מה קורה אנשים?
קיצר אז ככה... בסופש האחרון הייתי בבר קטן שנמצא באיזור אחד במועדון שבעצם זה סוג של בר מוגבל רק מי שקיבל את הכניסה לשם נכנס.. והשתיה שם בלי הגבלה (לפחות זה חח) בכל מקרה הכל שם זז נורא לאט והתחלתי לקבל עצבים ובאיזשהו שלב באה איזה בלונדה פצצה עמדה לידי וחיכתה להזמין גם איזה כוס בקיצור שהגיע תורי אז אני דיברתי ואז היא נדחפה לי לדברים ואמרה לברמן תן לי כוס אחת לפחות אני מחכה 20 דקות.. אני כמובן יצאתי עליה (איך לא חח) שאני מחכה כבר הרבה יותר מ20 דקות במצטבר והייתה שיחה יחסית יבשה כזאת של 2 שניות שנגמרה ואז היא שואלת אותי אם יש לי סיגריה (למרות שהיו לידה עוד אנשים חח) הבאתי לה מחבר ואז היא הלכה לשבת על הבר..
עכשיו תאמת קלטתי שהיא לבד שם על הבר וידעתי שהיא באה עם עוד חברה אחת לפחות אבל כנראה רק היא יכלה להיכנס לבר ההוא...בכל מקרה הלכתי לדבר איתה השיחה עצמה זרמה סבבה לגמרי גיליתי עליה כל מיני דברים היא עליי (למרות שאני יודע שהיא חירטטה לי לפחות בדבר אחד שזה הגיל שלה אבל מילא חח) בכל אופן לא משנה דיברנו איזה חצי שעה והיא אמרה לי מתישהו שחברה שלה מחכה לה למטה אז היא חייבת לעוף נתנה לי נשיקה חיבוק אמרה לי תוסיף לפייסבוק, אמרתי לה שתוסיף מאצלי והיא הוסיפה הכל טוב... וגם אישרה אחרי כמה דקות
עכשיו האמת שהחברים שלי החליטו שבא להם למות מהשתיה אז היתיי חייב לעזור להם אז לא נתקלתי בה שוב לצערי ורק כשנסענו עם אוטו של חבר בחזרה אז ראיתי אותה מחכה למונית ושלחתי לה הודעה אם יש לה איך לחזור והכל בסדר ואז היא רשמה לי באיזה 5 ומשהו "הגעתי הביתה מאמי"
כל החברים שלי הדליקו אותי שמע היא בעניין שלך וכו' וכו' ולהגיד לכם דוגרי יש לי חרא מזל בדברים האלה וגם היא באמת נראית טוב בצורה מחשידה כדי שהיא תהיה בעניין שלי כל כך בקלות חח בכל אופן יום אחרי זה סתם שלחתי לה מה קורה והיא לא ענתה... ואחרי איזה כמה ימים ניסיתי לדבר איתה שוב בדרך מתחכמת חח היא ענתה לזה אבל לא יותר... עכשיו יש לדעתי 2 אופציות:
א.היא הייתה מסטולה מתה ועובדה שרק באותו היום הספציפי שבו היא הוסיפה אותי לפייס אז היא ענתה ואחרי זה כבר לא (או במילים אחרות אין לה פאקינג מושג מי אני והיא לא זוכרת כלום)
ב.סתם ניסתה להיות נחמדה או משהו ואין לה שום עניין בי
הדילמה שלי זה או לצאת עליה על זה שזה טמטום מוחלט להגיד לבנאדם להוסיף אותה ואז לא לדבר איתו או פשוט לחכות לפעם הבאה שאני יראה אותה פנים מול פנים (שלפי מה שאני מבין זה יכול לקרות כל שבוע חח זה המקום היחיד בערך שיש לי לצאת עליו ביום הזה והיא באה לשם הרבה), אז בקיצור ולעניין או לנסות דרך הפייסבוק (שזה לא כזה הולך) או לתפוס אותה לשיחה במציאות (שנראה לי יותר טוב אבל עדיין מבקש את עצתכם) בכל מקרה אני לא רוצה לבנות על זה יותר מדי וגם ברור לי שיש סיכוי לא קטן שלא ייצא מזה שום דבר, אבל בכל זאת בגלל שהבחורה נראית פשוט 4-5 רמות מעל רוב הבנות שראיתי בזמן האחרון אז אני רוצה לתת צ'אנס

ציטוט ההודעה