבלים שם כסף?
נכתב במקור על ידי Haifa&MadriD מקבלים שם כסף? אני אישית לא עבדתי איתם אבל שמעתי מכמה אנשים שמקבלים שם איזה שקל או 2 על אלף צפיות
נכתב במקור על ידי onlyiatraf אני אישית לא עבדתי איתם אבל שמעתי מכמה אנשים שמקבלים שם איזה שקל או 2 על אלף צפיות ממה שאני הבנתי זה אמור להיות 12 ש"ח ל 1K אבל זה יוצא בסביבות ה 8 ש"ח ל 1K (יוניקים )
הוכחת תשלום 1# - AdshiftMedia - PPD הוכחת תשלום #2 - AdshiftMedia - PPD הוכחת תשלום 3# - סקרים - ipanel
נכתב במקור על ידי יוסמוס ממה שאני הבנתי זה אמור להיות 12 ש"ח ל 1K אבל זה יוצא בסביבות ה 8 ש"ח ל 1K (יוניקים ) אתה יכול לשלוח לי קישור שרשום באתר שלהם את זה?
חוקי הפורום