לידידה שלי היה יומלודת,היא ארגנה מסיבה שאנשים חיכו לה חודשיים לפניי,כולם היו חמים על זה,אנשים תפסו מקומות בבית שלה כבר שלוש חודשים לפניי.
אגב זאת לא מסיבה של אתה בא לשמה,שותה ומשחק BEER PONG,זאת מסיבה של WINE ולאפדנסים,או שאתה רוקד או שאתה עף מהמסיבה כמו טיל
קיצר הלכתי לקנות לי ולחבר שלי קצת שתייה,קניתי BACARDI GOLD ואמרתי שזה יספיק.(כי בהתחלה רציתי לקנות עוד JACK DANIELS) אבל ידעתי שאני לא יסיים בכל מקרה אז לא קניתי בסוף.
שמים מוזיקה חזקה באוטו,נכנסים לוייב מהר,וצועקים כמו משוגעים חחחח
מגיעים לשמה,ונשבע שיותר מחצי האנשים יוצאים מהבית כדי לבוא להגיד לנו שלום חחחח וואיי ממש ריקנו את הבית,קיצר נשארים עוד קצת באוטו כדי לתפוס כמה שיותר צומת לב,יוצאים,אני שותה עם חבר,נותן לחברה אחרים שלי,שותים ביחד צוחקים,מדברים עם הבחורות בחוץ,משתכרים עוד ואז כשאני כבר מתחיל להרגיש שההרגשה התחילה,אני נכנס לבית.מתחיל לרקוד כמו משוגע,מקבל לאפדנסים,עובר בין הבחורות נותן מכות בתחת בקטנה כזה הן צוחקות,מתחיל פה דיבור,ואופ מתחיל לרקוד,יורד לרצפה,מקבל לאפדנס,מבסוט,עובר להבאה.
בנתיים שאני מסתובב קולט את החבר הכי טוב שלי מקבל את הלאפדנס של החיים שלו,נשארתי עם פה פתוח,הבחורה אשכרה עושה עליו גלגלון,קפצה עליו,מה היא רק לא עשתה.
הלכו לריב מכות שמה אבל מהר פיזרנו את כולם והרגענו את כולם ככה שבסוף כולם חזרו למסיבה.כשהמסיבה הסתיימה,פה התחיל הקושי...נראה לי היה משהו כמו 2 בלילה ונשארו בערך 20 אנשים בשביל לישון פה בעיר שלנו,הבעיה הייתה שלא היה איפה ולא היה איפה למזמז את הבחורות,זה הרגיז את כולם בגלל שהיה איזה טמבל אחד שלא ארגן את הבית שלו כמו שצריך ובסוף יצא שאנחנו אצלו בבית אבל אסור לנו להכנס לחדרים???קיצר זזנו מי שמה ובסוף אני שתי חברים שלי ובחורה אחת הלכנו לישון אצל חבר.שתי חברים שלי ושתי בחורות ישנו על המיטה,אני ועוד בחורה לבנה אחת ישנו על המיזרון ואחד על הרצפה חחחחחח התעוררנו והלכתי לקנות לכולם אוכל,היה טעים ואז כולם זזו.
לסיכום,לילה מטורף,מלא סטלה,לא הפסקנו להעביר צחוקים ולהתחיל עם בנות,באמת שבהתחלה פחדתי שלא יהיה מספיק בנות ושיהיו יותר מדי בנים ובסוף זה יצא PERFECT!
הנה תמונה (מצטער שיצא כזה לא ברור,היו לנו עוד תמונות וסרטונים,אני יפרסם פה אם ידידה שלי תפרסם על איוונט שלה)
Going Ham with my homies
My nigga TJ,GK and ML
#BACARDI #GOLD CHAIN #HANDILIN THE THOTIES

ציטוט ההודעה