שלום לכלום,
אני ממש חייב עזרה במשהו שקשור לרישיון מוצר של אופיס 2013 Home and Business
בחברה שבה אני עובד אני צריך להכין עכשיו IMAGE חדש עם כל מיני דברים עליו שבין היתר זה האופיס הזה
אני יסביר לכם בדיוק מה אני עושה כדי שתבינו את הבעיה,
לקחתי מחשב אני שם עליו מערכת הפעלה ואת כל התוכנות וכל כל הדברים שאני רוצה שיהיו לי על כל המחשבים בחברה
לאחר שהמחשב הזה מוכן אני משתמש עם תוכנה מסוימת שנקראת ACRONIS על מנת "לשאוב" את מערכת הפעלה לHD חיצוני בדיוק כמו שהיא כרגע, ואז פשוט על כל מחשב חדש אני שופך אליו את המידע הנ"ל ויש לי מחשב מוכן עם כל התוכנות ( וכן אני יודע שיש שרת WDS שעושה את הדברים בצורה יותר טובה אבל כרגע זה המצב בהמשך אני יעבור לזה).
השאלה שלי היא כזאת: על מנת להתחיל את ההתקנה של אופיס הוא מבקש רישיון מוצר, אין בעיה אני נותן לו, הוא מסיים את ההתקנה וכרגע יש עליו רישיון מוצר תקין והכל עובד, עכשיו ברגע שאני שואב את המערכת הפעלה אני רוצה לדעת איך אני יכול על כל מחשב שאני ישפוך עליו את הIMAGE הזה פשוט להכנס ולשנות את הרישיון לרישיון אחר כדי שלא יצא מצב שלכל החברה יש את אותו רישיון מוצר כי בהעתקה הוא יעתיק את התוכנה עם הרישיון שיש עליה כרגע.
חיפשתי בהמון מדריכים ואני לא מוצא איך לעשות את זה , באופיס גרסת פרופשיונל זה לא בעיה אבל ב Home and Business אני פשוט לא מוצא.
תודה רבה מראש לעוזרים!

ציטוט ההודעה